Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Supercell Id?

Waar vind ik mijn supercell ID?

Ga naar de instellingen in het spel en tik op de knop onder 'Supercell ID' om te beginnen. Supercell ID is beschikbaar in alle spellen van Supercell en ook in bepaalde spellen van partnerontwikkelaars.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, wat is de mail van supercell?

Stuur een e-mail naar [email protected] of contacteer ons rechtstreeks vanuit het spel. Ga hiervoor naar de instellingen van het spel en tik op 'Hulp en ondersteuning'. Tik vervolgens op 'Contacteer ons' in de rechterbovenhoek.
Je kunt ook vragen waarom krijg ik geen mail van supercell?
Als je de verificatiecode niet hebt ontvangen, kijk dan je ongewenste e-mails na en controleer of je geen regels hebt ingesteld waardoor deze e-mails in een map terechtkomen. Gebruik de zoekterm 'Supercell ID' in je postvak In om de e-mails met de verificatiecode te vinden.

Hoe koppel je supercell ID los?

Om een supercell ID los te koppelen van uw account, moet u de volgende stappen volgen:
1) Log in op uw account op de Supercell ID website
2) Klik op de "Mijn Account" tab
3) Klik op de "Supercell ID" tab
4) Klik op de "Disconnect" knop
5) U wordt gevraagd om de disconnectie te bevestigen, klik op de "Confirm" knop
6) Uw Supercell ID wordt losgekoppeld van uw account. Men kan zich ook afvragen: hoe kun je je oude hayday account terug krijgen? Er zijn een paar manieren om dit aan te pakken. Eén manier is om contact op te nemen met de klantenservice van het spel en te vragen of zij uw account voor u kunnen herstellen. Een andere manier is om te proberen je het e-mailadres of telefoonnummer te herinneren dat je hebt gebruikt om je account aan te maken, en dan de functie wachtwoord vergeten te gebruiken om je wachtwoord opnieuw in te stellen en weer toegang te krijgen tot je account. Tot slot, als je oude saves of back-ups van de spelgegevens op je apparaat hebt, kun je misschien je account daarmee herstellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dus, wat is een supercel id?

Supercell ID is een dienst waarmee je je spelaccount kunt veiligstellen en waarmee je makkelijk met je Supercell-spelaccounts op al je mobiele apparaten kunt spelen. Je kunt gratis en makkelijk een Supercell ID maken.
Is supercell betrouwbaar?
13 accounts van clash of clans zijn gehackt en gestolen en supercell doet niets... ook 2 clans ben ik in 1 keer geen leider meer en supercell doet niets. supercell zijn een stelletje criminelen die gestraft moeten worden. Ze zijn nog geen 1 ster waard.

Hoe verander je je supercell ID naam?

Om je naam te wijzigen, ga je naar de instellingen in het spel, tik je op 'Meer instellingen' en vervolgens op de knop 'Naam wijzigen'. Volg de instructies op het scherm. Gebruik geen speciale tekens (zoals emoji's) in je gebruikersnaam, want deze zijn wellicht niet zichtbaar nadat je de wijziging bevestigt.
Hoe verbind je Facebook met Hay Day? Het eerste wat je moet doen is het spel openen en naar het instellingenmenu gaan. Selecteer daar de optie "Sociaal". Dit zal een lijst met sociale netwerken tonen die je met Hay Day kunt verbinden. Zoek Facebook op de lijst en selecteer het. U wordt dan gevraagd om uw Facebook login informatie in te voeren. Zodra u uw gegevens heeft ingevuld, kunt u Hay Day verbinden met uw Facebook account.

Je kunt ook vragen hoe werkt supercell id brawl stars?

Supercell ID is een gratis dienst waarmee je je met één account kunt aanmelden bij al je Supercell-spellen. Je kunt je Supercell ID gebruiken om:
- Je spelvoortgang opslaan en overdragen tussen apparaten
- Je Supercell game chat geschiedenis inzien
- Je vriendenlijst toevoegen en beheren
- Spelmeldingen ontvangen
Om een Supercell ID aan te maken, koppel je gewoon je e-mailadres aan een Supercell game via de in-game instellingen. Als je eenmaal een Supercell ID hebt, kun je die gebruiken om je aan te melden bij elk Supercell spel.

Door Lishe Ciampi

Vergelijkbare artikelen

Hoe spel verwijderen van supercell ID? :: Hoe kan ik alle IP adressen in mijn netwerk zien?
Handige links