Huis > W > Welke Apps Voor Apple Watch 6?

Welke apps voor Apple Watch 6?

De 10 beste apps voor de Apple Smartwatch

  • Babbel. Onderwijs. Meer info.
  • Cheatsheet. Productiviteit. Meer info.
  • Zones for Training. Sport. Meer info.
  • ETA. Productiviteit.
  • Just press record. Productiviteit.
  • PCalc. Productiviteit.
  • Streaks. Productiviteit.
  • Strava. Gezondheid en fitness.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Trouwens, kan spotify op apple watch?

Om Spotify op je Apple Watch weer te geven, download je de Spotify-app op je iPhone en log je in. Opmerking: zorg ervoor dat je je Apple Watch met Bluetooth hebt gekoppeld aan je iPhone. Daarvan, hoe krijg ik mijn qr-code op mijn apple watch? Open de Camera-app vanuit het beginscherm, het bedieningspaneel of het toegangsscherm op uw iPhone of iPod touch. Selecteer de camera aan de achterzijde. Houd uw apparaat zo vast dat de QR-code verschijnt in de zoeker in de Camera-app. Uw apparaat herkent de QR-code en toont een melding van de Gezondheid-app.

Trouwens, hoe werkt flitsmeister op apple watch?

De flashmeister-app voor Apple Watch gebruikt de ingebouwde LED-flitser van de Watch om foto's te maken. Om flashmeister te gebruiken, moet je de app eerst toestemming geven voor toegang tot de flitser. Als je dat hebt gedaan, kun je de app starten en een foto maken door op de sluiterknop te tikken. De app zal dan de LED-flitser gebruiken om een foto te maken. Hoe krijg ik buienradar op mijn Apple Watch? Er is geen directe manier om buienradar op je Apple Watch te krijgen. U kunt de widget echter aan uw wijzerplaat toevoegen vanuit de Vandaagweergave. Om dit te doen, scrolt u naar beneden naar de onderkant van de Vandaagweergave en tikt u op de knop Bewerken. Tik vervolgens op de knop Toevoegen naast de widget Regenradar.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe krijg ik WhatsApp op mijn horloge?

🛠 Hoe je WhatsApp instelt op: Wear OS / Android

  1. Zoek de instellingsoptie en klik op 'Manage meldingen'. Activeer vervolgens de WhatsApp-melding.
  2. Verbind je horloge met je WhatsApp-account om direct toegang te krijgen. Nu heb je toegang tot WhatsApp en kun je alle inkomende berichten effectief lezen.
Bovendien, hoe kan ik mijn apple watch resetten? Tik op de Apple Watch op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Typ het wachtwoord als u hierom wordt gevraagd. Kies op een GPS + Cellular-model van de Apple Watch of u het mobiele abonnement wilt behouden of verwijderen.

Wat is stille modus Apple Watch?

De stille modus inschakelen

Tip: Als je een melding krijgt, kun je het volume van de Apple Watch snel dempen door je handpalm minimaal drie seconden lang op het horlogescherm te leggen. Je voelt een tikje, zodat je weet dat stilhouden is ingeschakeld.
Bovendien, welke apps op samsung watch? Er zijn een aantal apps beschikbaar voor het Samsung-horloge, waaronder apps voor fitness, navigatie, muziek en meer.

Hoe krijg ik WhatsApp op mijn Galaxy watch?

Er zijn een paar verschillende manieren om WhatsApp op je Galaxy-horloge te krijgen. De eerste manier is om de WhatsApp-app te downloaden in de Galaxy App Store. Zodra de app op je horloge is geïnstalleerd, moet je een WhatsApp-account instellen met je telefoonnummer. Nadat je account is ingesteld, kun je WhatsApp op je horloge gebruiken.
Een andere manier om WhatsApp op je Galaxy-horloge te gebruiken, is door de app WhatsApp Web te gebruiken. Om WhatsApp Web te gebruiken, moet je de app op je telefoon openen en vervolgens de QR-code scannen die op je horloge verschijnt. Zodra de QR-code is gescand, kun je WhatsApp op je horloge gebruiken.
Tot slot kun je ook de app WhatsApp Messenger gebruiken. Om deze app te gebruiken, moet je hem downloaden in de Galaxy App Store. Zodra de app op je horloge is geïnstalleerd, moet je een WhatsApp-account instellen met je telefoonnummer. Nadat je account is ingesteld, kun je WhatsApp op je horloge gebruiken.

Door Salvador May

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste Bouwtelefoon? :: Hoe krijg ik Watch-app op mijn Apple Watch?
Handige links