Huis > W > Waar Staat Rom Voor In Cd-Rom?

Waar staat rom voor in cd-rom?

Afkorting van 'compact disk read-only memory'. Dit is een cd die allerlei gegevens kan bevatten, zoals tekst, foto's, illustraties en video. Meestal gaat het om computerprogramma's. Een cd-rom is alleen leesbaar, u kunt er geen bestanden op opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is geen voorbeeld van extern geheugen?

Voorbeelden van extern geheugen zijn de vaste schijf, USB-stick en cd-rom. Het woord 'extern' bij 'extern geheugen' kan verwarring opleveren, omdat dit geheugen niet per definitie buiten de computerkast zit. Dit is wel het geval bij een extern opslagmedium zoals een USB-stick (dat altijd extern geheugen is).
Hoe groot was de eerst computer?
De ENIAC nam de ruimte in van een paar klaslokalen en hij woog 30 ton, dat is 30.000 kilogram. Om de ENIAC te laten werken zaten er vele duizenden elektronica-onderdelen in, zoals elektronenbuizen (de voorlopers van computerchips), diodes, weerstanden en condensatoren.

Hoe heette de machine die Ada hielp ontwerpen en waarvoor zij het allereerste computerprogramma schreef?

De machine die Ada hielp ontwerpen en waarvoor zij het allereerste computerprogramma schreef, was de Analytical Engine. En nog een vraag, wie is de uitvinder van de computer wikikids? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Verschillende mensen hebben de computer uitgevonden, waaronder Charles Babbage, Ada Lovelace, John Atanasoff en Konrad Zuse.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waarom hebben we een computer nodig?

Computers kunnen tegenwoordig voor steeds meer taken gebruikt worden. Als je met de computer aan taken werkt, wordt hiervoor vaak het internet gebruikt. Doordat veel taken via het internet werken zijn er steeds meer gevaren aan het internet verbonden.
Wat betekent computersysteem?
het geheel van alle computers en randapparatuur binnen een organisatie.

En nog een vraag, wat is het doel van de computer?

Een computer is een elektronisch apparaat dat informatie of gegevens manipuleert. Het heeft de mogelijkheid om gegevens op te slaan, op te halen en te verwerken. U weet misschien al dat u een computer kunt gebruiken om documenten te typen, e-mails te verzenden, games te spelen en op internet te surfen.
Wat is de diameter van een cd? Een CD is een schijf met een diameter van 12 cm.

Wat dit betreft, wat is het verschil tussen audio cd en cd?

Een audio-CD is een CD die audiotracks bevat, gewoonlijk muziekbestanden. Een CD daarentegen kan elk type gegevens bevatten, waaronder audio-, video- en tekstbestanden.

Door Byran

Vergelijkbare artikelen

Is een klompvoet een handicap? :: Wat betekent diskette?
Handige links