Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Scherm Delen Op Iphone?

Hoe kan ik mijn scherm delen op iPhone?

Zo deel je je iPhone-scherm met SharePlay
  1. Open de FaceTime-app op de iPhone of iPad.
  2. Start een nieuw FaceTime-gesprek met degene waarmee je je scherm wil delen.
  3. Na het beantwoorden van het gesprek, tik je in het FaceTime-gesprek bovenaan in de knoppenbalk op de knop rechtsboven, gevolgd door Deel mijn scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dit in overweging nemend, hoe krijg ik dubbelscherm weg op ipad?

Wanneer je vervolgens een app hebt geopend, scroll je van onderaan je scherm naar boven. Nu komt het dock omhoog. Houd vervolgens de app die je wilt gebruiken in en sleep het naar de linker- of rechterkant van het scherm.
Hoe kom ik van een gedeeld scherm af?
Split View sluiten

Om Split View te sluiten, tikt u op de multitaskingknop in het Safari-venster dat u wilt behouden, en vervolgens op de knop voor de schermvullende weergave . U kunt ook de scheidingslijn tussen de apps naar links of naar rechts verslepen over het Safari-venster dat u wilt sluiten.

Wat is schermdeling op iPhone?

Scherm delen op iPhone is een functie waarmee u het scherm van uw iPhone kunt delen met een andere iPhone, iPad of iPod touch. Dit kan handig zijn als je iemand anders wilt laten zien wat er op je scherm staat, of als je hulp nodig hebt bij het oplossen van een probleem. Om je scherm te delen, moet je de AirPlay-functie gebruiken. Wat dit betreft, wat is schermgordijn? Schermgordijn is een toegankelijkheidsfunctie op de iPhone en iPad waarmee het scherm wordt geblokkeerd en interactie met het aanraakscherm wordt uitgeschakeld. Dit kan nuttig zijn voor mensen met bepaalde handicaps, zoals blinden en slechtzienden.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe zet je SharePlay aan?

U kunt ook een SharePlay-sessie starten vanuit ondersteunde streamingapps.
  1. Open de streamingapp.
  2. Zoek een film of tv-programma om te delen. Tik op de knop 'Menu' of de knop 'Deel' .
  3. Tik op 'SharePlay' en voer vervolgens de contacten in die u wilt bellen.
  4. Tik op FaceTime om FaceTime-video te starten.
  5. Start de video.
Hoe krijg ik mijn scherm weer normaal op mijn iPad?
Waarschijnlijk staat bij de instellingen -> toegankelijkheid de zoom functie aan. Twee keer met drie vingers tegelijk op het scherm tikken zorgt ervoor dat het scherm weer normaal wordt dan.

Hoe krijg ik weer een scherm op mijn iPad?

Hoe gebruik je 2 schermen op je iPad?
  1. Open een app.
  2. Tik op de multitaskingknop bovenaan het scherm.
  3. Tik op de Split View-knop of op de Slide Over-knop . De huidige app verschuift naar de zijkant en het beginscherm verschijnt.
  4. Tik op een tweede app in het beginscherm.
Dienovereenkomstig, hoe krijg je 2 pagina's naast elkaar? Om twee pagina's naast elkaar te krijgen, kunt u de optie "Pagina-indeling" in het menu "Bestand" gebruiken. Hiermee kunt u kiezen hoe u uw pagina's wilt opmaken, ook naast elkaar.

Hoe scherm maximaliseren?

Er zijn een paar verschillende manieren om een scherm te maximaliseren. Eén manier is om te klikken op de knop maximaliseren in de rechterbovenhoek van het scherm. Een andere manier is door op de F11 toets op het toetsenbord te drukken.

Door Otho Lipkin

Vergelijkbare artikelen

Hoe groot C partitie? :: Hoe kan ik mijn mobiel resetten?
Handige links