Huis > W > Wat Staat Er In Mijn Reservekopie?

Wat staat er in mijn reservekopie?

Een iCloud-reservekopie bevat wel informatie over materiaal dat u hebt gekocht, maar niet het materiaal zelf. Wanneer u herstelt vanaf een iCloud-reservekopie, wordt materiaal dat u had gekocht, automatisch opnieuw gedownload van de iTunes Store, App Store of Books Store.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Kan geen reservekopie maken via iTunes?

Als u geen reservekopie kunt maken van uw iOS- of iPadOS-apparaat op een computer of geen reservekopie kunt terugzetten op het apparaat
  • Zorg ervoor dat uw Mac of pc up-to-date is.
  • Sluit het apparaat met een USB-kabel aan op de computer en zoek dan het apparaat op de computer.
  • Herstart alle apparaten.
Hoe maak ik een backup van mijn iPad?
Zorg eerst dat je Android-tablet gekoppeld is aan een Google account. Vervolgens kun je een back-up maken. Ga naar Instellingen > Accounts > Account toevoegen (onderaan de lijst) > Google > Log in met je Google-account > Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in. Zet nu de Back-up functie aan.

Hoeveel GB moet je hebben voor een reservekopie?

Op zijn minst zou u genoeg opslagruimte moeten hebben voor een volledige systeemimage back-up en een kopie van al uw belangrijke bestanden. Voor de meeste mensen zal dat minstens 100GB zijn. Als u veel high-definition video, audio of andere grote bestanden hebt, hebt u misschien meer opslagruimte nodig. Men kan zich ook afvragen: hoe maak ik een reservekopie van mijn iphone op icloud? Er zijn twee manieren om met iCloud een back-up van uw iPhone te maken. De eerste is om uw apparaat met een Wi-Fi-netwerk te verbinden en naar Instellingen > iCloud > Back-up te gaan. De tweede is om uw apparaat aan te sluiten op een computer met iTunes en de knop "Nu back-up maken" te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe icloud backup terugzetten op iphone?

Een iCloud-reservekopie op uw apparaat terugzetten
  1. Schakel het apparaat in.
  2. Volg de configuratiestappen op het scherm tot u bij het scherm 'Apps en gegevens' komt.
  3. Log in bij iCloud met uw Apple ID.
  4. Kies een reservekopie.
  5. Wanneer u hierom wordt gevraagd, logt u in met uw Apple ID om uw apps en aankopen te herstellen.
Hoe lang duurt het om een reservekopie te maken iPhone?
Afhankelijk van de grootte van de reservekopie en de netwerksnelheid kan het een paar minuten tot een uur duren voordat de voortgangsbalk is volgelopen. Als u te snel de verbinding met wifi verbreekt, pauzeert de voortgangsbalk tot u opnieuw verbinding maakt.

En nog een vraag, kan reservekopie niet terugzetten op nieuwe iphone?

Omdat de reservekopie nieuwer is dan de software op de iPhone is het onmogelijk deze terug te zetten. Dit kun je wel oplossen door eerst de nieuwe iPhone te voorzien van iOS 13.1 beta, tenminste als Apple deze uitbrengt.
Mensen vragen ook: hoe reservekopie gebruiken? Wanneer u een back-up van uw computer maakt, maakt u een kopie van uw bestanden, instellingen en toepassingen, zodat u deze kunt herstellen als uw computer ooit beschadigd of vervangen wordt. U kunt een back-up van uw computer maken met een externe harde schijf, een netwerkopslagapparaat of een cloudservice.

Daarvan, kan icloud reservekopie niet vinden?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of u bent aangemeld bij iCloud met de juiste Apple ID. Als u niet zeker weet welke Apple ID u gebruikt, kunt u dit controleren door naar Instellingen > iCloud te gaan. Als u bent aangemeld met de verkeerde Apple ID, kunt u uw iCloud-back-ups niet zien.
Een andere mogelijkheid is dat uw iCloud-back-ups zijn uitgeschakeld. U kunt dit controleren door naar Instellingen > iCloud > Back-up te gaan. Als iCloud-back-up is uitgeschakeld, schakelt u deze in en probeert u het opnieuw.
Als u nog steeds problemen ondervindt, is er mogelijk een probleem met de iCloud-servers. U kunt de status van de iCloud-servers controleren door naar de pagina Systeemstatus van Apple te gaan: https://www.apple.com/support/systemstatus/. Als er problemen zijn met de iCloud-servers, kunt u geen back-up van uw apparaat naar iCloud maken.

Door Zurheide Malkoski

Vergelijkbare artikelen

Hoe vaak moet je een backup maken? :: Hoe maak je een back up van je iPhone?
Handige links