Huis > H > Hoe Ontgrendel Ik Mijn Document?

Hoe ontgrendel ik mijn document?

Klik met de rechtermuisknop op het vergrendelde bestand, selecteer Bespaar in het contextmenu en klik vervolgens op Ja in het pop-upwaarschuwingsvenster en het bestand is ontgrendeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, hoe kan ik beveiliging in excel opheffen?

Beveiliging van een Excel-werkblad opheffen
  1. Ga naar het werkblad waarvan u de beveiliging wilt opheffen.
  2. Ga naar Bestand > Info > Beveiligen > Beveiliging blad opheffen, of ga vanaf het tabblad Controleren naar Wijzigingen > Beveiliging blad opheffen.
Hoe maak je een Excel bestand alleen-lezen?
Opslaan als alleen-lezen
  1. Klik op de Microsoft Office-knop. en klik vervolgens op Opslaan, of op Opslaan als als u het document eerder hebt opgeslagen.
  2. Klik op Extra.
  3. Klik op Algemene opties.
  4. Schakel het selectievakje Alleen-lezen aanbevolen in.
  5. Klik op OK.
  6. Sla het document op.

Wat dit betreft, is vergrendeld voor gedeeld gebruik door?

Als u verwijst naar een bestand dat is vergrendeld voor gedeeld gebruik, betekent dit meestal dat een ander proces het bestand momenteel gebruikt en het open heeft staan. Dit kan gebeuren als het bestand wordt gebruikt door een programma of als het geopend is in een ander venster. Als u het bestand probeert te openen, ziet u mogelijk een bericht dat het bestand is vergrendeld voor gedeeld gebruik. Hoe haal ik de beveiliging van een Word Document af? Er zijn een paar manieren om de beveiliging van een Word-document te verwijderen. Eén manier is om het document in Word te openen, linksboven op Bestand te klikken, op Info te klikken en dan op Document beveiligen. Van hieruit kunt u kiezen om de beveiliging van het document op te heffen. Een andere manier is om het document in Word te openen, op het tabblad Bekijken te klikken, op Document beveiligen te klikken en vervolgens op Beveiliging verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat betekent selectie is vergrendeld?

Als u het taakvenster Bewerking beperken sluit en vervolgens probeert iets te wijzigen waar dit niet is toegestaan, wordt het volgende bericht weergegeven op de statusbalk: Deze wijziging is niet toegestaan omdat de selectie is vergrendeld.
Waarom kan ik een tabblad in Excel niet verwijderen?
Een of meer werkbladen verwijderen

Als er geen niet-geselecteerd werkblad zichtbaar is, klikt u met de rechtermuisknop op de tab van een geselecteerd werkblad en klikt u in het snelmenu op Groepering bladen opheffen. Klik op het tabblad Start in de groep Cellen op de pijl naast Verwijderen en klik op Blad verwijderen.

Wat is de laatste versie van Excel?

Update van september 2021

Dit is er nieuw in versie 2109 (build 14430.20234). ODF 1.3 heeft veel verbeteringen aangebracht in de OpenDocument-indeling en deze worden nu ondersteund in Word, Excel en PowerPoint (bestandsextensies . odt, . ods en .
Men kan zich ook afvragen: hoe beveilig ik een werkmap? Om een werkmap te beveiligen kunt u er een wachtwoord voor instellen. Hierdoor kan niemand de werkmap openen zonder het wachtwoord. Ga hiervoor in Excel naar het tabblad Bestand en klik op de knop "Werkmap beveiligen". Selecteer vervolgens "Coderen met wachtwoord". Er verschijnt een dialoogvenster waarin u uw wachtwoord kunt invoeren en bevestigen. Zodra u dit hebt gedaan, is de werkmap beveiligd en alleen toegankelijk voor degenen die het wachtwoord kennen.

En nog een vraag, hoe verander ik alleen lezen?

Het technische antwoord op de vraag "En nog een vraag, hoe verander ik read only?" is als volgt:
Om het read only attribuut op een bestand of map te veranderen, moet je het chmod commando gebruiken. Met het commando chmod kunt u de rechten van een bestand of map wijzigen. Om het read only attribuut te veranderen, moet je de 'w'-toestemming gebruiken. De 'w'-toestemming geeft u lees- en schrijftoegang tot het bestand of de map.
Om het commando chmod te gebruiken, moet u de volgende syntaxis gebruiken:
chmod u+w [bestand of map]
Dit voegt de 'w'-toestemming toe aan het bestand of de map voor de gebruiker die momenteel is ingelogd.

Door Michail Ayachi

Vergelijkbare artikelen

Hoe beveiliging Excel opheffen zonder wachtwoord? :: Is supercell betrouwbaar?
Handige links