Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Apple Watch Niet Aan Gaat?

Wat moet je doen als je Apple Watch niet aan gaat?

Als u een Apple Watch geforceerd opnieuw wilt opstarten, houdt u de zijknop en de Digital Crown minstens tien seconden tegelijk ingedrukt. Zodra u het Apple logo ziet, kunt u ze weer loslaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe kan ik mijn Apple Watch resetten?

Tik op de Apple Watch op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Hoe krijg je een Apple Watch aan? Inschakelen: Als je Apple Watch is uitgeschakeld, houd je de zijknop ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt (je ziet misschien eerst even een zwart scherm). De wijzerplaat verschijnt wanneer de Apple Watch is ingeschakeld.

Hoe weet je of je Apple Watch leeg is?

Als de batterij van uw Apple Watch bijna leeg is, voelt u een tikje op uw pols, gevolgd door een trilling. Op het horloge verschijnt ook een pictogram dat aangeeft dat de batterij bijna leeg is. Dienovereenkomstig, hoe krijg ik whatsapp op mijn apple watch? Apple Watch ondersteunt WhatsApp niet van nature, maar er is een oplossing waarmee je via de iPhone-app toegang hebt tot je berichten. Dit is hoe je het instelt:
1. Open op je iPhone de Watch-app.
2. Tik op Meldingen.
3. Scroll naar beneden en tik op Mirror iPhone Alerts.
4. Schakel Meldingen toestaan in.
5. Open WhatsApp op je iPhone.
6. Tik op Instellingen.
7. Tik op Meldingen.
8. Schakel Toon voorbeelden in.
9. Tik op Waarschuwingen.
10. Schakel Meldingen toestaan in.
Als je nu een WhatsApp-bericht op je iPhone ontvangt, zie je dat als waarschuwing op je Apple Watch.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waarom kan ik mijn Apple Watch niet updaten?

Probeer deze stappen:

  • Zorg ervoor dat uw Apple Watch is aangesloten op de oplader.
  • Start uw Apple Watch opnieuw op. Houd de knop aan de zijkant ingedrukt totdat u 'Zet uit' ziet en sleep vervolgens de schuifbalk.
  • Uw gekoppelde iPhone herstarten.
  • Probeer de update opnieuw te starten.
Dus, kan niet omhoog vegen apple watch? De volgende mogelijke oplossing is een harde reset. Ook als je Apple Watch niet meer reageert, biedt een harde reset mogelijk uitkomst. Druk de Digital Crown en zijknop tegelijkertijd in. Houd de knoppen vast tot het Apple logo verschijnt.

Daarvan, kan apple watch niet meer ontgrendelen?

Je kunt dat op de volgende manieren doen:

  • Koppel je Apple Watch los van je iPhone om de instellingen en toegangscode van je Apple Watch te wissen en koppel de apparaten vervolgens opnieuw.
  • Stel je Apple Watch opnieuw in en koppel het horloge opnieuw met je iPhone.
Hoe zet je een nieuwe app op je Apple Watch? Om een nieuwe app op je Apple Watch te zetten, volg je de volgende stappen:
1. Open de Watch-app op je iPhone.
2. Tik op 'Zoek' in het tabblad 'My Watch'.
3. Voer de naam van de app in die je wilt installeren.
4. Tik op de app in de zoekresultaten.
5. Tik op 'Installeer'.

Dienovereenkomstig, kun je een apple watch gebruiken zonder iphone?

Ja, je kunt een Apple Watch gebruiken zonder een iPhone. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een iPod of iPad hebt die je als telefoon gebruikt. De Apple Watch kan dan als een soort remote voor je iPod of iPad dienen, waardoor je toch een aantal van de voordelen van een smartwatch kunt ervaren.

Door Jonas Burzlaff

Vergelijkbare artikelen

Welke apps heb ik nodig voor Apple Watch? :: Kun je Spotify luisteren op Apple Watch zonder iPhone?
Handige links