Huis > W > Wat Is Avast Com?

Wat is Avast Com?

Avast Antivirus is een antivirusprogramma ontwikkeld door Avast Software, een in Praag (Tsjechië) gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in beveiligingsprogrammatuur. Het programma is gratis te gebruiken voor individueel gebruik. In 1988 werd de eerste versie van Avast Antivirus uitgebracht op de Tsjechische markt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Avast te vertrouwen?

Een van de beste beschermingen die je kunt vinden is die van Avast. In de meest recente test blokkeerde het gratis hulpprogramma alle aanvallen en hield het 99% van de monsters tegen. Dat is ver boven het gemiddelde.

Is TotalAV te vertrouwen?

TotalAV geen aanrader

Wij bevelen TotalAV niet aan en nemen ze niet op in in onze uitgebreide tests. Reden: de slinkse verkoopmethoden die TotalAV gebruikt. Wel voerden we in 2019 een kleine test uit met een van de gevaarlijkste soorten malware: ransomware (gijzelsoftware).
Wat kost Total AV?
Pakket met de beste waarde: TotalAV Internet Security

Het kost US$ 39,00 / jaar. Het is goedkoper dan het Total Protection-abonnement van McAfee voor 5 gebruikers, maar TotalAV Internet Security biedt niet zoveel functies als McAfee.

Wat is de beste anti virus?

Er is niet één "beste" antivirusprogramma. Verschillende programma's werken beter of slechter tegen verschillende soorten malware, dus het is belangrijk om een antivirusprogramma te kiezen dat goed wordt beoordeeld door onafhankelijke testorganisaties en dat functies biedt die aan uw specifieke behoeften voldoen. Mensen vragen ook: wat is de beste bescherming voor mijn pc? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat de beste bescherming voor uw pc afhangt van een aantal factoren, waaronder het type pc dat u hebt, de soorten bestanden die u erop opslaat en uw persoonlijke beveiligingsbehoeften. Er zijn echter een paar algemene tips die u kunnen helpen de beste bescherming voor uw pc te kiezen:
1. Installeer en draai een gerenommeerd antivirusprogramma. Dit is een van de belangrijkste stappen die u kunt nemen om uw pc te beschermen, omdat het zal helpen bij het detecteren en verwijderen van alle kwaadaardige software die op uw systeem is geïnstalleerd.
2. Houd uw besturingssysteem en alle software up-to-date. Het regelmatig installeren van updates voor uw besturingssysteem en toepassingen helpt om eventuele beveiligingsproblemen te verhelpen.
3. 3. Gebruik een firewall. Een firewall kan helpen om ongeautoriseerde toegang tot uw pc te blokkeren, en is vooral belangrijk als u een breedbandverbinding gebruikt.
4. Schakel beveiligingsfuncties in uw webbrowser in. De meeste browsers bieden opties waarmee u veiliger kunt surfen, zoals het uitschakelen van Java en ActiveX-besturingselementen, het inschakelen van cookies van websites die u vertrouwt, enzovoort.
5. Vermijd het openen van e-mailbijlagen van onbekende bronnen. Veel virussen en andere soorten malware worden verspreid via e-mailbijlagen, dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn met het openen van bijlagen, zelfs als ze van een vertrouwde bron lijken te komen.
6. Wees voorzichtig met wat u downloadt. Download alleen bestanden van betrouwbare bronnen en scan gedownloade bestanden met uw antivirusprogramma voordat u ze opent.
7. Wees voorzichtig met het delen van bestanden. Als u programma's voor het delen van bestanden gebruikt, zorg er dan voor dat u alleen bestanden deelt met mensen die u vertrouwt, en wees voorzichtig met welke bestanden u beschikbaar stelt om te delen.
8. Bewaar back-ups van belangrijke gegevens. In het geval dat uw pc wordt aangetast, is het belangrijk om back-ups te hebben van al uw belangrijke gegevens, zodat u deze indien nodig kunt herstellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe goed is Avast?

Een van de beste beschermingen die u kunt vinden is die van Avast. In de meest recente test blokkeerde het gratis hulpprogramma alle aanvallen en hield het 99% van de monsters tegen. Dat is ver boven het gemiddelde.

Welke gratis virusscanner voor Windows 10?

De beste gratis antivirus voor Windows 10
  • Kaspersky Free Antivirus.
  • Bitdefender Free Antivirus.
  • Windows Defender.
  • Avira Free Antivirus.
  • Avast Free Antivirus.
Dienovereenkomstig, is avast cleanup betrouwbaar?
De bescherming die de gratis software biedt, is voor de meeste gebruikers voldoende. Voor veel particuliere gebruikers en voor bedrijven maar het kan de moeite waard zijn om de betaalde Avast Cleanup Premium te gebruiken. Als u erover denkt uw computer eersteklas bescherming te bieden, kunt u een proces downloaden.

Is gratis AVG goed?

Voor een gratis programma biedt AVG AntiVirus een indrukwekkend beschermingsniveau. Tel daar de gebruikersvriendelijke interface en de uitstekende ondersteuning bij op, en Mac-, pc- en Android-gebruikers hoeven niet verder te zoeken.
Men kan zich ook afvragen: wat is de beste gratis antivirus voor android? De beste gratis antivirus voor android is Avast Mobile Security. Het heeft meer dan 100 miljoen downloads en een waardering van 4,7 sterren in de Google Play Store. Het beschikt over een virusscanner, malwareverwijdering en een webschild. Het heeft ook een privacy-adviseur en een firewall.

Hoe Avast Free Antivirus verwijderen?

Er zijn twee manieren om Avast Free Antivirus te verwijderen:
1. Gebruik de Avast Uninstall Utility
De Avast Uninstall Utility is een standalone programma dat kan worden gebruikt om Avast Free Antivirus van uw computer te verwijderen. Om het hulpprogramma te gebruiken, downloadt u het van de Avast-website en voert u het uit. Het hulpprogramma zal automatisch alle geïnstalleerde Avast-producten detecteren en u in staat stellen deze te verwijderen.
2. Gebruik het Windows Configuratiescherm
U kunt Avast Free Antivirus ook verwijderen via het Windows Configuratiescherm. Ga hiervoor naar het "Configuratiescherm" -> "Programma's" -> "Programma's en onderdelen" en selecteer Avast Free Antivirus uit de lijst met geïnstalleerde programma's. Klik vervolgens op "Verwijderen" om het programma te verwijderen.

Door Pudens

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik achter mijn supercell ID? :: Hoe lang blijft Android 10 ondersteund?
Handige links