Huis > W > Waar Vind Ik De Url Van Mijn Youtube Kanaal?

Waar vind ik de URL van mijn YouTube kanaal?

Zo vind je de URL van je kanaal:

  1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer in het linkermenu Aanpassing. Basisinformatie.
  3. Onder Kanaal-URL kun je de URL van je kanaal bekijken en kopiëren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe Itsme volledig verwijderen?

Hoe kan je je itsme-account heractiveren?

  1. Surf naar Itsme. Itsme.
  2. Geef je gsm-nummer in.
  3. Steek je eID in de kaartlezer en geef de pincode van je eID in.
  4. Duid het vinkje aan om te bewijzen dat je geen robot bent.
  5. Klik op Heractiveren van mijn account.
  6. Je account is vanaf dan weer bruikbaar.
Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik een icoon verwijderen? Tik op het icoon dat je wil verwijderen en houd vast.

Elke Android versie is een beetje anders, maar over het algemeen verandert de weergave een beetje en verschijnt er een optie 'Verwijderen' aan de bovenkant van het scherm. Je kunt hetzelfde proces gebruiken om widgets, die je niet langer gebruikt, te verwijderen.

Hoe kan ik apps van mijn telefoon verwijderen?

Er zijn een paar manieren om apps van je telefoon te verwijderen. De eerste manier is om het app-pictogram ingedrukt te houden totdat alle pictogrammen beginnen te schudden. Zodra ze trillen, kunt u op de X in de hoek van het app-pictogram tikken om het te verwijderen. De tweede manier is om naar de instellingen van uw telefoon te gaan en de sectie apps te vinden. In de sectie apps kunt u alle apps zien die op uw telefoon zijn geïnstalleerd. U kunt op een app tikken om er meer informatie over te krijgen, en u ziet ook een optie om de app te verwijderen. Hoe kan ik mijn Google account verwijderen? U kunt uw Google-account op elk gewenst moment verwijderen door naar de pagina Google-accountinstellingen te gaan. Klik daar onder aan de pagina op de link 'Uw account of services verwijderen'. U wordt gevraagd uw beslissing om uw account te verwijderen te bevestigen, en zodra u dat hebt gedaan, wordt uw account definitief verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, hoeveel abonnees heeft?

Log in bij YouTube Studio. Selecteer Analytics in het linkermenu. Ga naar de kaart Realtime op het tabblad Overzicht. Klik op Realtime aantal bekijken om je aantal abonnees in de loop van de tijd te bekijken. Dienovereenkomstig, hoe maak je een account aan op youtube? Een account maken op YouTube

  1. Ga naar YouTube.
  2. Klik rechtsboven op Inloggen.
  3. Klik op Account maken.
  4. Kies Voor mezelf of Voor het beheren van mijn bedrijf.

En nog een vraag, waarom loopt youtube steeds vast?

Wis het cachegeheugen van de YouTube-app. Verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw. Update naar de nieuwste versie van de YouTube-app. Update naar de nieuwste versie van Android. Vervolgens, hoe kan ik een bepaalde site blokkeren? Er zijn een paar manieren om een bepaalde site te blokkeren. Eén manier is om een hosts-bestand te gebruiken. Op een Windows machine staat het hosts-bestand in C:\Windows\System32\drivers\hosts. Op een Mac staat het hosts-bestand in /etc/hosts. U kunt een regel aan het hosts-bestand toevoegen om verkeer naar een bepaalde site om te leiden naar een andere site. U kunt bijvoorbeeld de regel "127.0.0.1 www.facebook.com" toevoegen aan het hosts-bestand, waardoor verkeer naar www.facebook.com wordt omgeleid naar uw lokale machine.
Een andere manier om een bepaalde site te blokkeren is het gebruik van een web proxy. Een web proxy is een server die tussen uw machine en het internet staat. Al het verkeer van en naar het internet moet via de proxy gaan. De proxy kan worden geconfigureerd om het verkeer naar bepaalde sites te blokkeren.
Tenslotte kunt u een firewall gebruiken om het verkeer naar een bepaalde site te blokkeren. Een firewall is een stukje software dat op uw machine draait en het verkeer dat uw machine in en uit gaat regelt. U kunt de firewall zo instellen dat het verkeer naar een bepaalde site wordt geblokkeerd.

Je kunt ook vragen waarom worden mijn reacties op youtube verwijderd?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je commentaar op YouTube wordt verwijderd. Misschien markeert de spamfilter van YouTube je commentaar per ongeluk als spam, of misschien verwijdert iemand je commentaar handmatig. Als je denkt dat je commentaar per ongeluk wordt verwijderd, kun je proberen het ondersteuningsteam van YouTube om hulp te vragen.

Door Orelia Brockelmeyer

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien wie er geabonneerd is op je YouTube kanaal? :: Hoe moet je een YouTube kanaal blokkeren?
Handige links