Huis > W > Waar Worden Bestanden Opgeslagen Op De Iphone?

Waar worden bestanden opgeslagen op de iPhone?

Tik op 'Blader' onder in het scherm en tik vervolgens op een onderdeel in het scherm 'Blader'. Als je het scherm 'Blader' niet ziet, tik je nogmaals op 'Blader'. Om recent geopende bestanden te bekijken, tik je op 'Recent' onder in het scherm. Tik op een bestand, locatie of map om deze te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, waar vind ik mijn pdf bestanden op iphone?

Uw pdf wordt geopend en automatisch bewaard in de 'Boeken'-app. U kunt het bestand later terugvinden op het tabblad 'Bibliotheek'. Dienovereenkomstig, hoe zet ik al mijn gegevens over op andere iphone? Stel je nieuwe iPhone in

  1. Sluit je nieuwe iPhone aan op de Mac of pc waar de reservekopie op opgeslagen staat;
  2. Open iTunes en selecteer de nieuwe iPhone;
  3. Kies 'Zet reservekopie terug' en kies de juiste reservekopie;
  4. Vul het wachtwoord in als je een gecodeerde kopie wil overzetten;
  5. Wacht tot alle gegevens zijn overgezet.

Vervolgens, hoe haal je een word document terug?

Er zijn een paar manieren om een Word-document op te halen. Eén manier is om te klikken op het tabblad "Bestand" in de linkerbovenhoek van het scherm en dan te klikken op "Openen". Een andere manier is te klikken op het tabblad "Recent" in de linkerbovenhoek van het scherm en dan te klikken op het document dat u wilt openen. Men kan zich ook afvragen: hoe vind ik opgeslagen berichten terug? Om opgeslagen berichten te vinden, kunt u ze zoeken met de zoekbalk of ze filteren op datum. Om een specifiek bericht te zoeken, voert u gewoon trefwoorden in de zoekbalk in. Om op datum te filteren, klikt u op het Filter-pictogram en selecteert u een tijdsperiode.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar zijn de foto's?

Open photos.google.com op je computer. Log in op je Google-account. Klik rechtsboven op de profielfoto. Check of je bent ingelogd op het account waarmee je een back-up van de foto's hebt gemaakt. Waarom kan ik geen pdf openen op mijn iPhone? Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt.

Kan niet downloaden in Whatsapp?

Als het niet lukt om foto's, video's of spraakberichten te downloaden of verzenden, controleer het volgende: Je telefoon heeft een actieve internetverbinding met een sterk signaal. Probeer een webpagina te laden om dit te controleren. De datum en tijd op je telefoon zijn juist ingesteld. Trouwens, kan pdf bestand niet openen in mail android? Er kunnen een paar verschillende redenen zijn waarom u geen PDF-bestand kunt openen in uw Android mail-app. Controleer eerst of u een PDF-viewer op uw apparaat hebt geïnstalleerd. Als u geen PDF-viewer hebt geïnstalleerd, kunt u er een gratis downloaden in de Google Play Store. Zodra u een PDF-viewer hebt geïnstalleerd, probeert u het PDF-bestand opnieuw te openen. Als u het bestand nog steeds niet kunt openen, controleer dan of het bestand niet corrupt is door het op een ander apparaat of in een andere PDF-viewer te openen. Als u het bestand op een ander apparaat of in een andere PDF-viewer kunt openen, is het bestand waarschijnlijk corrupt en kunt u het niet openen op uw Android-toestel.

Dienovereenkomstig, waar kan ik gekopieerde berichten van whatsapp vinden?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien WhatsApp geen kopieën van berichten opslaat op een centrale locatie. Er zijn echter een paar manieren om toegang te krijgen tot kopieën van WhatsApp-berichten. Eén methode is het gebruik van een WhatsApp-back-updienst van derden, die kopieën van berichten in de cloud opslaat. Een andere methode is het gebruik van een WhatsApp-hersteltool, waarmee berichten uit een reservebestand kunnen worden hersteld.

Door Hirza

Vergelijkbare artikelen

Hoe mail uit spam halen outlook? :: Waar kan ik mijn Downloads vinden op Samsung?
Handige links