Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Zoekgeschiedenis Verwijderen?

Hoe kan ik mijn zoekgeschiedenis verwijderen?

Je geschiedenis wissen
  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer.
  3. Tik op Browsegegevens wissen.
  4. Doe het volgende naast Periode:
  5. Vink het selectievakje naast Browsegeschiedenis aan.
  6. Verwijder de vinkjes bij de andere gegevens die je niet wilt verwijderen.
  7. Tik op Gegevens wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Basis. Browsegeschiedenis: Als je je browsegeschiedenis wist, worden de volgende items verwijderd: Webadressen die je hebt bezocht, worden verwijderd van de pagina 'Geschiedenis'. Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'.
Hoe verwijder je je browser cache?
Google Chrome:
  1. Klik bovenaan in de menubalk op het Blad Icoontje (3 streepjes)
  2. Klik op Instellingen (Settings).
  3. Klik onderaan de pagina op Geavanceerde instellingen weergeven...
  4. Klik op de knop Browser gegevens wissen..
  5. Kies de periode die u wilt verwijderen (of voor Alle cookies, de onderste keuze)

Waarom moet je af en toe de cache van je browser wissen?

De cache van uw browser is een tijdelijke opslagplaats op uw computer voor bestanden die door uw browser zijn gedownload. De cache kan na verloop van tijd overbelast raken en uw browser vertragen. Door uw cache regelmatig te wissen, kunt u uw browsersnelheid verbeteren. Hoe kan ik tijdelijke internetbestanden verwijderen? Er zijn een paar manieren om tijdelijke internetbestanden te verwijderen. De meest gebruikelijke manier is om naar de instellingen van uw internetbrowser te gaan en ze daar te verwijderen. U kunt ze ook verwijderen uit de map met tijdelijke bestanden van uw computer. Ga hiervoor naar het startmenu en zoek naar "%temp%". Dit opent de map waarin alle tijdelijke bestanden van uw computer zijn opgeslagen. Van hieruit kunt u de tijdelijke internetbestanden verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat is het verschil tussen Microsoft en Microsoft Edge?

De nieuwe Microsoft Edge is gebaseerd op Chromium en is uitgebracht op 15 januari 2020. De browser is compatibel met alle ondersteunde versies van Windows en met macOS. Als je deze browser downloadt, wordt de oudere versie van Microsoft Edge vervangen op Windows 10-pc's.
En nog een vraag, is edge een veilige browser?
Edge is veiliger dan zowel Google Chrome als Mozilla Firefox, zo blijkt uit een test van NSS Labs. De browser kon de meeste SEM- en phishing-aanvallen succesvol blokkeren. Volgens onderzoeksbureau NSS Labs is Edge de veiligste browser die momenteel beschikbaar is.

Dus, wat is het verschil tussen internet explorer en edge?

Microsoft Edge

Internet Explorer van Microsoft was lange tijd de standaardbrowser in Windows. Internet Explorer is inmiddels vervangen door Microsoft Edge. Deze browser wordt als standaardbrowser aangeboden op Windows 10 en 11. De browser is ook verkrijgbaar voor andere besturingssystemen.
Daarvan, waar kan ik edge downloaden? U kunt Edge downloaden in de Microsoft Store.

Wat kun je met Edge?

Microsoft Edge is een webbrowser ontwikkeld door Microsoft. Het is opgenomen in Windows 10, Windows Server 2016 en Windows Server 2019. Edge werd voor het eerst uitgebracht in 2015.
Microsoft Edge is gebaseerd op het Chromium open source project en gebruikt de Blink layout engine.
Microsoft Edge bevat functies zoals een leesweergave, het maken van notities en integratie met Cortana. Microsoft Edge ondersteunt ook extensies.
Microsoft Edge is de standaard webbrowser in Windows 10.

Door Lavinie

Vergelijkbare artikelen

Welke soorten malware zijn er? :: Hoe kom ik van Microsoft Edge af?
Handige links