Huis > W > Wat Is Het Serienummer Van Mijn Iphone?

Wat is het serienummer van mijn iphone?

Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' en tik op 'Info'. Zoek het serienummer. Mogelijk moet u omlaag scrollen om het IMEI-/MEID-nummer en het ICCID-nummer te vinden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Welke iPad kopen in 2021?

Apple iPad (2021) 10.2 inch 256GB Wifi Space Gray

Dan is de Apple iPad (2021) de perfecte iPad voor jou. Deze iPad is in twee verschillende kleuren te verkrijgen en ook met twee verschillende opslagcapaciteiten. Dankzij de A13 Bionic chip weet je zeker dat je al je favoriete apps snel en gemakkelijk kunt gebruiken.
Dus, wat is de 8e generatie ipad? Vandaag is een nieuw instapmodel aangekondigd: de iPad 8e generatie. Deze nieuwe iPad volgt de 10,2-inch iPad uit 2019 op en is nog steeds voorzien van dunne schermranden met een thuisknop voor Touch ID.

Vervolgens, wat voor ipad moet ik kopen?

De volgende iPad die u moet kopen, hangt af van waarvoor u hem gaat gebruiken en van uw budget. Als je hem wilt gebruiken voor basistaken zoals surfen op het web en e-mail checken, dan is de iPad mini 4 of iPad Air 2 een goede keuze. Heb je iets krachtigers nodig voor taken als het bewerken van foto's en video's of het spelen van games, dan is de iPad Pro een betere keuze. Hoe lang wordt een iPad ondersteund? Volgens Apple ondersteunen ze elk iPad-model minimaal vijf jaar nadat het voor het eerst is uitgebracht. Deze ondersteuning kan echter software-updates, beveiligingspatches en andere kleine functies of bugfixes omvatten. Belangrijke iOS-updates worden jaarlijks uitgebracht en zijn gratis beschikbaar voor alle compatibele apparaten.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat is een iPad 7e generatie?

Apple heeft een nieuw instapmodel iPad. De 7e generatie iPad krijgt een groter Retina-scherm, ondersteuning voor de Apple Pencil en slimme accessoires zoals toetsenborden. Toch zijn ook veel dingen bij het oude gebleven. Dienovereenkomstig, welke ipad heb ik a1474? A1474 & A1475 is een iPad modelnummer en staat voor een iPad Air /2014.

Je kunt ook vragen kan apple pencil op ipad 5e generatie?

U kunt de Apple Pencil (1e generatie) gebruiken met deze iPad-modellen: iPad mini (5e generatie) iPad (6e generatie en nieuwer) iPad Air (3e generatie) Men kan zich ook afvragen: wat is ipad air 4e generatie? De iPad Air is de iPad-tabletcomputer van de vierde generatie die is ontworpen, ontwikkeld en op de markt gebracht door Apple Inc. Hij werd aangekondigd op 15 september 2020 en uitgebracht op 23 oktober 2020. Het apparaat lijkt qua ontwerp op de eerder dat jaar uitgebrachte iPad Pro, maar gebruikt een andere processor en mist de functies van de Pro.

Dus, hoe update ik mijn oude ipad?

U kunt uw oude iPad op twee manieren bijwerken: via een computer met iTunes of rechtstreeks op het apparaat zelf.
Als u ervoor kiest om uw iPad via een computer bij te werken, moet u eerst uw iPad met de meegeleverde USB-kabel op uw computer aansluiten. Zodra uw iPad is aangesloten, opent u iTunes en selecteert u uw apparaat. Klik op het tabblad Samenvatting en klik vervolgens op de knop Controleren op update. iTunes zal vervolgens de nieuwste iOS-software downloaden en installeren op uw iPad.
Als u ervoor kiest om uw iPad rechtstreeks op het apparaat bij te werken, moet u eerst verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk. Zodra je verbonden bent, open je de Instellingen-app en tik je op het tabblad Algemeen. Tik op Software-update en vervolgens op de knop Downloaden en installeren.

Door Edith

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een iPad 2022? :: Wat is de beste iPad om te kopen?
Handige links