Huis > H > Hoe Weet Ik Wat Mijn Imap Server Is?

Hoe weet ik wat mijn IMAP server is?

Outlook voor PC

Klik in Outlook op Bestand. Ga vervolgens naar Accountinstellingen > Accountinstellingen. Dubbelklik op het tabblad E-mail op het account dat je wilt koppelen aan HubSpot. Onder Serverinformatie zie je de namen van je inkomende e-mailserver (IMAP) en uitgaande e-mailserver (SMTP).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, wat zijn imap instellingen?

IMAP is de afkorting voor "Internet Message Access Protocol." Dit protocol biedt de mogelijkheid om e-mailberichten direct op de e-mailserver te beheren. Je kunt ook eigen mappen op de e-mailserver aanmaken en berichten daarheen verplaatsen. Wat is het voordeel van IMAP? IMAP staat voor 'Internet Message Access Protocol' en is een protocol dat je e-mails binnenhaalt. Het grootste voordeel van IMAP is dat je e-mails op de mailserver blijven staan, waardoor je je e-mailberichten vanuit verschillende locaties kunt lezen.

Daarvan, hoe smtp server instellen?

Het opzetten van een SMTP-server omvat het installeren van de software op de server, het configureren van de software, en vervolgens het testen van de server om ervoor te zorgen dat deze goed werkt. Dienovereenkomstig, hoe stel ik een imap-account in? Aangenomen dat u instructies wilt voor het instellen van een IMAP-account in Microsoft Outlook:
1. Open Microsoft Outlook.
2. Klik op Bestand en vervolgens op Accountinstellingen.
3. Selecteer het e-mailaccount dat u in IMAP wilt veranderen en klik op Wijzigen.
4. Selecteer Meer Instellingen.
5. Ga naar het tabblad Geavanceerd.
6. Selecteer onder Inkomende server (IMAP) SSL voor de inkomende serverpoort.
7. Onder Uitgaande server (SMTP) selecteert u SSL voor de uitgaande serverpoort.
8. Klik op OK, dan op Volgende en dan op Voltooien.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

En nog een vraag, waar vind ik de gegevens van mijn server?

Klik in Windows (Vista en 7) op "Start", typ "cmd" en bevestig met <ENTER>. De opdrachtprompt opent in een nieuw venster. Typ er "ping mijnorganisatie.be" en druk op <ENTER>. Het IP-adres van de server waarmee je verbonden bent, is in dit geval 72.14.221.104. Je kunt ook vragen waar vind ik de instellingen van mijn email? Uw e-mailinstellingen bijwerken of wijzigen vanuit Mail in het Configuratiescherm

  1. Open het configuratiescherm.
  2. Zoek in het Configuratiescherm naar het pictogram E-mail en open het.
  3. Klik in het venster E-mailconfiguratie - Outlook op E-mailaccounts...

Kan de mailserver niet vinden?

Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken. Dit in overweging nemend, hoe zie je of je een pop of imap account hebt? Gewoonlijk geeft uw e-mailprovider u deze informatie wanneer u uw account instelt. Als u het niet zeker weet, kunt u het navragen bij uw provider of de instellingen voor uw e-mailaccount online opzoeken.

Men kan zich ook afvragen: is ziggo mail pop3 of imap?

Het antwoord op deze vraag is dat Ziggo mail IMAP is.

Door Anuska

Vergelijkbare artikelen

Waar vind je IMAP? :: Hoe gebruik je IMAP?
Handige links