Huis > H > Hoe Weet Ik Wat Mijn Smtp Server Is?

Hoe weet ik wat mijn SMTP server is?

Outlook voor PC

Klik in Outlook op Bestand. Ga vervolgens naar Accountinstellingen > Accountinstellingen. Dubbelklik op het tabblad E-mail op het account dat je wilt koppelen aan HubSpot. Onder Serverinformatie zie je de namen van je inkomende e-mailserver (IMAP) en uitgaande e-mailserver (SMTP).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe werkt een smtp server?

Wat is SMTP? SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) is een relatief simpel, tekstgebaseerd protocol om e-mails te kunnen verzenden. Door eerst de afzender van het bericht te specificeren, gevolgd door de ontvanger(s), verzendgegevens en inhoud van een bericht, weet de e-mailclient wat het moet doen. Wat is de SMTP server van Gmail? De app of het apparaat instellen met de Gmail SMTP-server

Voer op het apparaat of in de app smtp.gmail.com in als het serveradres. Voer in het veld Poort een van de volgende cijfers in: Als u SSL gebruikt, voert u 465 in. Als u TLS gebruikt, voert u 587 in.

Waar vind ik de naam van mijn server?

Dit antwoord gaat ervan uit dat u verwijst naar het vinden van de naam van de server van uw computer.
1. Open het venster Systeemeigenschappen. U kunt dit doen door op de Windows-toets te drukken en "Systeemeigenschappen" in de zoekbalk te typen.
2. Klik op het tabblad "Geavanceerd".
3. In het tabblad "Geavanceerd", onder het gedeelte "Computernaam", klikt u op de knop "Wijzigen".
4. In het venster "Computer Name/Domain Changes", onder "Computer Name", ziet u de naam van uw server naast de tekst "Full computer name:". Hoe SMTP server instellen? Het instellen van een SMTP-server gaat in een paar stappen:
1. Kies de software die u wilt gebruiken. Er zijn veel verschillende SMTP-serversoftware beschikbaar, dus doe wat onderzoek om degene te vinden die het beste aan uw behoeften voldoet.
2. Installeer de software op de computer die u wilt gebruiken als uw SMTP-server.
3. 3. Configureer de software volgens uw voorkeuren. Dit omvat het instellen van zaken als de hostnaam van de server, uw e-mailadres en de manier waarop u berichten wilt afhandelen.
4. 4. Zorg dat de server toegankelijk is vanaf het internet. Dit houdt meestal in dat u een poort op uw firewall opent en doorstuurt naar het IP-adres van de SMTP-server.
5. Test de server om er zeker van te zijn dat hij goed werkt. Stuur een testbericht naar uzelf en controleer of het in uw inbox aankomt.
Dat is het! Zodra u deze stappen hebt doorlopen, is uw SMTP-server operationeel en kunt u beginnen met het verzenden en ontvangen van e-mail.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waar vind ik de instellingen van mijn email?

Uw e-mailinstellingen bijwerken of wijzigen vanuit Mail in het Configuratiescherm

  1. Open het configuratiescherm.
  2. Zoek in het Configuratiescherm naar het pictogram E-mail en open het.
  3. Klik in het venster E-mailconfiguratie - Outlook op E-mailaccounts...
Welke poort voor SMTP server? Poort 25: Dit betreft de standaard poort voor SMTP, deze poort is onbeveiligd en dus niet versleuteld. Poort 465: Deze poort is geschikt voor een beveiligde SSL verbinding en daarom ook versleuteld. Poort 587: Deze poort is geschikt voor een beveiligde TLS verbinding.

Daarvan, wat is poort 587?

Poort 587 wordt gebruikt om vanuit de client e-mails bij de mailserver af te leveren, hier een MSA (mail submission agent) genoemd. Trouwens, wat betekent port 587? Poort 587 is de poort die wordt gebruikt voor het verzenden van e-mail. E-mailverzending is het proces van het verzenden van een e-mail naar een server voor aflevering. De e-mail wordt eerst afgeleverd bij de server op poort 587, en vervolgens levert de server de e-mail af bij de ontvanger.

Dienovereenkomstig, waar staat de afkorting smtp voor?

De afkorting smtp staat voor Simple Mail Transfer Protocol.

Door Alicea Meis

Vergelijkbare artikelen

Kan SMTP server niet vinden? :: Kun je een smartwatch gebruiken zonder smartphone?
Handige links