Huis > W > Welke Aansluiting Nodig Voor Platenspeler?

Welke aansluiting nodig voor platenspeler?

Als je platenspeler een vaste RCA-kabel heeft, gebruik dan 3.5 mm naar 2 x RCA female (gaatjes). Een versterker of speaker met twee grote 6.3 mm jack-ingangen heeft een 2 x 6.3 mm naar 2 x RCA-kabel nodig. Heeft de platenspeler een vaste kabel, koop dan een 2 x 6.3 mm naar 2 x RCA female (gaatjes).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat kun je met een AUX aansluiting?

De toepassing van een AUX ingang is doorgaans het ontvangen van een audio signaal vanaf een afspeel apparaat. Vaak vindt u de AUX ingang naast andere ingangen die aan een specifieke audio-bron gerelateerd zijn, bijvoorbeeld de "CD", "PHONO", "TUNER" en "MIC" ingangen.
Dienovereenkomstig, hoe aard je een platenspeler?
Om de pick-up te aarden moet u uw aardedraad op de versterker aansluiten. Dit haalt de mogelijke brom dat de platenspeler fabriceert weg. Deze draad sluit u aan op de ground aansluiting welke zich naast de phono aansluiting bevindt. Dit is een ijzeren aansluiting.

Wat dit betreft, waarom wel of geen voorversterker platenspeler?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden zonder meer te weten over de specifieke omstandigheden. In het algemeen is het echter raadzaam een voorversterker te gebruiken wanneer u van een platenspeler opneemt. Dit zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit zo goed mogelijk is en dat het signaal sterk genoeg is om goed op te nemen. Als u geen voorversterker gebruikt, bestaat het risico dat de geluidskwaliteit slecht is en dat het signaal te zwak is om goed op te nemen. Vervolgens, waar laat je de aardedraad? In de meeste gevallen wordt de aardedraad bevestigd aan een metalen paal die in de grond wordt geslagen in de buurt van de stopcontactdoos. Als de stopcontactdoos van metaal is, kan de aardedraad aan een schroef op de doos worden bevestigd.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dit in overweging nemend, waarom knettert een lp?

Kraakt je plaat na het wassen nog steeds behoorlijk dan is hij waarschijnlijk gewoon veel gedraaid, maar dan nog is hij er meestal wel iets van opgeknapt en ziet hij er in elk geval weer fris uit.
Dit in overweging nemend, hoe moet je een plaat vasthouden?
Je platen moeten rechtop bewaard blijven. Leg je vinyl nooit plat, en vooral niet gestapeld op elkaar, omdat de platen die onderop liggen uiteindelijk het gewicht niet meer zullen kunnen dragen, en uiteindelijk een keer zal verbuigen. Een reksysteem zorgt ervoor dat je ze verticaal kan bewaren.

Kan een LP vals worden?

een vinyl plaat trekt sneller krom dan je denkt. Zelfs in de hoes met af en toe indirecte zon willen ze nog kromtrekken. Koop een platenborsteltje (die zijn echt niet duur) en doe je plaat eens afstoffen. Die truc met houtlijm werkt goed tegen stof maar is wel heel veel werk.
Heb je een versterker nodig voor een platenspeler? Het korte antwoord is nee, u hebt geen versterker nodig voor een platenspeler. Een versterker kan echter de geluidskwaliteit van uw platenspeler verbeteren en hem luider maken. Als u een platenspeler met een ingebouwde versterker gebruikt, hebt u wellicht geen externe versterker nodig.

Hoe kan ik mijn versterker aarden?

Er zijn een paar manieren om een versterker te aarden. De meest gebruikelijke manier is om een metalen paal in de grond bij de versterker te steken. Een andere manier is het gebruik van een metalen plaat die in de grond bij de versterker wordt begraven. De derde manier is om een draad te gebruiken die verbonden is met de aardaansluiting op de versterker en deze te laten lopen naar een metalen paal of plaat die in de grond begraven is.

Door Blancha

Vergelijkbare artikelen

Waarom losse DAC? :: Waarom doet de platenspeler het niet?
Handige links