Huis > I > Is Mijn Oude Iphone Geld Waard?

Is mijn oude iPhone geld waard?

Heb je thuis een iPhone of iPad die je niet meer gebruikt, dan is deze geld waard! Lever je oude toestel in en ontvang de waarde van je apparaat op je rekening . Geef de staat van je iPhone of iPad aan, laat je gegevens achter en stuur je toestel op of kom langs bij Rephone. Super eenvoudig!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat te doen met oude Apple producten?

Recycling. Wanneer je een nieuw Apple product koopt, kun je in de winkel een soortgelijk elektronisch product gratis inleveren. Mobiele devices en kleine accessoires kun je altijd in de winkel inleveren. Oude elektronische apparatuur kan ook gratis worden ingeleverd bij een gemeentelijk inzamelpunt.
Waar kan ik mijn oude iPhone inleveren?
Het is het makkelijkst om je iPhone in te leveren bij de Apple Store of via de trade-in pagina van Apple. Ook zijn er veel andere sites die telefoons inkopen, en het is mogelijk om het via je provider in te leveren. Vergeet in elk geval niet je oude apparaat terug naar de fabrieksinstellingen te zetten.

Wat is een iPhone 10 waard?

De waarde van een iPhone 10 hangt af van de staat van de telefoon, de opslagcapaciteit en of hij al dan niet ontgrendeld is. Over het algemeen wordt een iPhone 10 in goede staat met 64 GB opslagruimte verkocht voor ongeveer 550 dollar. Dus, hoeveel krijg ik voor mijn oude iphone? Het bedrag dat u krijgt voor uw oude iPhone hangt af van het model van de telefoon, de staat ervan en de marktwaarde. Over het algemeen leveren nieuwere modellen en modellen in betere staat een hogere prijs op. Je kunt de geschatte waarde van je oude iPhone controleren met een online inruilschatter, zoals Gazelle's iPhone Trade-In tool.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat krijg je voor een oude iPhone?

Ook kun je een oud toestel opgeven voor Apples recycleprogramma. Apple gaat na wat je smartphone of apparaat waard is. Vervolgens krijg je een waardebon toegestuurd en wordt het apparaat gerecycled. Je kan je oude iPhone ook inleveren in elke Apple Store in Nederland, waarna je direct een waardebon overhandigd krijgt.
Hoeveel is een oude iMac waard?
Ten slotte is er een groot verschil tussen de prijzen van de iMac en de iMac Pro: waar een standaard iMac rond de €5000 kost, spendeer je aan de meeste geavanceerde iMac Pro al snel zo'n €17.000. Het doorverkopen van je oude iMac of iMac Pro aan een inkoper kan je dus aardig wat opleveren.

Wat is een oude Apple computer waard?

Mocht je nog een oude Apple computer op zolder hebben liggen, gooi hem dan vooral niet weg. Want misschien is 'ie wel tonnen waard! Een oude, nog werkende Apple-1 computer uit 1976 is deze week in Boston geveild voor 375.000 dollar.
Dienovereenkomstig, welke apple product is het meest verkocht? Het Apple product dat het meest verkocht werd was de iPhone.

Wat is mijn iPhone 5 nog waard?

Aangenomen dat u vraagt naar de doorverkoopwaarde van een iPhone 5, hangt het antwoord grotendeels af van de staat van het toestel en of het ontgrendeld is. Over het algemeen kan een iPhone 5 in goede staat en ontgrendeld ergens tussen de 100 en 200 dollar opbrengen, terwijl een toestel met aanzienlijke slijtage of dat aan een specifieke provider is gekoppeld, misschien slechts 50 tot 75 dollar waard is.

Door Haskell Hogsette

Vergelijkbare artikelen

Kan je al je geld verliezen met bitcoin? :: Welke poort voor RDP?
Handige links