Huis > H > Hoe Herinstalleer Ik Mijn Mac?

Hoe herinstalleer ik mijn Mac?

macOS herinstalleren
  1. De nieuwste versie van macOS installeren die compatibel is met je computer: Option + Command + R.
  2. De originele macOS-versie van je computer opnieuw installeren (inclusief beschikbare updates): Option + Shift + Command + R.
  3. Je huidige versie van macOS opnieuw installeren: Command + R.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom kan ik mijn Mac niet meer updaten?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je de Mac niet wilt of kunt updaten.
...
1. Onvoldoende vrije ruimte
  • Archiveer oude data op een externe schijf. Denk hierbij aan video's die je liever niet weggooit maar ook niet dagelijks bekijkt.
  • Schaf een nieuwe Mac aan met meer opslagruimte.
  • Sla een update over.
Kan ik mijn Mac nog updaten?
Kies in het Apple-menu  in de hoek van het scherm de optie 'Systeemvoorkeuren'. Klik in het venster 'Systeemvoorkeuren' op 'Software-update'.

Je kunt ook vragen hoe kan ik mijn macbook updaten?

De eerste stap is het maken van een back-up van je gegevens. Zodra je een back-up hebt, kun je de nieuwste versie van macOS uit de App Store installeren. Als je macOS Mojave draait, kun je vanuit de App Store ook upgraden naar macOS Catalina. Hoe Macbook Pro klaarmaken voor verkoop? Als u klaar bent om uw MacBook Pro te verkopen, moet u een paar stappen nemen om ervoor te zorgen dat al uw gegevens van het apparaat worden verwijderd en dat het schoon en toonbaar is voor de nieuwe eigenaar.
1. Maak een back-up van al uw gegevens. Hieronder vallen alle foto's, documenten, muziek en bestanden die je op je MacBook Pro hebt opgeslagen. Je kunt hiervoor iCloud, een externe harde schijf of een USB-stick gebruiken.
2. Zodra uw gegevens zijn geback-upt, meldt u zich af bij al uw accounts. Dit geldt ook voor uw e-mail, sociale media en andere accounts die aan uw MacBook Pro zijn gekoppeld.
3. Ga naar Systeemvoorkeuren en klik op het iCloud-pictogram. Vanaf hier wil je op de knop "Beheren..." klikken en vervolgens "Account verwijderen" selecteren. Bevestig dat u het account en al zijn gegevens wilt verwijderen.
4. Vervolgens wilt u alle gegevens op uw MacBook Pro wissen. Ga hiervoor naar het Apple-menu en klik op "Opnieuw opstarten". Terwijl uw MacBook Pro opnieuw opstart, houdt u de toetsen Command en R ingedrukt. Dit brengt je naar de macOS Recovery Utility.
5. Eenmaal in het Herstelhulpprogramma selecteert u de optie "Schijfhulpprogramma". Vanaf hier wilt u uw harde schijf selecteren en vervolgens op de knop "Wissen" klikken. Kies het "Mac OS Extended (Journaled)" formaat en klik dan weer op de "Erase" knop.
6. Zodra het wisproces is voltooid, sluit u het Schijfhulpprogramma af en gaat u naar het menu macOS Recovery Utility. Hier kiest u de optie "macOS opnieuw installeren". Volg de aanwijzingen om macOS opnieuw te installeren op je MacBook Pro.
7. Zodra het herinstallatieproces is voltooid, is uw MacBook Pro schoongeveegd en klaar voor de nieuwe eigenaar.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Je kunt ook vragen waarom kan ik geen updates installeren?

Downloads en installaties van apps kunnen worden onderbroken als er te weinig opslagruimte op je apparaat beschikbaar is. In de volgende gevallen kan je apparaat weinig opslagruimte hebben: Je krijgt een melding over opslagruimte. Er is minder dan 1 GB beschikbaar op je apparaat.
Wat dit betreft, hoe lang kun je imac updaten?
Gemiddeld kun je een Mac zo'n zeven jaar gebruiken. Je kunt in deze tijd nog zonder problemen je besturingssysteem blijven updaten naar de nieuwste versie. Na deze zeven jaar is je computer eigenlijk aan vervanging toe.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik macos big sur niet installeren?

Als je macOS Big Sur kunt downloaden maar niet installeren, kun je enkele dingen proberen. Herstart de Mac in de veilige modus door de Shift-toets tijdens het opstarten ingedrukt te houden. Probeer dan Big Sur opnieuw te installeren. Stel het NVRAM opnieuw in.
Hoe lang wordt een MacBook ondersteund? MacBook-modellen worden tot vijf jaar na hun release ondersteund.

Je kunt ook vragen wat kun je met een oude mac?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen met een oude Mac, afhankelijk van het model en de specificaties. Eén optie is om hem als secundair apparaat te gebruiken, bijvoorbeeld voor muziek of streaming. Een andere optie is om hem te verkopen of in te ruilen voor een nieuwer model. Tot slot kunt u hem recyclen via het recyclingprogramma van Apple.

Door Odo

Vergelijkbare artikelen

Wat is de nieuwste Mac update? :: Hoe stuur je een mail voor een stage?
Handige links