Huis > H > Hoe Maak Ik Een Pdf Op Mijn Iphone?

Hoe maak ik een PDF op mijn iPhone?

Een PDF maken met je iPhone

  1. Open het document dat je naar PDF wilt omzetten, bijvoorbeeld een webpagina of e-mail.
  2. Tik op het deelicoon en kies Druk af.
  3. Let op: druk je vingertoppen op het document en maak een 'inzoom' beweging.
  4. En dit PDF-document kan je dan vervolgens opslaan of delen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom is Word niet gratis?

- Voor de Word, Excel en Powerpoint apps heb je minstens Android 6, iOS 13 en Windows 10 nodig. Op alle mobiele apparaten die 10,1 inch of kleiner zijn kun je dus Word, Excel en Powerpoint gratis gebruiken - ongeacht of ze Windows, Android of iOS draaien. Mensen vragen ook: hoe kan ik gratis office downloaden? Microsoft Office Online (voorheen Web Apps) is de online variant van Office, waarmee je gratis Word-documenten, Excel-spreadsheets en PowerPoint-presentaties kunt bekijken en bewerken zonder Office op je pc of laptop te hebben.

Vervolgens, hoe kan je automatisch opslaan aan in word?

Er is geen auto-save functie in Microsoft Word. Daarvan, hoe kan ik een pdf-bestand opslaan als jpg? Er is geen oplossing in één stap om een PDF-bestand als JPEG op te slaan, omdat de twee bestandsformaten verschillende eigenschappen hebben. Er zijn echter enkele oplossingen die nuttig kunnen zijn.
Eén optie is het gebruik van een PDF-naar-JPEG-converter, die online of als downloadbaar programma te vinden is. Met deze programma's kunt u meestal een PDF-bestand selecteren en het vervolgens met één druk op de knop opslaan als JPEG-bestand.
Een andere optie is het gebruik van een screenshotprogramma om een foto van het PDF-bestand te maken, die vervolgens als JPEG kan worden opgeslagen. Deze methode is misschien niet ideaal als het PDF-bestand veel afbeeldingen of tekst bevat, omdat de kwaliteit dan minder hoog is.
Ten slotte, als het PDF-bestand gewoon een afbeelding is, kan het vaak worden geopend in een beeldbewerkingsprogramma en vervolgens worden opgeslagen als een JPEG-bestand.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Daarvan, hoe maak je van een pdf een png?

Nadat u het PDF-bestand hebt geopend, gaat u naar het tabblad 'Naar anderen' en selecteert u 'Converteren naar afbeelding'. Kies vervolgens "PNG (. png)". Wanneer u klaar bent, klikt u op de knop "Opslaan" en het proces zal binnen enkele seconden worden voltooid. Hoe PDF bewerken in Windows 10? Ga met de bestands verkenner naar een pdf en klik de pdf met de rechter muis knop aan. De menu balken bovenin kunnen nu gebruikt worden om tekst in de pdf te markeren en om op de pdf te schrijven. Door op de floppy te klikken wordt de gewijzigde pdf opgeslagen.

En nog een vraag, hoe maak ik een pdf-bestand van een mail?

Een bericht opslaan als een PDF-bestand

  1. Open het bericht dat u wilt opslaan en klik op het tabblad Bestand op Afdrukken.
  2. Kies microsoft afdrukken naar PDF in de vervolgkeuzekeuzebalk Printer.
  3. Kies Afdrukken.
  4. Kies in het vak Afdrukuitvoer opslaan als een map voor uw PDF en voer een bestandsnaam in.
Waar zit PDF-bestanden? PDF-bestanden vindt u op een aantal plaatsen, zoals op websites, in e-mailbijlagen en op de harde schijf van uw computer. Om PDF-bestanden op de harde schijf van uw computer te vinden, kunt u ze zoeken op bestandsnaam of bestandstype. Om PDF-bestanden op een website te vinden, kunt u de zoekfunctie van uw webbrowser gebruiken of zoeken naar een link naar een PDF-bestand op de homepage van de website. Om PDF-bestanden te vinden in e-mailbijlagen, kunt u de e-mail openen en zoeken naar een bijlage met een PDF-bestand.

Bovendien, waarom slaat pdf op als chrome?

Er zijn een paar redenen waarom PDF's kunnen worden opgeslagen als Chrome in plaats van als de standaard PDF-viewer op een computer. Eén reden kan zijn dat de PDF-viewer niet als standaard is ingesteld op de computer. Om te controleren of dit het geval is, kunt u de PDF openen in een andere browser, zoals Firefox of Safari, en kijken of deze opent in de PDF-viewer. Zo ja, dan weet u dat de PDF-viewer niet als standaard op de computer is ingesteld. Een andere reden kan zijn dat het PDF-bestand beschadigd is en niet in de PDF-viewer kan worden geopend. In dat geval kunt u proberen de PDF te openen in een ander programma, zoals Adobe Acrobat Reader of Microsoft Word. Ten slotte is het ook mogelijk dat de website waarvan u de PDF downloadt, is geconfigureerd om PDF's als Chrome-bestanden op te slaan.

Door Graff

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als Word vast loopt? :: Wat kost Word voor Mac?
Handige links