Huis > H > Hoe Wis Ik Mijn Geschiedenis In Windows 10?

Hoe wis ik mijn geschiedenis in Windows 10?

Selecteer Instellingen en meer > Instellingen > Privacy, zoeken en services . Selecteer onder Browsegegevens wissen de optie Kiezen wat u wilt wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, waarom geschiedenis verwijderen op je computer?

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je je geschiedenis zou willen wissen. Misschien heb je iets opgezocht waarvan je niet wilt dat anderen het weten, of misschien wil je gewoon je computer eens opruimen. Wat de reden ook is, in dit artikel vind je hoe je op een simpele manier je zoekgeschiedenis kunt verwijderen. Waar vind ik geschiedenis? Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht.

Dit in overweging nemend, waar wordt de internet historie bewaard?

Internetgeschiedenis wordt meestal bewaard op de lokale computer van de gebruiker in de geschiedenisdatabase van een webbrowser. De geschiedenisdatabase is een bestand waarin informatie wordt opgeslagen over de websites die de gebruiker heeft bezocht. De geschiedenisdatabank wordt gebruikt om de gebruiker een lijst te geven van websites die de gebruiker in het verleden heeft bezocht en om de gebruiker in staat te stellen deze websites snel te openen. Hoe wis ik mijn geschiedenis op mijn iphone? Er zijn een paar manieren om je geschiedenis op je iPhone te wissen. Een manier is om naar de app Instellingen te gaan en op Safari te tikken. Tik vervolgens op Geschiedenis en websitegegevens wissen. Dit zal uw geschiedenis en cookies wissen. Een andere manier is om de Safari-app te openen en op het pictogram Bladwijzers te tikken. Tik vervolgens op het tabblad Geschiedenis en veeg naar links over de website die u wilt verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe verwijder ik Google suggesties?

Google

Zo zet je trending zoekopdrachten uit:

  1. Open de Google-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal. Instellingen. Algemeen.
  3. Zet Automatisch aanvullen met trending zoekopdrachten uit.
Hoe verwijder je geschiedenis op Samsung? Hoe wis je de zoekgeschiedenis op je Android telefoon?
  1. Stap 1: Open 'Chrome' op je telefoon.
  2. Stap 2: Druk op het icoontje met de drie puntjes.
  3. Stap 3: Druk op 'Geschiedenis'.
  4. Stap 4: Druk op 'Browsegegevens wissen...'
  5. Stap 5: Kies een periode.
  6. Stap 6: Kies welke gegevens je allemaal wilt verwijderen.

Trouwens, kan iemand mijn geschiedenis zien?

Als je ingelogd bent op Google en/of de Chrome browser gebruikt en/of Google Android gebruikt kan Google gemakkelijk volgen welke websites je bezoekt. En wanneer je bij Facebook ingelogd bent en op hetzelfde apparaat websites bezoekt kan Facebook van een groot aantal websites zien dat je ze bezocht hebt. Bovendien, hoe verwijder je recente tabbladen? Er is geen recente tabbladen functie in de Safari browser.

Hoe geschiedenis wissen in Google Maps?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u uw recente zoekgeschiedenis in Google Maps kunt wissen:
1. Open de Google Maps app op je Android of iOS apparaat.
2. Tik op de drie regels in de linkerbovenhoek om het zijmenu te openen.
3. Scroll naar beneden en tik op "Instellingen en privacy."
4. Tik op "Verwijder alle locatiegeschiedenis."
5. Tik op "Locatiegeschiedenis verwijderen" om te bevestigen.
Let op: dit verwijdert alleen uw locatiegeschiedenis voor het apparaat dat u gebruikt. Als u andere apparaten hebt die zijn aangemeld bij uw Google-account, moet u uw geschiedenis ook op die apparaten verwijderen.

Door Zsazsa

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je je geschiedenis wissen op Safari? :: Hoe schakel je Web en app-activiteit in?
Handige links