Huis > W > Welke Toetsencombinatie Gebruik Je Om Te Knippen En Vervolgens Te Plakken In Windows?

Welke toetsencombinatie gebruik je om te knippen en vervolgens te plakken in Windows?

Voor het kopiëren van tekst (Copy) druk je op Ctrl+C (Windows) of Cmd+C (Mac). Tekst plakken (Paste) doe je met Ctrl+V (Windows) of Cmd+V (Mac). Tijdens het bewerken van tekst wil je vaak woorden, zinnen of alinea's verplaatsen. Na het selecteren kun je die dan knippen (Cut) met Ctrl+X (Windows) of Cmd+X (Mac).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe maak ik een kopie van een bestand?

Sneltoetsen gebruiken
  1. Open de Verkenner.
  2. Klik op het bestand dat u wilt kopiëren.
  3. Gebruik de sneltoets Ctrl+C om een bestand te kopiëren. Druk op het toetsenbord op de Ctrl-toets en houd deze ingedrukt.
  4. Het bestand is gekopieerd.
  5. Gebruik de sneltoets Ctrl+V om het bestand te plakken.
Hoe werkt knippen plakken?
Probeer het zelf
  1. Knippen. Selecteer Knippen. of druk op Ctrl + X.
  2. Plakken. Selecteer Plakken. of druk op Ctrl + V. Opmerking: Plakken gebruikt alleen uw laatst gekopieerde of geknipte item.
  3. Kopiëren. Selecteer Kopiëren. of druk op Ctrl + C.

Je kunt ook vragen hoe foto's downloaden van google foto's?

Als u foto's wilt downloaden van Google Afbeeldingen, volgt u deze stappen:
1. Ga naar de website van Google Foto's.
2. Zoek het album dat de foto's bevat die u wilt downloaden.
3. Selecteer de foto's die u wilt downloaden door erop te klikken.
4. Klik op de knop "Downloaden" bovenaan de pagina.
5. 5. Selecteer een locatie op uw computer om de foto's op te slaan.
6. Klik op de knop "OK". Men kan zich ook afvragen: hoe kun je alles selecteren? Er zijn twee manieren om alles te selecteren:
1) Gebruik de sneltoets: Ctrl + A (PC) of Command + A (Mac).
2) Klik op het kleine driehoekje in de linkerbovenhoek van de werkruimte. Hierdoor wordt alles op de huidige laag geselecteerd.

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Welke toetsencombinatie waarmee je de gehele actieve applicatie afsluit gebruik je hiervoor?

Kopiëren, plakken en andere algemene sneltoetsen
Druk op deze toetsOm dit te doen
Ctrl + V (of Shift + Insert)Plak het geselecteerde item.
Ctrl + ZEen actie ongedaan maken.
Alt + TabSchakelen tussen geopende apps.
Alt + F4Sluit het actieve item of sluit de actieve app af.
Trouwens, waar slaat windows knipsels op?
Volledig scherm-knipsel

Maak een schermopname van het hele scherm. Wanneer je een knipsel hebt vastgelegd, wordt dit automatisch naar het venster van Knipprogramma gekopieerd waar je wijzigingen kunt aanbrengen, opslaan en delen.

Wat is het verschil tussen knippen plakken en kopiëren?

Als je een bestand of tekst kopieert blijft het origineel behouden en kun je een kopie ervan ergens anders opslaan. Door een bestand of tekstgedeelte te knippen wordt het van de ene naar een andere locatie verplaatst.
Trouwens, hoe kan je een document dupliceren? Er zijn een paar manieren om een document te dupliceren. Eén manier is om het document dat u wilt dupliceren te openen, op "Bestand" te klikken in de linkerbovenhoek, met de muis over "Opslaan als" te gaan en op "Dupliceren" te klikken. Dit maakt een exacte kopie van het document. Een andere manier om een document te dupliceren is door het document dat u wilt dupliceren te openen, linksboven op "Bewerken" te klikken, op "Alles selecteren" te klikken en vervolgens op "Kopiëren". Open vervolgens een nieuw document, klik op "Bewerken", klik op "Plakken" en sla het nieuwe document op.

Je kunt ook vragen hoe sla je een kopie op?

Er zijn een paar manieren om een kopie van een bestand op te slaan:
1. U kunt een kopie van een bestand opslaan door het bestand te openen en vervolgens Bestand > Opslaan als te selecteren in de menubalk. Dit opent een dialoogvenster Opslaan als, waarin u de locatie en de naam van het bestand kunt kiezen.
2. U kunt ook een kopie van een bestand opslaan door het bestand te openen en vervolgens op de werkbalk het pictogram Opslaan te selecteren. Dit opent een dialoogvenster Opslaan als, waarin u de locatie en de naam van het bestand kunt kiezen.
3. Tenslotte kunt u een kopie van een bestand opslaan door het bestand te selecteren en vervolgens Bestand > Opslaan te kiezen in de menubalk. Hierdoor wordt het bestand opgeslagen op de huidige locatie.

Door Alten

Vergelijkbare artikelen

Hoe kopieer en plak je op Facebook? :: Hoe moet je iets kopiëren?
Handige links