Huis > H > Hoe Gebruik Je Imap?

Hoe gebruik je IMAP?

Werken met IMAP

Als je IMAP (Internet Message Access Protocol) gebruikt en je stelt het in op een apparaat naar keuze, dan blijft je e-mail bewaard op de server. Je kunt je e-mail op meerdere apparaten instellen en je e-mailberichten en mappen zijn gesynchroniseerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Hoe stel je IMAP in?



Als uw IMAP-account niet automatisch wordt gedetecteerd:

  1. Tik op Geen ___-account en tik vervolgens op IMAP op de pagina Account instellen.
  2. Voer uw wachtwoord in en selecteer Aanmelden.
Wat is het voordeel van IMAP? IMAP staat voor 'Internet Message Access Protocol' en is een protocol dat je e-mails binnenhaalt. Het grootste voordeel van IMAP is dat je e-mails op de mailserver blijven staan, waardoor je je e-mailberichten vanuit verschillende locaties kunt lezen.

Bovendien, wat houdt imap in?

De "i" in "imap" staat voor "internet," en de "map" staat voor "mail access protocol." imap is een protocol waarmee e-mailclients toegang krijgen tot e-mailservers om berichten te downloaden of te verzenden. Hoe zie je of je een POP of IMAP account hebt? Er zijn een paar manieren om te zien of u een POP- of IMAP-account hebt. Eén manier is te kijken naar de instellingen in uw e-mailprogramma. Ziet u instellingen voor een POP-server, dan heeft u een POP-account. Ziet u instellingen voor een IMAP-server, dan hebt u een IMAP-account. Een andere manier om dit vast te stellen is te kijken naar het e-mailadres van uw account. Eindigt uw e-mailadres op "@pop.com", dan hebt u een POP-account. Eindigt uw e-mailadres op "@imap.com", dan hebt u een IMAP-account.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe kom ik aan een IMAP wachtwoord?

Uw gebruikersnaam is afhankelijk van uw e-mailprovider, maar gewoonlijk is dit uw volledige e-mailadres of het gedeelte van uw e-mailadres voor het teken @. Dit is het wachtwoord voor uw account. Dit wachtwoord is meestal hoofdlettergevoelig. En nog een vraag, wat moet je invullen bij imap server? Instellingen inkomende mailserver

Servernaam voor inkomende e-mail. Het e-mailadres dat u wilt instellen. Het poortnummer dat wordt gebruikt door de server voor inkomende e-mail. De meeste gebruiken 143 of 993 voor IMAP of 110 of 995 voor POP.

Mensen vragen ook: waar vind ik de email instellingen?

Uw e-mailinstellingen bijwerken of wijzigen vanuit Mail in het Configuratiescherm

  1. Open het configuratiescherm.
  2. Zoek in het Configuratiescherm naar het pictogram E-mail en open het.
  3. Klik in het venster E-mailconfiguratie - Outlook op E-mailaccounts...
Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen imap en pop3? Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen IMAP en POP3:
POP3 is ontworpen om berichten te downloaden van een server naar een enkele computer. Het biedt geen synchronisatie van berichten op meerdere apparaten. IMAP, daarentegen, slaat berichten op de server op en biedt synchronisatie op meerdere apparaten.
POP3 verwijdert berichten van de server nadat ze naar de client zijn gedownload. IMAP laat berichten op de server staan, tenzij de gebruiker ze specifiek verwijdert.
POP3 ondersteunt slechts één map (meestal Inbox) voor het opslaan van berichten. IMAP ondersteunt meerdere mappen, waardoor gebruikers hun berichten beter kunnen organiseren.
IMAP biedt meer mogelijkheden dan POP3 en wordt algemeen beschouwd als een moderner protocol.

Daarvan, is ziggo mail pop3 of imap?

Ziggo mail is een POP3-mailservice, wat betekent dat het al uw e-mailberichten op de server opslaat en ze naar uw computer downloadt wanneer u uw e-mailprogramma opent.

Door Vasos

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet ik wat mijn IMAP server is? :: Wat is het meervoud van illustrator?
Handige links