Huis > H > Hoe Kan Ik Een Pdf-Bestand Versturen?

Hoe kan ik een PDF-bestand versturen?

Een pdf versturen vanuit Acrobat met Gmail
  1. Open het pdf-bestand in Acrobat.
  2. Klik bovenaan op File (Bestand) Share file (Bestand delen) of File (Bestand)
  3. Klik op Attach to Email (Bijvoegen bij e-mail) of Send as attachment (Sturen als bijlage).
  4. Selecteer Webmail.
  5. Klik op Select option (Optie selecteren)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat dit betreft, hoe kan ik een pdf beveiligen?

Een wachtwoord toevoegen aan een PDF-bestand
  1. Open het PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Kies Bestand > Beveiligen met wachtwoord.
  3. Selecteer deze optie als u een wachtwoord voor weergave of bewerken van de PDF wilt instellen.
  4. Typ uw wachtwoord en typ het vervolgens opnieuw.
  5. Klik op Toepassen.
Daarvan, hoe groot pdf-bestand mailen?
Voor internet-e-mailaccount. zoals Outlook.com of Gmail, is de gecombineerde bestandsgrootte 20 mb (MB) en voor Exchange-accounts (zakelijke e-mail) is de standaardlimiet voor gecombineerde bestandsgrootte 10 MB.

Hoe documenten veilig versturen?

Er zijn een paar manieren om documenten veilig te versturen:
1. Gebruik een veilige dienst voor het delen van bestanden: Er zijn een aantal diensten voor het delen van bestanden die beveiligingsfuncties bieden, zoals versleuteling en wachtwoordbeveiliging. Dit kan een goede optie zijn als u gevoelige documenten moet delen met iemand buiten uw organisatie.
2. Gebruik een VPN: Een VPN kan uw internetverbinding versleutelen, waardoor het moeilijker wordt voor iemand om uw verkeer af te luisteren en uw documenten te onderscheppen.
3. Gebruik e-mailversleuteling: E-mail is geen bijzonder veilige manier om gevoelige informatie te versturen, maar u kunt een extra beveiligingslaag toevoegen door uw berichten te versleutelen. Dit maakt het moeilijker voor iemand om uw e-mails te lezen als ze erin slagen ze te onderscheppen.
4. Gebruik een beveiligde berichtenapp: Er zijn een aantal beveiligde berichtenapps die end-to-end encryptie bieden, waardoor het voor iemand anders dan de beoogde ontvanger moeilijk wordt om je berichten te lezen.
5. Gebruik een veilig protocol voor bestandsoverdracht: Er zijn een aantal protocollen die kunnen worden gebruikt om bestanden veilig over te dragen, zoals SFTP en FTPS. Deze kunnen een goede optie zijn als u gevoelige bestanden via het internet moet overdragen. Dienovereenkomstig, hoe plak je een pdf in de mail? U kunt een PDF in de e-mail plakken door de PDF te openen in een programma als Adobe Acrobat Reader en het menu "Bewerken" te selecteren. In het menu Bewerken selecteert u "Bestand kopiƫren naar klembord". Open vervolgens uw e-mailprogramma en maak een nieuw e-mailbericht. Plaats in de body van het bericht uw cursor op de plaats waar u de PDF wilt plakken en selecteer het menu "Bewerken". In het menu Bewerken selecteert u "Plakken". De PDF wordt in het e-mailbericht ingevoegd.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe maak ik een PDF bijlage?

In het deelvenster Bijlagen kunt u bijlagen toevoegen, verwijderen of bekijken.
  1. Kies Gereedschappen > PDF bewerken > Meer > Bestand bijvoegen.
  2. Selecteer in het dialoogvenster Bestanden toevoegen het bestand dat u als bijlage wilt toevoegen, en klik op Openen.
Dus, hoe kan ik een pdf beveiligen met een wachtwoord?
Een wachtwoord toevoegen aan een PDF-bestand
  1. Open het PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Kies Bestand > Beveiligen met wachtwoord.
  3. Selecteer deze optie als u een wachtwoord voor weergave of bewerken van de PDF wilt instellen.
  4. Typ uw wachtwoord en typ het vervolgens opnieuw.
  5. Klik op Toepassen.

Dienovereenkomstig, hoe haal je beveiliging van pdf af?

Zo ontgrendel je een PDF om wachtwoordbeveiliging op te heffen: Open het PDF-bestand in Acrobat. De tool "Ontgrendelen" gebruiken: Kies "Tools" > "Protect" (Beschermen) > "Encrypt" (Versleutelen) > "Remove Security" (Beveiliging verwijderen).
Hoe kan ik een beveiligd PDF-bestand bewerken? Er zijn een paar manieren om een beveiligd PDF-bestand te bewerken:
Gebruik een PDF-editor die met een wachtwoord beveiligde PDF's ondersteunt. Adobe Acrobat is een populaire optie, maar er zijn ook vele andere beschikbaar.
Gebruik een online PDF-editor die met een wachtwoord beveiligde PDF's ondersteunt. Er zijn een paar verschillende beschikbaar, maar ze werken meestal door u de PDF naar hun site te laten uploaden en dan het wachtwoord in te voeren.
Gebruik een PDF-converter om de PDF te converteren naar een ander formaat (zoals een Word-document) dat u vervolgens kunt bewerken. Dit werkt niet als de PDF met een wachtwoord is beveiligd, maar het is het proberen waard als dat niet zo is.

Hoeveel MB kun je per mail sturen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de maildienst die u gebruikt en de door hen ingestelde limiet voor de grootte. In het algemeen kunt u echter tot 25 MB aan gegevens verzenden via de meeste maildiensten.

Door Ragouzis Harrielson

Vergelijkbare artikelen

Hoe verstuur ik een bijlage bij een email? :: Hoe oud is faxen?
Handige links