Huis > W > Welke Apps Zijn Gekoppeld Aan Mijn Google-Account?

Welke apps zijn gekoppeld aan mijn Google-account?

In Mijn Activiteit kun je de instellingen wijzigen voor advertenties, Android, Books, Chrome, Developers, Express, Finance, Goggles, Help, Image Search, Maps, News, Now, Play, Play Music, Search, Shopping, Video Search, Voice & Audio en YouTube.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe koppel je een Google-account aan een apparaat?

Algemene stappen om dit probleem op te lossen
  1. Checken of je een goede wifi- of mobiele internetverbinding hebt.
  2. Check je opslagruimte.
  3. Check op Android-systeemupdates.
  4. Check of de app beschikbaar is voor je apparaat.
  5. Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
  6. Sluit de Play Store en open de app opnieuw.
Waarom wordt mijn Google account verwijderd?
Google-accounts worden meestal uitgezet als de eigenaar van het account ons beleid niet heeft gevolgd. Het beleid van Google omvat: Servicevoorwaarden van Google. Andere beleidsregels en voorwaarden voor onze producten en services.

Wat is het verschil tussen Google account en Gmail account?

Een Google-account is een online account waarmee u toegang hebt tot veel Google-producten, zoals Gmail, YouTube en Google+. Om u aan te melden bij uw Google-account hoeft u alleen uw e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord in te voeren.
Een Gmail-account is een e-mailaccount waarmee u berichten kunt verzenden en ontvangen. Om u aan te melden bij uw Gmail-account hoeft u alleen maar uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Je kunt ook vragen hoe kom ik in instellingen? Het instellingenmenu is op een paar verschillende manieren toegankelijk, afhankelijk van uw apparaat.
Op een iPhone, iPad of iPod touch kunt u het instellingenmenu openen door op het tandwielpictogram op het beginscherm te tikken.
Op een Android-toestel kunt u het instellingenmenu openen door op het menupictogram (drie puntjes) op het startscherm te tikken, of door op het tandwielpictogram in het menu Snelle instellingen te tikken.
Op een Windows Phone kunt u het instellingenmenu openen door op het tandwielpictogram op het Startscherm te tikken.
Op een BlackBerry kunt u het instellingenmenu openen door op het tandwielpictogram in de BlackBerry Hub te tikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan ik synchroniseren?

Uw account handmatig synchroniseren
  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Over de telefoon Google-account. Accountsynchronisatie. Tik op het account dat je wilt synchroniseren als je meer dan één account op je telefoon hebt.
  3. Tik op Meer. Nu synchroniseren.
Hoe verwijder je een account uit Outlook?
Outlook verwijderen via het 7-stappenplan
  1. Ga naar de link van Outlook om je account te verwijderen.
  2. Log in met het account dat je wilt verwijderen.
  3. Controleer of het inderdaad het account is wat u wilt verwijderen.
  4. Lees de tekst en vink de vakjes aan.
  5. Geef een reden aan waarom je het account wilt verwijderen.

Hoe verwijder ik een email account van mijn iphone?

Navigeer naar 'Instellingen' en tik op 'Algemeen'. Scrol naar beneden en kies 'Stel opnieuw in'. Hier tik je op 'Wis alle inhoud en instellingen'.
En nog een vraag, waarom moet je altijd uitloggen? Er zijn een paar redenen waarom u moet uitloggen bij een account of website. Eén reden is als de website of account een bepaalde tijd inactief is geweest. Dit is een veiligheidsmaatregel om ervoor te zorgen dat niemand anders uw account gebruikt. Een andere reden is als u een openbare computer gebruikt, u wilt uitloggen zodat de volgende persoon die de computer gebruikt geen toegang heeft tot uw account. Ten slotte, als u klaar bent met het gebruik van de website of account voor de dag, moet u altijd uitloggen zodat niemand anders er toegang toe heeft.

En nog een vraag, hoe moet ik uitloggen bij de rabobank?

Als u de website van de Rabobank gebruikt, moet er ergens op de pagina een uitlogknop staan. Als u de Rabobank app gebruikt, zou er een uitlogknop moeten zijn in de instellingen van de app.

Door Melton

Vergelijkbare artikelen

Waar staat mijn muziek in iTunes? :: Hoe verwijder ik een Gmail account op tablet?
Handige links