Huis > W > Wat Is Een Xlsm Bestand?

Wat is een XLSM bestand?

Een XLSM-bestand is een spreadsheet met macrolocaties gemaakt door Microsoft Excel, een veelgebruikt spreadsheetprogramma dat bij elke editie van de Microsoft Office-suite wordt geleverd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Kan XLSM bestand niet openen?

Problemen met het openen van het bestand kunnen verschillende oorzaken hebben.

  • De XLSM is mogelijk geïnfecteerd met malware - zorg ervoor dat u deze scant met een antivirusprogramma.
  • Controleer of het bestand beschadigd of beschadigd is.
  • Controleer of de gebruiker waarmee u bent aangemeld beheerdersrechten heeft.
Hoe kan ik een XLSX bestand openen? XLS en XLSX bestanden zijn spreadsheets - rekenbladen - die gemaakt zijn met Microsoft Excel. Excel is een onderdeel van het kantoorpakket Microsoft Office. Dit soort bestanden kan worden geopend met Excel, maar ook met andere programma's. XLS is het bestandsformaat van Excel-versies tot Excel 2007.

Dienovereenkomstig, kan excel-bestand niet openen in windows 10?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u uw Excel-bestand niet kunt openen in Windows 10. Eén reden kan zijn dat het bestand corrupt is. Om te controleren of dit het geval is, probeert u het bestand te openen in een ander programma zoals Kladblok++. Als het bestand wordt geopend in Notepad++, dan is het hoogstwaarschijnlijk corrupt en kunt u het niet openen in Excel.
Een andere reden kan zijn dat het bestand niet compatibel is met uw versie van Excel. Om te controleren of dit het geval is, probeert u het bestand te openen in een oudere versie van Excel. Als het bestand wordt geopend in een oudere versie van Excel, dan is het compatibel met uw versie van Excel en kunt u het niet openen in de nieuwere versie.
Indien geen van deze oplossingen werkt, is het mogelijk dat uw computer niet over de juiste software beschikt om Excel bestanden te openen. Om dit op te lossen moet u Microsoft Office op uw computer installeren. Daarvan, kan excel-bestand niet openen op iphone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een Excel-bestand niet kunt openen op uw iPhone. Een mogelijkheid is dat het bestand corrupt is en niet kan worden geopend. Een andere mogelijkheid is dat het bestand niet compatibel is met de versie van Excel die u op uw iPhone heeft geïnstalleerd. Ten slotte is het ook mogelijk dat het bestand is beveiligd met een wachtwoord en dat u het wachtwoord niet heeft.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

En nog een vraag, kan excel niet meer openen?

Herstel uw Office-programma's

Als Excel niet meer reageert, vastloopt of blokkeert, kunt u dit probleem mogelijk oplossen door uw Office-programma's te herstellen, aangezien hierbij fouten in Office-bestanden automatisch worden hersteld. Zie Voor instructies hiervoor: Een Office herstellen.
Wat is extensie xlsx? xlsx bestand? Xlsx-bestanden zijn de standaard spreadsheet uitgang documenten van nieuwere versies van Microsoft Excel, te beginnen met Microsoft Office 2007.

Hoe kan ik een Excel bestand bewerken?

Als u in de bewerkingsmodus wilt werken, gaat u op een van de volgende manier te werk:

  1. Dubbelklik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken.
  2. Klik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken en klik vervolgens ergens op de formulebalk.
  3. Klik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken en druk vervolgens op F2.
Hoe maak ik van een Excel bestand een PDF bestand? De meest eenvoudige manier om van een Excel-bestand een PDF-bestand te maken is door gebruik te maken van de Microsoft Print to PDF-functie. Hiermee kunt u uw Excel-bestand afdrukken alsof u een document afdrukt naar een PDF-printer. De stappen om dit te doen zijn als volgt:
1. Open uw Excel-bestand.
2. Klik linksboven op het tabblad Bestand.
3. Klik op Afdrukken in de linker zijbalk.
4. Selecteer onder Printer Microsoft Print to PDF.
5. Klik op Afdrukken.
6. Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd waar u uw PDF-bestand wilt opslaan. Kies een locatie en klik op Opslaan.

Hoe beschadigd Excel bestand openen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een beschadigd Excel-bestand te openen. Eén manier is om te proberen het bestand te openen in een tekstverwerker zoals Microsoft Word. Hierdoor kunt u misschien een deel van de gegevens in het bestand zien, maar het zal niet in een bruikbaar formaat zijn. Een andere manier is om te proberen het bestand te openen in een ander programma zoals OpenOffice of Google Sheets. Hiermee kunt u wellicht de gegevens in het bestand openen, maar de opmaak kan afwijken. Als geen van deze methoden werkt, kunt u proberen een programma voor bestandsherstel te gebruiken om te zien of het gegevens uit het beschadigde bestand kan redden.

Door Hacker Jalil

Vergelijkbare artikelen

Hoe bewerken inschakelen? :: Hoe Excel openen op iPhone?
Handige links