Huis > W > Waar Staan Mijn Verborgen Apps?

Waar staan mijn verborgen apps?

1. Gebruik de app-lade om verborgen apps te zien
  • Tik op het pictogram 'App-lade' in de rechterbenedenhoek of rechterbenedenhoek van het startscherm.
  • Druk daarna op het menupictogram.
  • Tik vervolgens op 'Verborgen applicaties weergeven' in het menu.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe zet je een app terug op beginscherm?

Ga via de standaard browser naar web app. Tik op 'Meer...' en vervolgens op 'Aan startscherm vastmaken'. Vervolgens wordt er een nieuwe tegel aan het startscherm vastgemaakt.
Hoe kom ik van een betaalde app af?
Geïnstalleerde apps verwijderen
  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren.
  4. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.

Hoe haal ik een verborgen app terug?

Er zijn een paar manieren om verborgen apps terug te vinden, afhankelijk van hoe de app werd verborgen en welk type apparaat u gebruikt.
Als u een iPhone gebruikt, kunt u verborgen apps bekijken door omlaag te scrollen naar de onderkant van uw startscherm en vervolgens op de map " Utilities " te tikken. Deze map bevat al uw verborgen apps.
Als u een Android-toestel gebruikt, kunt u verborgen apps bekijken door de "App Drawer" te openen en op de knop "All Apps" te tikken. Dit toont een lijst van alle apps die op uw apparaat zijn geïnstalleerd, inclusief verborgen apps.
Als u een Windows Phone gebruikt, kunt u verborgen apps bekijken door naar het scherm " Start " te gaan en naar rechts te scrollen. Dit toont een lijst van alle apps die op uw toestel zijn geïnstalleerd, inclusief verborgen apps.
Als u een BlackBerry-toestel gebruikt, kunt u verborgen apps bekijken door het menu "Alle apps" te openen en op de knop "Opties" te tikken. Vanaf hier kunt u "Verborgen apps weergeven" selecteren. Dienovereenkomstig, waar vind ik hidden space? Er zijn een paar manieren om verborgen ruimte op uw computer te vinden:
1. Controleer het bestandssysteem van uw computer op niet-toegewezen ruimte. Dit is ruimte op uw harde schijf die niet door bestanden of programma's wordt gebruikt. Open hiervoor op een Windows-computer het programma "Schijfbeheer". Op een Mac opent u het programma "Schijfhulpprogramma".
2. Zoek naar verborgen mappen of bestanden. Soms maken mensen verborgen mappen op hun computer om bestanden op te slaan die ze niet aan anderen willen laten zien. Om verborgen bestanden op een Windows-computer te bekijken, opent u het venster "Mapopties" en selecteert u de optie "Verborgen bestanden en mappen weergeven". Op een Mac kunt u de opdracht "ls -a" in de Terminal gebruiken om verborgen bestanden te bekijken.
3. Controleer op verborgen systeembestanden. Op zowel Windows- als Mac-computers zijn er bepaalde systeembestanden die standaard verborgen zijn. Deze bestanden zijn meestal niet bedoeld om te worden gewijzigd of verwijderd, dus het is het beste om ze met rust te laten. Als u echter probeert ruimte vrij te maken op uw harde schijf, kunt u ze verwijderen als u weet wat u doet.
4. Zoek naar tijdelijke bestanden. Tijdelijke bestanden worden gemaakt door programma's wanneer ze worden uitgevoerd. Ze worden meestal automatisch verwijderd wanneer het programma wordt afgesloten, maar soms blijven ze achter. Om tijdelijke bestanden te vinden op een Windows-computer, opent u de map "Temp". Op een Mac bevindt deze map zich meestal in de map "/var/tmp".
5. Controleer op grote bestanden. Soms slaan mensen ongemerkt grote bestanden op hun computer op. Om grote bestanden te vinden op een Windows computer, open je het venster "Mijn Computer" en klik je op het menu "Beeld". Selecteer "Details" en klik dan op de kolom "Grootte" om de bestanden op grootte te sorteren. Op een Mac kunt u het commando "du" in de Terminal gebruiken om de grootte van alle

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar zijn al mijn apps gebleven?

Via de Google Play store zie je welke apps je in het verleden hebt geïnstalleerd. Dit kun je ook controleren als je een nieuw Android toestel in gebruik neemt of na een reset van je toestel, aangezien deze zijn gekoppeld aan je Google account.
Kan gedownloade app niet vinden?
Als je je app nog steeds niet kunt vinden, neem je contact op met ons supportteam. Net als wanneer je zoekt op Google, houden zoekopdrachten op Google Play rekening met meerdere factoren zoals app-titels, namen van ontwikkelaars en app-beschrijvingen.

Hoe zet je verwijderde app terug op beginscherm?

Verwijderde apps terugvinden op een Android mobiel of tablet
  1. Open de. Play Store en swipe vanaf de linkerkant om het menu te openen.
  2. Tik op Mijn apps en games.
  3. Tik op Alle.
  4. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest).
  5. Tik op de app, en druk op Installeren om de app opnieuw te installeren.
Dienovereenkomstig, hoe krijg je een app op je bureaublad? Ervan uitgaande dat u een Windows desktop bedoelt, zijn er een paar verschillende manieren om dit te doen.
Eén manier is om de app te downloaden uit de Microsoft Store. Open hiervoor de Microsoft Store-app, zoek de gewenste app en selecteer vervolgens Get. De app wordt dan automatisch gedownload en geïnstalleerd.
Een andere manier is om de app te downloaden van de website van de ontwikkelaar. Ga hiervoor naar de website, zoek de downloadlink en klik erop. De app wordt dan automatisch gedownload en geïnstalleerd.
Tot slot kunt u de app ook downloaden van een website van derden. Ga hiervoor naar de website, zoek de downloadlink en klik erop. De app wordt dan automatisch gedownload en geïnstalleerd.

Dit in overweging nemend, kan app niet meer vinden op iphone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een app niet meer op uw iPhone kunt vinden. Eén mogelijkheid is dat je de app per ongeluk hebt verwijderd. Een andere mogelijkheid is dat de app niet langer beschikbaar is in de App Store. Tot slot is het mogelijk dat de app is verplaatst naar een andere locatie op uw toestel.

Door Tabber Mohammed

Vergelijkbare artikelen

Waarom krijg ik groen beeld bij filmpjes? :: Wat voor cursussen zijn er?
Handige links