Huis > H > Hoe Installeer Ik Google Play Op Mijn Iphone?

Hoe installeer ik Google Play op mijn iPhone?

Omdat Android-applicaties niet op iOS kunnen draaien, kan de volledige Google Play Store niet op iPhone of iPad worden gebruikt.
...
Google-apps waarmee je aan de slag kunt gaan zijn onder andere:
  1. Films huren of kopen.
  2. Boeken, nieuws en abonnementen op publicaties lezen of beluisteren.
  3. Muziek streamen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe koppel ik mijn Google-account aan mijn telefoon?

Algemene stappen om dit probleem op te lossen
  1. Checken of je een goede wifi- of mobiele internetverbinding hebt.
  2. Check je opslagruimte.
  3. Check op Android-systeemupdates.
  4. Check of de app beschikbaar is voor je apparaat.
  5. Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
  6. Sluit de Play Store en open de app opnieuw.
Waar vind ik mijn Google Play account?
Dit geldt ook voor alle e-mails, contacten en instellingen.
...
Een Google-account of ander account toevoegen aan je telefoon
  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Accounts.
  3. Tik onderaan op Account toevoegen.
  4. Tik op het type account dat je wilt toevoegen.
  5. Volg de instructies op het scherm.

Kan niet meer downloaden Play Store?

Als u problemen hebt met het downloaden van de Google Play Store, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Zorg eerst voor een sterke internetverbinding. Als u een Wi-Fi-verbinding gebruikt, probeer dan dichter bij de router te gaan staan. Als je een mobiele dataverbinding gebruikt, probeer dan de vliegtuigmodus een paar minuten in te schakelen en zet hem daarna weer uit.
Als dat niet werkt, probeer dan de cache en gegevens van de Google Play Store-app te wissen. Ga hiervoor naar Instellingen > Toepassingen > Toepassingen beheren > Google Play Store en tik op de knoppen Cache wissen en Gegevens wissen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen de Google Play Store-app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Ga hiervoor naar Instellingen > Toepassingen > Toepassingen beheren > Google Play Store en tik op de knop Verwijderen. Ga vervolgens naar de Google Play-website en download de app opnieuw. Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik google play installeren? Als u Google Play op uw apparaat wilt installeren, moet u een Google-account hebben en daarbij zijn aangemeld. U moet er ook voor zorgen dat op uw apparaat de juiste versie van Google Play-services is geïnstalleerd. Om uw versie te controleren, opent u de Google Play Store-app, tikt u op het menupictogram, tikt u op Instellingen en scrolt u naar beneden naar de onderkant van de pagina. De exacte stappen kunnen variëren afhankelijk van uw apparaat en Android-versie.
Zodra u hebt gecontroleerd of u de juiste versie van Google Play-services hebt geïnstalleerd, kunt u Google Play downloaden en installeren. Hiervoor opent u de Google Play Store-app, tikt u op het menupictogram en vervolgens op Mijn Apps. Op de pagina Mijn Apps tikt u op het item Google Play Store. Tik op de Google Play Store-pagina op de knop Installeren. De Google Play Store-app wordt gedownload en geïnstalleerd op uw toestel.
Zodra Google Play op uw toestel is geïnstalleerd, kunt u hiermee apps en games uit de Google Play Store downloaden en installeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Bovendien, hoe krijg ik google op mijn telefoon?

Chrome installeren
  1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar Google Chrome.
  2. Tik op Installeren.
  3. Tik op Accepteren.
  4. Ga je naar de homepage of naar 'Alle apps' als je op internet wilt browsen. Tik op de Chrome-app .
Welke apps zijn gekoppeld aan mijn Google-account?
In Mijn Activiteit kun je de instellingen wijzigen voor advertenties, Android, Books, Chrome, Developers, Express, Finance, Goggles, Help, Image Search, Maps, News, Now, Play, Play Music, Search, Shopping, Video Search, Voice & Audio en YouTube.

Vervolgens, hoe android telefoon koppelen aan google-account?

Een of meer Google-accounts toevoegen aan je apparaat
  1. Maak een Google-account als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Open de app Instellingen op je apparaat.
  3. Tik op Accounts Account toevoegen. Google.
  4. Volg de instructies om je account toe te voegen.
  5. Herhaal zo nodig de stappen om meerdere accounts toe te voegen.
Kan ik 2 accounts op je mobiel hebben? Ja, je kunt twee accounts hebben op je mobiel. U kunt twee verschillende accounts hebben met verschillende wachtwoorden of u kunt één account hebben met twee verschillende wachtwoorden.

Dit in overweging nemend, hoe log ik in op mijn account?

Aangenomen dat u verwijst naar een computeraccount, zal het proces om in te loggen variëren afhankelijk van het type account. Als het bijvoorbeeld een Windows-account is, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in de aanmeldingsvelden in en klikt u vervolgens op de knop "Aanmelden". Als het een e-mailaccount is, voert u uw e-mailadres en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in en klikt u vervolgens op de knop "Aanmelden". Het proces voor het inloggen op andere soorten accounts is vergelijkbaar.

Door McCreery

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je inloggen op Google Play? :: Waarom laadt mijn Facebook nieuwsoverzicht niet goed?
Handige links