Huis > H > Hoe Krijg Ik Whatsapp Foto's In Mijn Galerij?

Hoe krijg ik WhatsApp foto's in mijn galerij?

Foto/video opslaan (Android-telefoon)

  1. Open WhatsApp.
  2. Tik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Data- en opslaggebruik.
  5. Tik onder 'Media automatisch downloaden' op uw keuze.
  6. Staan er geen vinkjes voor de opties 'Afbeeldingen' en 'Video's'?
  7. Tik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Daarvan, waarom komen mijn whatsapp fotos niet in mijn galerij?

Foto's in galerij opslaan

Open WhatsApp op je telefoon. Tik nu op de meer opties drie-puntjes rechts bovenaan > Instellingen > Chats. Tik nu op Media-instellingen. Op het pop-up-venster kies Nee > OK.
Hoe krijg ik mijn WhatsApp foto's op mijn computer? Om je WhatsApp media over te zetten, selecteer je de categorie van je bestand. Bijvoorbeeld, om WhatsApp foto's over te zetten, klik op “Foto's” > “Albums” > “WhatsApp Afbeeldingen”, selecteer de bestanden die je wilt overbrengen, en klik dan op “Export” om WhatsApp foto's naar je PC te downloaden.

Men kan zich ook afvragen: waar worden foto's opgeslagen samsung?

Er zijn verschillende plaatsen waar foto's op een Samsung-apparaat kunnen worden opgeslagen. De standaardlocatie is meestal de DCIM-map, die zich in het interne geheugen van het apparaat bevindt. Sommige Samsung-apparaten hebben echter ook een aparte map voor het opslaan van foto's in de externe opslag (meestal een SD-kaart). Mensen vragen ook: waar zijn de foto's? De afbeeldingen staan in de map die is aangewezen voor het opslaan van afbeeldingen. De precieze locatie van deze map hangt af van het gebruikte besturingssysteem. In Windows 10 staat de map bijvoorbeeld meestal in de map C:/Users/[Uw gebruikersnaam]/Pictures.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waarom kan ik geen foto's downloaden op WhatsApp?

Als het niet lukt om foto's, video's of spraakberichten te downloaden of verzenden, controleer het volgende: Je telefoon heeft een actieve internetverbinding met een sterk signaal. Probeer een webpagina te laden om dit te controleren. De datum en tijd op je telefoon zijn juist ingesteld. Hoe foto's WhatsApp niet automatisch opslaan iPhone? Hoe bewaar je WhatsApp foto's niet automatisch in je filmrol?

  1. Ga naar WhatsApp en open de instellingen;
  2. Ga naar het kopje 'Chats';
  3. Zet de 'voeg toe aan filmrol' schakelaar uit.

Daarvan, hoe foto's overzetten van android naar pc?

Sluit eerst uw telefoon aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgebracht.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een verbonden apparaat en volg de instructies.
Kan geen foto's via WhatsApp sturen? Er kunnen enkele redenen zijn waarom je geen foto's kunt verzenden via WhatsApp. Eén mogelijkheid is dat je telefoon geen internetverbinding heeft. Zonder een internetverbinding kan WhatsApp geen berichten verzenden of ontvangen, inclusief afbeeldingen. Een andere mogelijkheid is dat de persoon aan wie je de foto probeert te sturen, geen WhatsApp op zijn apparaat heeft geïnstalleerd. Om foto's te kunnen versturen via WhatsApp, moeten beide partijen de app geïnstalleerd hebben. Ten slotte is het ook mogelijk dat de persoon naar wie je de foto probeert te sturen, zijn instellingen zo heeft geconfigureerd dat hij geen foto's kan ontvangen. Zij moeten hun instellingen wijzigen om jou toe te staan foto's naar hen te sturen.

Kan WhatsApp ook op de PC?

Ja, WhatsApp kan op de pc werken. Je kunt een Android-emulator zoals Bluestacks gebruiken om WhatsApp op je pc te installeren.

Door Lindsy

Vergelijkbare artikelen

Waar worden WhatsApp foto's opgeslagen? :: Waarom slaat WhatsApp fotos niet op?
Handige links