Huis > H > Hoe Maak Ik Een Reservekopie Van Mijn Iphone Op Mijn Macbook?

Hoe maak ik een reservekopie van mijn iPhone op mijn macbook?

Een reservekopie van de iPhone maken met je Mac

  1. Sluit de iPhone via een kabel aan op je computer.
  2. Selecteer de iPhone in de navigatiekolom van de Finder op de Mac.
  3. Klik op 'Algemeen' boven in het Finder-venster.
  4. Selecteer 'Maak op deze Mac een reservekopie van alle gegevens op je iPhone'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat kun je met een AirPort Time Capsule?

Back-up je vakantiefoto's en andere documenten van je iPhone, iPad of Mac met Apple AirPort Time Capsule. Dit werkpaard is namelijk een NAS en dual-band router in één. Zet in een oogwenk een draadloos wifi netwerk op (AC) en stream snel en gemakkelijk je favoriete foto's of muziek. Je kunt ook vragen wat doet een airport time capsule? De AirPort Time Capsule (ook wel bekend als alleen Time Capsule) is een draadloos netwerkapparaat van het Amerikaanse elektronicabedrijf Apple.

Dus, hoe maak je een backup op een externe harde schijf?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een back-up kunt maken op een externe harde schijf. Eén manier is om een externe harde schijf te gebruiken die via USB op uw computer is aangesloten. U kunt de drag-and-drop methode gebruiken om bestanden van uw computer naar de externe harde schijf te verplaatsen. Een andere manier is het gebruik van back-up software die op uw computer is geïnstalleerd. Met deze software kunt u back-ups plannen en kiezen welke bestanden u wilt back-uppen. Men kan zich ook afvragen: wat zit er allemaal in een reservekopie iphone? Wanneer u een back-up van uw iPhone maakt, maakt iTunes of iCloud een kopie van de informatie op uw apparaat. Dit omvat uw instellingen, app-gegevens, iMessages, foto's, video's en meer. De back-up bevat niet de eigenlijke iOS-software, daarom moet u uw iPhone bijwerken naar de nieuwste versie van iOS voordat u vanuit een back-up kunt herstellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Bovendien, wat moet je doen als je geen reservekopie kan maken?

Kan geen reservekopie maken

Controleer of iCloud Drive is ingeschakeld. Ga op je iPhone naar Instellingen > tik op je naam > iCloud > controleer of iCloud Drive is ingeschakeld. Schakel iCloud Drive uit en weer in. Ga op je iPhone naar Instellingen > tik op je naam > iCloud > schakel iCloud Drive uit en weer in.
Hoeveel GB heb je nodig voor een reservekopie? Ook kun je een reservekopie van je iPhone maken en deze opslaan in je iCloud. Je iCloud-account heeft standaard 5GB opslaggeheugen. Dit is gratis.

Hoe werkt Time Machine op een Mac?

Time Machine is een programma van Apple dat automatisch reservekopieën maakt van ieder bestand op je Mac. Hierdoor kun je op elk moment de gehele inhoud van je Mac terughalen wanneer de computer kapot gaat. Vervolgens, welke schijf voor time machine? De volgende stap is het kiezen van de externe harde schijf waarop Time Machine de back-ups gaat maken. Time Machine maakt back-ups van alle bestanden op de Mac, dus kies een schijf met voldoende opslagruimte. Als je schijf niet genoeg ruimte heeft, kun je kiezen voor een andere locatie, zoals een andere harde schijf of een netwerkschijf.

Daarvan, hoeveel ruimte nodig voor time machine?

Van die, hoeveel ruimte nodig voor tijdmachine?
Volgens de wetten van de natuurkunde, is het onmogelijk om een object in te krimpen tot nul ruimte. Dus een tijdmachine zou in theorie onbeperkt ruimte nodig hebben. In de praktijk zou een tijdmachine echter veel minder ruimte nodig hebben, omdat het niet hoeft te krimpen tot nul ruimte.

Door Syst Zielke

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een systeem backup in Windows 10? :: Hoe kun je een backup maken?
Handige links