Huis > W > Welke Apps Heb Ik Nodig Voor Apple Watch?

Welke apps heb ik nodig voor Apple Watch?

De beste Apple Watch-apps: deze raden we aan!

  • Fantastical voor je agenda.
  • Just Press Record voor opnames.
  • Things voor taken.
  • AutoSleep voor slapen.
  • Chirp voor Twitter.
  • Lens voor Instagram.
  • Shazam voor muziek.
  • Overcast voor podcasts.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom is mijn Apple Watch zo snel leeg?

Je hebt een wat oudere Apple Watch, waarvan de batterij versleten is. Je bent heel lang gaan sporten met de hartslag- en GPS-functie aan. Je maakt veel gebruik van de de mobiele dataverbinding. Er zit een bug in de nieuwste watchOS-update, waardoor de batterij sneller leeg gaat. Hoe lang gaat batterij Apple Watch se mee? Batterij-informatie Apple Watch SE

Ons doel is een batterijduur van 18 uur na een nacht opladen, waarbij we er rekening mee houden dat je regelmatig wilt zien hoe laat het is, meldingen wilt ontvangen, apps wilt gebruiken en 60 minuten wilt trainen.

Dienovereenkomstig, hoe lang gaat een apple watch mee?

Een Apple Watch gaat ongeveer 18 uur mee voordat hij opnieuw moet worden opgeladen. Dit hangt af van hoe u uw Watch gebruikt en welke apps u hebt geïnstalleerd. Als u uw Watch bijvoorbeeld gebruikt voor het bijhouden van oefeningen of om muziek te streamen, moet u hem vaker opladen dan wanneer u hem alleen gebruikt voor basistiming. Vervolgens, waarom zie ik whatsapp niet op mijn apple watch? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom WhatsApp niet wordt weergegeven op je Apple Watch. Eén reden kan zijn dat je de WhatsApp-app niet op je iPhone hebt geïnstalleerd. Om WhatsApp op je Apple Watch te kunnen gebruiken, moet je de app eerst op je iPhone hebben geïnstalleerd. Een andere mogelijkheid is dat je WhatsApp niet correct hebt ingesteld op je iPhone. Hiervoor open je de WhatsApp-app op je iPhone en ga je naar Instellingen -> WhatsApp Web/Desktop. Van daaruit moet je de QR-code scannen die op je Apple Watch verschijnt. Zodra je dit hebt gedaan, zou WhatsApp op je Apple Watch moeten verschijnen. Als WhatsApp nog steeds niet op je Apple Watch verschijnt, is het mogelijk dat je iPhone en Apple Watch niet correct zijn verbonden. Om dit op te lossen, zorg je ervoor dat je iPhone en Apple Watch correct zijn gekoppeld en dat ze binnen elkaars bereik zijn.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe krijg ik WhatsApp op mijn horloge?

🛠 Hoe je WhatsApp instelt op: Wear OS / Android

  1. Zoek de instellingsoptie en klik op 'Manage meldingen'. Activeer vervolgens de WhatsApp-melding.
  2. Verbind je horloge met je WhatsApp-account om direct toegang te krijgen. Nu heb je toegang tot WhatsApp en kun je alle inkomende berichten effectief lezen.
Daarvan, welke app voor whatsapp op apple watch? Download op je iPhone de app WatchChat 2. Open WhatchChat 2 op je Apple Watch. Open WhatsApp op je iPhone en tik op 'Instellingen>WhatsApp Web/desktop>Koppel een apparaat'. Scan met je iPhone de QR-code die op het scherm van je Apple Watch verschijnt.

Waarom duurt het updaten van Apple Watch zo lang?

Het zal bezitters van een Apple Watch vast zijn opgevallen dat het installeren van watchOS-updates altijd lang duurt. Die traagheid komt voornamelijk omdat de Watch zijn updates niet direct kan downloaden. Je iPhone moet de update eerst downloaden en daarna naar de Apple Watch sturen. Dienovereenkomstig, hoe lang krijgt apple watch 3 nog updates? Apple Watch 3 zal ongeveer 2 jaar lang updates ontvangen. Daarna zal Apple waarschijnlijk een nieuwere versie uitbrengen.

Waarom kan ik mijn iPhone niet updaten?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geen update kan uitvoeren op je iPhone. Mogelijke oorzaken zijn bijvoorbeeld een te oude versie van iOS, problemen met de WiFi-verbinding of een fout in de update zelf. Als je erachter wilt komen waarom je geen update kan uitvoeren, is het aan te raden om eerst de ondersteuningspagina's van Apple te bekijken. Daar vind je verschillende stappen die je kunt ondernemen om het probleem op te lossen.

Door Tini Keena

Vergelijkbare artikelen

Welke Apple Watch heeft Valdetectie? :: Wat moet je doen als je Apple Watch niet aan gaat?
Handige links