Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Account Instellingen?

Waar vind ik mijn account instellingen?

Je Google Instellingen beheren
  1. Tik onder Account op Je Google-account beheren.
  2. Scroll bovenaan naar het gewenste tabblad.
  3. Tik op een tabblad: Home. Persoonlijke informatie. Update algemene informatie in je Google-account. Meer informatie over hoe je je naam en andere gegevens wijzigt. Gegevens en personalisatie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat dit betreft, waar kan ik mijn opgeslagen wachtwoorden vinden?

Wachtwoorden bekijken, verwijderen, bewerken of exporteren
  • Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik rechts van de adresbalk op Meer .
  • Tik op Instellingen. Wachtwoorden.
  • Zo kun je een wachtwoord bekijken, verwijderen, bewerken of exporteren: Bekijken: Tik op het wachtwoord dat je wilt bekijken.
En nog een vraag, hoe krijg ik mijn oude facebook-account terug?
Je kunt je Facebook-account op elk moment opnieuw activeren door je weer aan te melden bij Facebook of door je Facebook-account te gebruiken om je ergens anders aan te melden. Je moet hiervoor toegang hebben tot het e-mailadres of mobiele telefoonnummer dat je gebruikt om je aan te melden.

Kan je een verwijderd Facebook-account terughalen?

Het is mogelijk om een verwijderd Facebook-account te herstellen, maar het kost wat tijd en moeite. Eerst moet u naar het Helpcentrum van Facebook gaan en op de link "Een probleem melden" klikken. Vervolgens selecteert u de optie "Ik moet mijn account herstellen" en vult u het formulier in. Facebook stuurt u dan een e-mail met instructies over hoe u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen en weer toegang krijgt tot uw account. Dit in overweging nemend, hoe verwijder ik een oud facebook-account? Er zijn een paar manieren om een oud Facebook-account te verwijderen. De eerste is gewoon je account deactiveren. Ga hiervoor naar je accountinstellingen en klik onderaan op de link "Je account deactiveren". Hierdoor wordt uw account gedeactiveerd en worden uw naam en profielfoto verwijderd van de meeste plaatsen op Facebook. Uw informatie wordt echter nog steeds opgeslagen op de servers van Facebook.
Als u uw account volledig wilt verwijderen, moet u een verzoek indienen bij Facebook. Ga hiervoor naar de pagina Mijn account verwijderen en klik op de knop "Mijn account verwijderen". Houd er rekening mee dat als uw account eenmaal is verwijderd, het niet meer kan worden hersteld.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dit in overweging nemend, kan mijn google-account niet herstellen?

Heb jij problemen met het Google account? Als je problemen hebt met het Google account moet dit account worden hersteld. Voor het herstellen kun je een e-mail laten sturen naar een alternatief herstel e-mail adres wat je hebt aangemaakt voor het Google account.
Hoe lang blijft een Gmail account actief?
Gebruikers moeten in principe binnen een periode van twee jaar minstens een keer ingelogd zijn om het account actief te houden.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder je een google-account van een apparaat?

Hoe verwijder je een Google-account van een apparaat?
  1. Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google. Je Google-account beheren.
  2. Tik bovenaan op Beveiliging.
  3. Tik onder 'Inloggen bij Google' op Verificatie in twee stappen.
  4. Tik op Alles intrekken bij 'Apparaten die u vertrouwt'.
Hoe kan ik mijn e-mail instellen op mijn Samsung? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw e-mail op uw Samsung kunt instellen. Een manier is om de ingebouwde e-mail app te gebruiken die bij uw telefoon wordt geleverd. Hiervoor moet u uw e-mailadres en wachtwoord weten. Zodra je die informatie hebt, kun je deze stappen volgen:
1. Open de Email app op je Samsung.
2. Tik op de knop Account toevoegen.
3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
4. Tik op de knop Volgende.
5. Kies uw accounttype.
6. Voer de vereiste informatie voor uw accounttype in.
7. Tik op de knop Volgende.
8. Kies hoe vaak u wilt dat uw e-mail wordt gesynchroniseerd.
9. Tik op de knop Gereed.
Een andere manier om je e-mail op je Samsung in te stellen is door de Gmail-app te gebruiken. De Gmail app is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store. Om uw e-mail in te stellen met de Gmail-app, moet u uw e-mailadres en wachtwoord weten. Zodra je die informatie hebt, kun je deze stappen volgen:
1. Open de Gmail-app op je Samsung.
2. Tik op de knop Account toevoegen.
3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
4. Tik op de knop Volgende.
5. Kies uw accounttype.
6. Voer de vereiste informatie voor uw accounttype in.
7. Tik op de knop Volgende.
8. Kies hoe vaak u uw e-mail wilt synchroniseren.
9. Tik op de knop Gereed.

Waarom krijg ik geen mail meer op mijn telefoon?

Er zijn een paar redenen waarom u geen e-mail meer ontvangt op uw telefoon. Een mogelijkheid is dat u uw meldingsinstellingen hebt gewijzigd en per ongeluk meldingen voor nieuwe e-mail hebt uitgeschakeld. Een andere mogelijkheid is dat uw e-mail app niet langer synchroniseert met uw e-mail account. Dit kan zijn omdat u uw e-mailwachtwoord hebt gewijzigd of omdat de server waarop uw e-mailaccount wordt gehost niet werkt. Als u nog steeds geen e-mail ontvangt nadat u uw instellingen voor meldingen hebt gecontroleerd en ervoor hebt gezorgd dat uw e-mailapp is gesynchroniseerd met uw e-mailaccount, moet u mogelijk contact opnemen met uw e-mailprovider voor verdere hulp.

Door Marget Polikoff

Vergelijkbare artikelen

Wat is er gekoppeld aan Google-account? :: Hoe moeilijke woorden onthouden?
Handige links