Huis > W > Welke Apple Watch Zonder Iphone?

Welke Apple Watch zonder iPhone?

De Apple Watch Series 2 en nieuwer en de Apple Watch SE hebben ingebouwde gps, waarmee u nauwkeurigere informatie over afstand en snelheid krijgt tijdens een work-out buiten wanneer u de gekoppelde iPhone niet bij u hebt. 5. De Kompas-app is beschikbaar op de Apple Watch Series 5 en nieuwer en op de Apple Watch SE.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dienovereenkomstig, kun je bellen met een smartwatch?

Veel smartwatches zijn compatibel met zowel Android als iOS, maar dat geldt helaas niet voor alle horloges met belfunctie. De Apple Watch Series 7 werkt bijvoorbeeld alleen met iOS en de Samsung Galaxy Watch4 en de OnePlus Watch werken juist alleen met Android. Daarvan, hoe bel je met een ander nummer? Als je belt via je telefoon-app, kun je je Google Voice-nummer gebruiken in plaats van het nummer van je telefoonprovider. Bel je via de Voice-app, dan wordt altijd je Google Voice-nummer gebruikt. Instellingen. Tik onder Gesprekken op Gesprekken die zijn gestart via de app Telefoon van dit apparaat.

Dienovereenkomstig, kan je bellen met een apple watch 3?

Ja, je kunt bellen met een apple watch 3 zolang je een iPhone hebt die verbonden is met hetzelfde mobiele netwerk. Waarom geen Apple Watch 4G in Nederland? Apple Watch 4G is niet in Nederland uitgebracht vanwege het ontbreken van een cellulair netwerk in het land. Nederland is een van de weinige landen zonder landelijk cellulair netwerk, wat betekent dat de Apple Watch 4G zonder Wi-Fi-verbinding geen verbinding met internet zou kunnen maken of telefoongesprekken zou kunnen voeren.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, waarom 4g op apple watch?

Als je een Apple Watch met 4G hebt, ben je niet meer helemaal afhankelijk van je iPhone. Dit biedt je de mogelijkheid om overal te internetten en te bellen, als je bijvoorbeeld zonder de iPhone even de deur uitgaat om de hond uit te laten of de vuilniszak weg te gooien. Vervolgens, kun je een apple watch verbinden met android? Je kunt een Apple Watch (gelimiteerd) gebruiken met Android. Andere smartwatches zoals de Galaxy Watch, Samsung Gear, Fitbit, Garmin, Xiaomi, Polar en Honor zijn compatible met Android toestellen.

Kan je hardlopen met Apple Watch zonder iPhone?

Runkeeper was er eind 2016 al vroeg bij met het ondersteunen van de ingebouwde GPS-functie van de Apple Watch Series 2. Je kunt dus met een gerust hart gaan hardlopen, zonder dat je je iPhone mee hoeft te nemen. Je kunt ook je afstand vastleggen als je op een loopband staat, net als bij de apps van Nike+ en Endomondo. Dienovereenkomstig, waarom wifi op apple watch? De Apple Watch is ontworpen om een ​​sterke en betrouwbare verbinding met je iPhone te hebben. Als je iPhone een actieve WiFi-verbinding heeft, zal de Watch ook automatisch verbinding maken met het WiFi-netwerk. Dit betekent dat je Watch altijd online is, zelfs als je iPhone buiten bereik is.

Kun je Spotify luisteren op Apple Watch zonder iPhone?

Ja, je kunt Spotify gebruiken op je Apple Watch zonder je iPhone. Als je de Spotify-app op je Watch hebt, kun je luisteren naar muziek of podcasts zonder je iPhone in de buurt te hebben. Je hebt echter wel een internetverbinding nodig, via wifi of een mobiele dataverbinding.

Door Ginnifer

Vergelijkbare artikelen

Welke apps kunnen op een Apple watch? :: Welke Apple Watch heeft eSIM?
Handige links