Huis > H > Hoe Kom Ik Achter Mijn Supercell Id?

Hoe kom ik achter mijn supercell ID?

Je Supercell ID herstellen
  1. Zoek in je e-mailaccounts naar berichten die Supercell ID vermelden. Zo kom je erachter met welk e-mailadres je je Supercell ID hebt gemaakt.
  2. Als je weet met welk e-mailadres je je hebt aangemeld, ga dan naar de instellingen in het spel, tik op Losgekoppeld en meld je aan. 👍

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: hoe lang duurt het om clash of clans uit te spelen?

In het spel speel je om je stadhuis te upgraden, het maximum niveau van het stadhuis is 14. Om dit te bereiken moet je het spel lang spelen, elke upgrade van een stadhuis/gebouw kan in het late stadium tot 18 dagen duren.
...
Clash of Clans
Genrestrategiespel MMOG
Spelmodussingleplayer en multiplayer
Men kan zich ook afvragen: waarom krijg ik geen mail van supercell?
Als je de verificatiecode niet hebt ontvangen, kijk dan je ongewenste e-mails na en controleer of je geen regels hebt ingesteld waardoor deze e-mails in een map terechtkomen. Gebruik de zoekterm 'Supercell ID' in je postvak In om de e-mails met de verificatiecode te vinden.

Hoe kun je contact opnemen met supercell?

Er zijn een paar manieren waarop je contact kunt opnemen met Supercell. Eén manier is om ze een e-mail te sturen naar [email protected]. Een andere manier is het invullen van een ondersteuningsformulier op hun website. Tot slot kun je ze ook bereiken via sociale media zoals Facebook en Twitter. Dienovereenkomstig, hoe kom je terug in je oude hayday account? Er zijn een paar stappen die u moet nemen om weer toegang te krijgen tot uw oude hayday-account. Eerst moet u contact opnemen met de klantenondersteuning van hayday en hen uw accountgegevens verstrekken. Vervolgens zullen zij uw identiteit verifiëren en uw wachtwoord opnieuw instellen. Zodra je een nieuw wachtwoord hebt, kun je weer inloggen op je account en heb je toegang tot je oude gegevens.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan je Clash of Clans uitspelen?

Je kan het spel nooit uitspelen, je wordt sterker/beter en kan zo een steeds hogere ranking krijgen.
Hoe lang is Clash Royale uit?
Clash Royale is een computerspel voor Android en iOS. Het werd in maart 2016 uitgebracht door de Finse computerspelontwikkelaar Supercell op basis van het freemium-model.

Vervolgens, hoeveel heeft clash of clans verdient?

Supercell verdient geld doordat in het spel aankopen gedaan kunnen worden. Ongeveer 10 procent van de gebruikers doet dat. Op dit moment bedraagt de omzet volgens het bedrijf zelf een half miljoen dollar per dag.
Hoe verbind je Facebook met Hay Day? Het eerste wat u moet doen, is de Facebook-app op uw apparaat openen en u aanmelden bij uw account. Zodra u bent ingelogd, tikt u op het menupictogram in de rechterbovenhoek van het scherm (het ziet eruit als drie op elkaar gestapelde lijnen). Selecteer in het menu "Instellingen".
Zodra u in het menu Instellingen bent, scrollt u naar beneden tot u het gedeelte "Accountinstellingen" ziet. Tik op de optie "Gekoppelde accounts".
Selecteer vervolgens de optie "Account koppelen".
Je zou nu de "Hay Day" optie moeten zien. Tik erop en voer uw Hay Day gebruikersnaam en wachtwoord in. Zodra je deze informatie hebt ingevuld, tik je op de "Link Account" knop.
Dat is het! Je hebt nu je Facebook account aan Hay Day gekoppeld.

Hoe maak je een tweede supercell ID aan?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het kan op verschillende manieren, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Eén manier om een tweede supercell ID aan te maken is door een ander e-mailadres te gebruiken bij het aanmelden voor de dienst. Dit maakt een nieuw account aan met een andere supercell ID. Een andere manier om een tweede supercell ID aan te maken is om een ander apparaat te gebruiken om je aan te melden voor de dienst. Dit maakt een nieuwe account aan met een andere supercell ID.

Door Coats Odam

Vergelijkbare artikelen

Is supercell betrouwbaar? :: Wat is Avast Com?
Handige links