Huis > H > Hoe Update Ik Een App Op Mijn Iphone?

Hoe update ik een app op mijn iPhone?

Apps handmatig bijwerken op een iPhone of iPad
  1. Open de App Store.
  2. Tik op uw profielsymbool bovenaan het scherm.
  3. Scrol om komende updates en bijbehorende versienotities te zien. Tik op 'Werk bij' naast een app om alleen die app bij te werken of tik op 'Werk alle bij'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe krijg je een app weer op je beginscherm?

Tik op de app en houd deze vast. Haal daarna je vinger van het scherm. Als er snelkoppelingen beschikbaar zijn voor de app, wordt er een lijst weergegeven.
...
Toevoegen aan startschermen
  1. Open Alle apps. Meer informatie over het openen van apps.
  2. Tik op de app en versleep deze.
  3. Sleep de app naar de gewenste positie.
Dus, hoe kan ik zien welke apps openstaan?
Tik op de Recent-toets (linkertoets onderaan het apparaat). Een overzicht van alle openstaande apps opent. Een app sluiten? Veeg de kleine weergave van de app van beneden naar boven.

Hoe haal ik een verborgen app terug?

Er zijn een paar manieren om verborgen apps terug te halen, afhankelijk van hoe ze zijn verborgen en welk type apparaat u gebruikt.
Als u een iPhone gebruikt, kunt u naar de App Store gaan en de app zoeken. Als hij verborgen is, zou hij in de zoekresultaten moeten verschijnen met een grijs pictogram. U kunt dan op het pictogram tikken om de app opnieuw te downloaden.
Als u een Android-toestel gebruikt, kunt u naar de Google Play Store gaan en de app zoeken. Als hij verborgen is, verschijnt hij in de zoekresultaten met een grijs pictogram. U kunt dan op het pictogram tikken om de app opnieuw te downloaden.
Als u een Windows Phone gebruikt, kunt u naar de Store gaan en de app zoeken. Als hij verborgen is, verschijnt hij in de zoekresultaten met een grijs pictogram. U kunt dan op het pictogram tikken om de app opnieuw te downloaden. Kan gedownloade app niet vinden? Er zijn een paar dingen aan de hand als u een gedownloade app niet kunt vinden. Controleer eerst of de app in de app-lade van uw apparaat staat. Als hij daar niet staat, staat hij misschien op uw startscherm. Als je hem dan nog steeds niet kunt vinden, is het mogelijk dat de app niet goed of niet volledig is gedownload. Probeer de app opnieuw te downloaden. Als dat niet werkt, neem dan contact op met de ontwikkelaar van de app voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan app niet vinden op beginscherm?

Apps automatisch op Startscherm zetten
  • Open het overzicht van alle apps. Veeg daarvoor van onderen naar boven (of andersom) over het scherm.
  • Tik op de app Instellingen.
  • Tik op Display.
  • Scrol naar beneden en tik op Startscherm.
  • Tik achter 'Apps toevoegen aan Startscherm' op het grijze schuifje.
Bovendien, hoe krijg je de app store terug?
De Google Play Store-app vinden
  1. Ga naar het gedeelte Apps op je apparaat.
  2. Tik op de Google Play Store .
  3. De app wordt geopend. Je kunt nu zoeken naar en browsen door content om te downloaden.

Kan je je Apple saldo terugstorten?

U kunt Apple cadeaubonnen, App Store- en iTunes-cadeaubonnen of ongebruikt Apple accountsaldo niet inwisselen voor contant geld of retourneren, tenzij de wet dit voorschrijft.
Mensen vragen ook: hoe maak je een eigen app gratis? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je gratis je eigen app kunt maken. Eén manier is het gebruik van een dienst als AppMakr of AppyPie, die je door het proces van het maken van een app leidt zonder dat je hoeft te programmeren. Een andere manier is het gebruik van een drag-and-drop app builder zoals Appery.io of Como. Met deze platforms kun je ook een app maken zonder dat je hoeft te programmeren, maar ze kunnen beperktere functies en aanpassingsmogelijkheden hebben dan iets als AppMakr of AppyPie. Als je vertrouwd bent met basiscodering, kun je een app vanaf nul maken met een platform als Xamarin of React Native. Deze platforms vergen meer tijd en moeite om te leren, maar ze geven je ook de meeste controle over het ontwerp en de functionaliteit van je app.

Hoe gratis apps downloaden iPhone?

De beste manier om gratis apps voor iPhone te downloaden is via de App Store. Open hiervoor de App Store en blader door de bovenste hitlijsten of zoek de gewenste app. Zodra u de app hebt gevonden, tikt u op de knop "Downloaden" om hem te downloaden.

Door Cesar

Vergelijkbare artikelen

Hoe moeilijk is Java? :: Welke apps op Apple?
Handige links