Huis > H > Hoe Ontgrendel Ik Mijn Iphone Zonder Wachtwoord?

Hoe ontgrendel ik mijn iPhone zonder wachtwoord?

Hier is hoe je dit kunt doen:
  1. Ga naar iCloud.com op je iPhone of iPad en meld je aan bij jouw iCloud-ID (de ID die op de telefoon wordt gebruikt).
  2. Ga naar Zoek mijn iPhone en selecteer de telefoon waarvan u het wachtwoord opnieuw wilt instellen uit de lijst.
  3. Klik op 'Wissen' in het venster met apparaatinformatie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Je kunt ook vragen hoe log je in met een andere apple id?

De Apple ID wijzigen die u gebruikt voor het delen van aankopen op uw iPhone, iPad of iPod touch
  1. Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' en klik op 'Delen met gezin'.
  2. Tik op uw naam.
  3. Tik op 'Account'.
  4. Wis de Apple ID die wordt vermeld en voer vervolgens de Apple ID en het wachtwoord in die u wilt gebruiken.
Dit in overweging nemend, wat betekent your apple id has been locked?
Als uw account om veiligheidsredenen is gedeactiveerd

U kunt dan niet inloggen bij Apple apparaten: 'Deze Apple ID is om veiligheidsredenen gedeactiveerd' 'U kunt niet inloggen omdat uw account vanwege veiligheidsredenen buiten werking is gesteld' 'Deze Apple ID is om veiligheidsredenen geblokkeerd'

Bovendien, waar vind ik mijn herstelcode?

Als u uw apparaat voor authenticatie met twee factoren kwijt bent en niet kunt inloggen op uw account, kunt u een herstelcode gebruiken om u aan te melden. Herstelcodes zijn voor eenmalig gebruik en verlopen na 10 minuten.
Om nieuwe herstelcodes te genereren:
1. Ga naar uw beveiligingsinstellingen.
2. Klik onder "Twee-factor-authenticatie" op Bewerken.
3. Scroll naar beneden naar de sectie "Herstelcodes" en klik op Nieuwe codes genereren.
Als u een herstelcode hebt, kunt u die gebruiken om u aan te melden door hem in te voeren in het vak "verificatiecode invoeren" op het aanmeldingsscherm. Hoe krijg je een Herstelcode? Er zijn een paar manieren om een herstelcode te krijgen. Eén manier is om naar de pagina Herstel van Google-accounts te gaan en uw e-mailadres in te voeren. Google stuurt u dan een herstelcode naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven. Een andere manier is om contact op te nemen met de klantenservice van Google en te vragen om een herstelcode.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat is mijn Apple ID gebruikersnaam?

Je Apple ID is je gebruikersnaam voor de iTunes Store, Apple Books, App Store, iCloud en andere voorzieningen van Apple. Je Apple ID wordt ook gebruikt om je Apple ID-voorkeuren op je Mac te configureren.
Vervolgens, waarom duurt apple id instellingen bijwerken zo lang?
Helpful answers. Als je iOS 13 gebruikt, lijkt dit een bug te zijn. Er zijn meerdere berichten geplaatst door anderen die hetzelfde hebben gezien. Sommige mensen hebben dit opgelost door uit te loggen bij iCloud, hun apparaat opnieuw op te starten en vervolgens weer in te loggen.

Wat gebeurt er als ik mijn Apple ID veranderd?

Als u het e-mailadres dat aan uw Apple ID is gekoppeld niet meer gebruikt, kunt u het wijzigen. U verliest geen toegang tot uw contacten, aankopen of andere accountinformatie.
Mensen vragen ook: kan niet worden bijgewerkt met jouw apple id? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw iPhone niet kunt bijwerken met uw Apple ID. De eerste reden kan zijn dat er een probleem is met uw Apple ID-account. Als u zich niet kunt aanmelden bij uw Apple ID-account of als u een bericht ziet waarin staat dat uw account is uitgeschakeld, kunt u uw iPhone niet bijwerken.
Een andere mogelijke reden waarom u uw iPhone niet kunt bijwerken, is omdat u een verouderde versie van iOS gebruikt. Als je een ouder iPhone model gebruikt, kun je misschien niet updaten naar de laatste versie van iOS. Tot slot, als je niet genoeg opslagruimte op je iPhone hebt, kun je je toestel ook niet bijwerken.

Dienovereenkomstig, hoeveel cijfers toegangscode iphone?

Een iPhone toegangscode bestaat uit vier cijfers.

Door Adams

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt herstelmodus iPhone? :: Hoe ontgrendel ik mijn iCloud?
Handige links