Huis > W > Waar Kan Ik Mijn Downloads Vinden Op Samsung?

Waar kan ik mijn Downloads vinden op Samsung?

Open de bestandsmap op jouw Android.

De bestandsmap is een app, die je kunt vinden in het overzicht van al je apps. De app heet 'Mijn bestanden'. Als je een app hebt die 'Downloads' of 'Download Manager' heet, gebruik die dan in plaats van de bestandsmap.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Trouwens, waar vind ik mijn downloads op mijn iphone?

iOSdownloads

Waar staan de downloads op je iPhone of iPad?

  1. Open de app Bestanden.
  2. Tik op 'Blader'.
  3. Tik op 'iCloud Drive' en op 'Downloads' – dat is de app met de pijl naar beneden.
Dus, waar vind ik bestandsbeheer? Methode 2 van 2:

die je doorgaans in de apps-lade of het beginscherm kunt vinden. Je kunt het ook in de meldingenbalk vinden. Scrol omlaag en tik op Opslag. Dit opent een lijst met opslaglocaties op je Android, zoals de SD-kaart (als je er een hebt) en de interne opslag.

Wat dit betreft, waarom kan ik geen downloads openen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u downloads niet kunt openen. Eén reden kan zijn dat het bestand dat u probeert te downloaden corrupt is en niet kan worden geopend. Een andere reden kan zijn dat u niet het juiste programma op uw computer hebt geïnstalleerd om het bestandstype dat u probeert te downloaden te openen. Als u bijvoorbeeld een .zip-bestand probeert te downloaden, moet u een programma als WinZip hebben geïnstalleerd om het te kunnen openen. Waar vind ik mijn gekopieerde teksten? Wanneer u tekst kopieert, wordt deze opgeslagen op het klembord. U hebt toegang tot het klembord door het menu "Bewerken" te openen en "Plakken" te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan ik mijn bestanden openen?

Een bestand openen

  1. Open de Verkenner en dubbelklik op het bestand, of klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Openen.
  2. Open de Office-app waarin u het bestand hebt gemaakt en selecteer het bestand in de lijst Recent.
Wat zijn ongebruikte bestanden? Ongewenste bestanden zijn tijdelijke bestanden die ervoor zorgen dat uw computer of telefoon een bepaalde taak kan uitvoeren. Daarbij moet u denken aan het openen van een document, het weergeven van een afbeelding of internetten.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik downloads van mijn mobiel?

Bestanden verwijderen

Tik op de app Mijn bestanden. Tik op Downloads. Een overzicht van alle gedownloade bestanden opent. Tik op een bestand dat u wilt verwijderen en houd uw vinger op het bestand totdat er een rondje met vinkje verschijnt.
Wat is Downloadbeheer? Download management is een software engineering discipline voor het optimaliseren van software download procedures van een server naar een client. Het omvat mechanismen om onderbroken downloads te hervatten, gebruikers te authenticeren en download prioriteiten en wachtrijen te beheren.

Kan geen bestanden downloaden Android?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u mogelijk geen bestanden kunt downloaden op uw Android-apparaat. Ten eerste, zorg ervoor dat je een sterke internetverbinding hebt. Als je een mobiel data-abonnement hebt, heb je misschien je datalimiet voor die maand bereikt. Probeer verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk en kijk of dat het probleem oplost.
Als je nog steeds problemen hebt, is er misschien een probleem met de app waarvan je het bestand probeert te downloaden. Probeer het bestand van een andere app of website te downloaden.
Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, is er mogelijk een probleem met je Android-toestel zelf. Probeer je toestel opnieuw op te starten en kijk of dat het probleem verhelpt. Zo niet, dan moet je je toestel misschien een fabrieksreset geven.

Door Thorbert Mthimunye

Vergelijkbare artikelen

Waar worden bestanden opgeslagen op de iPhone? :: Hoe verwijder ik gemiste oproep WhatsApp?
Handige links