Huis > W > Welke Apps Zijn Er Voor De Apple Watch?

Welke apps zijn er voor de Apple Watch?

Aan de slag met apps op Apple Watch

  • Stocard.
  • Cheatsheet.
  • Buienradar.
  • Runkeeper.
  • E-mail lezen.
  • Rekenmachine.
  • Woning-app.
  • Aandelenkoersen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, waar staan de apps op apple watch?

Apps worden op het beginscherm van uw Apple Watch weergegeven. Druk op de Digital Crown om het beginscherm te zien. Als u een app niet op het beginscherm ziet, kunt u een lijst bekijken met apps die u hebt gekocht en deze opnieuw downloaden. Trouwens, kan de corona app op apple watch? Met iOS 15 kun je verifieerbare gegevens over coronavaccinatie en testuitslagen veilig downloaden en vervolgens bewaren in de Gezondheid-app op je iPhone.

Trouwens, hoe krijg ik flitsmeister op mijn apple watch?

Er is geen flashmeister app voor de Apple Watch. Kan Spotify op Apple Watch? Ja, Spotify kan worden geïnstalleerd op de Apple Watch. Open daarvoor de Apple Watch-app op je iPhone en scroll naar beneden naar de lijst "Beschikbare apps". Zoek Spotify op de lijst en tik op de knop "Installeren".

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Vervolgens, kan facebook op apple watch?

Met deze social media apps voor de Apple Watch kan dat.

  • Chatten.
  • Twitter.
  • Instagram.
  • Facebook.
  • Reddit.
Dit in overweging nemend, hoe krijg ik buienradar op mijn apple watch? De bekende Buienradar-kaart zit overigens wel in de horloge-app. Vanaf hier kun je ook makkelijk Buienradar op de iPhone openen, om de afbeelding beter te bekijken. Buienradar kreeg eerder al een update, waarin ook een speciale widget werd toegevoegd.

Hoe zet ik een app op mijn smartwatch?

In deze video

  1. Stap 1: Zorg dat de Galaxy Wearable app is geïnstalleerd op je telefoon en verbonden is met je Galaxy Watch.
  2. Stap 2: Druk op het tabblad Horloge.
  3. Stap 3: Zoek de app die je wilt installeren, in dit geval Spotify, en druk op het pijltje onder de app om deze te downloaden.
Mensen vragen ook: waarom staat whatsapp niet op mijn apple watch? Er zijn een aantal verschillende redenen waarom WhatsApp niet werkt op de Apple Watch. WhatsApp vereist een iPhone met iOS 8.2 of hoger. Als uw iPhone een lagere iOS-versie heeft, moet u deze bijwerken. WhatsApp heeft ook een minimale hardwarevereiste van een iPhone 4s. Als uw iPhone ouder is, kan het zijn dat WhatsApp niet goed werkt.
Om WhatsApp te gebruiken op de Apple Watch, moet u de app downloaden op uw iPhone. WhatsApp wordt niet direct geïnstalleerd op de Apple Watch. Als u de app niet hebt geïnstalleerd op uw iPhone, zal het ook niet werken op de Apple Watch.

Kan je QR-code op je Apple Watch?

Nee, Apple Watch kan geen QR-codes scannen.

Door Damalas Susmilch

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn QR-code op mijn Apple Watch? :: Hoe ververs je WhatsApp?
Handige links