Huis > W > Welke Cache Bestanden Verwijderen?

Welke cache bestanden verwijderen?

In de Chrome-app
  1. Open de Chrome-app. op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op Meer .
  3. Tik op Geschiedenis. Browsegegevens wissen.
  4. Kies bovenaan een periode.
  5. Vink de selectievakjes aan naast 'Cookies en sitegegevens' en 'Gecachte afbeeldingen en bestanden'.
  6. Tik op Gegevens wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, waarom cache verwijderen?

Hoe meer informatie er in de cache wordt opgeslagen, des te langzamer zal uw computer op internet surfen. Het verwijderen van de cachedata helpt bij het oplossen van problemen, helpt de laadtijd van webpagina's te verhogen en verhoogt de prestaties van uw computer.
Bovendien, waar wordt cache opgeslagen?
Omdat het cachegeheugen wordt opgeslagen op de lokale schijf van een computer of ander smart device, kunnen mensen die toegang hebben tot je computer (huisgenoten, partner of kinderen) toegang krijgen tot dit geheugen. Het wordt voor deze mensen dan mogelijk om je cache gegevens in te zien.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik tijdelijke internetbestanden wissen?

Om uw tijdelijke internetbestanden in Windows te verwijderen, opent u het menu Start en typt u in het zoekveld: %temp%. Dit zal de map Temp openen. Selecteer alle bestanden in de Temp-map en verwijder ze. En nog een vraag, waarom moet je af en toe de cache van je browser wissen? De cache van uw browser is een verzameling tijdelijke bestanden die worden aangemaakt wanneer u websites bezoekt. Deze bestanden worden gebruikt om uw surfervaring te verbeteren door uw browser pagina's sneller te laten laden en uw bandbreedtegebruik te verminderen. Deze bestanden kunnen na verloop van tijd echter verouderd of corrupt raken, wat kan leiden tot problemen met uw surfervaring. Het wissen van de cache van uw browser is een goede manier om deze problemen op te lossen.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Wat zijn gegevens in cache?

Cache is gegevens die tijdelijk in het telefoongeheugen worden opgeslagen wanneer u apps op uw mobiele telefoon gebruikt. Elke app heeft zijn eigen cachebestand en neemt wat opslagruimte in beslag. Het wissen van die cache is een geweldige manier om de ruimte op uw apparaat tijdelijk vrij te maken.
Bovendien, wat is safari cache?
Safari beschikt net zoals de meeste macOS applicaties over een cache, hierin bevinden zich afbeeldingen en overige bestanden die Safari kan aanroepen. Hierdoor zullen webpagina's sneller inladen. Toch kan de cache ook voor problemen zorgen zodat sommige webpagina's niet correct meer worden geladen.

Trouwens, wat zijn gebruikersgegevens?

Uw gegevens worden gegenereerd uit alles wat u online doet. Het zijn uw gewoonten, en uw gewoonten verraden uw interesses, en uw interesses leveren geld op. Gebruikersgegevens worden wel de olie van de digitale handel genoemd.
Men kan zich ook afvragen: hoe opslagruimte vrijmaken apple? Er zijn een paar manieren om opslagruimte op uw Apple-apparaat vrij te maken:
Ongebruikte apps verwijderen: als u apps hebt die u niet meer gebruikt, kunt u door ze te verwijderen opslagruimte vrijmaken. Als u een app wilt verwijderen, houdt u het app-pictogram ingedrukt totdat het begint te wiebelen en tikt u vervolgens op de X in de bovenhoek van het pictogram.
Uw foto's en video's beheren: Eén manier om opslagruimte vrij te maken is het verwijderen van oude foto's en video's die je niet meer nodig hebt. U kunt er ook voor kiezen uw foto's te optimaliseren, waardoor ze worden opgeslagen in een lichter bestandsformaat dat minder ruimte in beslag neemt.
Maak de cache van uw browser leeg: Als u Safari gebruikt, kunt u de cache van uw browser wissen om wat opslagruimte vrij te maken. Ga hiervoor naar Instellingen > Safari > Wis geschiedenis en websitegegevens.
Oude iMessages verwijderen: Als je iMessage gebruikt, kun je oude gesprekken die je niet meer nodig hebt verwijderen. Ga hiervoor naar Instellingen > Berichten > Berichten bewaren.

Dus, waar is de delete knop op een mac?

De delete-knop op een mac is te vinden in de linkerbovenhoek van het toetsenbord. Hij zit naast de aan/uit-knop en heeft een kleine x erop.

Door Bryana Winningham

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang kan een DDoS aanval duren? :: Hoe veilig is clean my Mac?
Handige links