Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Google Play Account?

Waar vind ik mijn Google Play account?

Dit geldt ook voor alle e-mails, contacten en instellingen.
...
Een Google-account of ander account toevoegen aan je telefoon
  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Accounts.
  3. Tik onderaan op Account toevoegen.
  4. Tik op het type account dat je wilt toevoegen.
  5. Volg de instructies op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe Google Play Store opnieuw installeren?

Download Play Store op je Android-telefoon of -tablet

Ga op je telefoon of tablet via de browser naar onze website om Play Store voor Android te downloaden. Zodra de download voltooid is, klik je op Installeren.
Dit in overweging nemend, hoe app store op iphone zetten?
Ga op je iPhone naar de App Store. In deze digitale winkel kun je op zoek naar al je favoriete apps en games. Sommige apps kan je gratis downloaden, sommige zijn betaald. Zoek de app die je wil downloaden en druk vervolgens op 'Download'.

Dienovereenkomstig, hoe krijg ik de app store terug op mijn iphone?

Als u per ongeluk het App Store-pictogram van uw iPhone hebt verwijderd, kunt u het terugkrijgen door het volgende te doen:
1. Open de app Instellingen op uw iPhone.
2. Tik op het tabblad Algemeen.
3. Scroll naar beneden en tik op Reset.
4. 4. Tik op Reset Home Screen Layout.
Hiermee wordt uw beginscherm teruggezet naar de standaard lay-out met het App Store-pictogram. Bovendien, hoe krijg ik mijn app op mijn iphone? Ervan uitgaande dat u uw app heeft ontwikkeld met Xcode en een Apple Developer account heeft:
1. Sluit uw iPhone aan op uw computer en start Xcode
2. Selecteer uw apparaat in het venster Xcode Devices
3. Klik op de "+" knop onderaan het venster en selecteer het .xcodeproj bestand van je app
4. 4. Klik op de knop "Uitvoeren

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe krijg ik een app terug op beginscherm?

Alle apps die op je telefoon zijn geinstalleerd kun je vinden door op 'apps' te tikken, rechtsonderin het scherm. Om een app op het startscherm te plaatsen, tik je eerst op apps (rechstonderin). Vervolgens houd je app ingedrukt en sleep je deze op je startscherm naar de plek waar je de app wilt hebben.
En nog een vraag, kan app niet meer vinden op iphone?
Tik rechtsboven op het cirkeltje van je account. Tik op 'Aankopen' voor een overzicht van je App Store-aankopen. Tik op 'Niet op deze iPhone' en je krijgt alle apps te zien die je ooit gedownload hebt, maar die niet op deze iPhone geïnstalleerd staan. Tik op het wolkje achter de app om deze opnieuw te downloaden.

Wat dit betreft, waar zijn al mijn apps gebleven?

Play Store en swipe vanaf de linkerkant om het menu te openen. Tik op Mijn apps en games. Tik op Alle. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest).
Dus, hoe krijg je een app op je bureaublad? Ervan uitgaande dat u een Windows desktop bedoelt, zijn er een paar verschillende manieren om dit te doen. Een manier zou zijn om de app te downloaden van een site als CNET of Softonic. Zodra de app is gedownload, kunt u dubbelklikken op het bestand om het te installeren. Een andere manier is het gebruik van een programma als Ninite, waarmee u de gewenste app kunt selecteren en vervolgens automatisch kunt installeren.

Welke apps zijn er voor Windows 10?

Windows 10 wordt geleverd met een verscheidenheid aan ingebouwde apps, waaronder Mail, Agenda, Foto's, Microsoft Edge en meer. Veel van deze apps zijn te vinden in het menu Start. Daarnaast zijn er veel apps van derden beschikbaar voor Windows 10. Enkele van de populairste zijn Netflix, Hulu, Spotify en Adobe Photoshop.

Door Brian Tashjian

Vergelijkbare artikelen

Kun je taggen uitzetten? :: Waar vind ik de App Store op mijn pc?
Handige links