Huis > H > Hoe Reclame Vermijden?

Hoe reclame vermijden?

Vind de juiste adblocker voor u

Pop-upadvertenties zijn het ergst. Blokkeer ze met Popup Blocker en u hebt nooit meer last van een vervelende pop-up. Een van de meest populaire adblockers voor Chrome, Safari en Firefox is AdBlock. Gebruik het om advertenties op Facebook, YouTube en Hulu te blokkeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik reclame blokkeren op mijn telefoon?

Ga naar de instellingen op de telefoon en blokkeer de ad ID.

Hoe zet ik mijn adblocker aan?

Google Chrome
  1. Ga met je browser naar de Chrome web store.
  2. Zoek op 'Adblock Plus' en klik op de knop 'TOEV. AAN CHROME'.
  3. In de pop-up druk je op 'Extensie Toevoegen'.
  4. De adblocker is geïnstalleerd!
Waar beschermt een adblocker tegen?
Een advertentiestopper of adblocker blokkeert het weergeven van advertenties in de browser van je pc, tablet of smartphone. Een adblocker is een uitbreiding (extensie) op je browser of hij is er al in geïntegreerd (bij browsers Edge, Firefox en Opera).

Waar vind ik een adblocker?

Er zijn een paar manieren om een adblocker te vinden. De eerste is zoeken in de uitbreidingswinkel van uw favoriete browser. Als u bijvoorbeeld Google Chrome gebruikt, kunt u in de Chrome Web Store zoeken naar "adblocker."
Een andere manier om een adblocker te vinden is door er online naar te zoeken. Een snelle Google-zoekopdracht naar "adblocker" levert een aantal resultaten op voor adblockers die kunnen worden gedownload en geïnstalleerd.
Tot slot zijn sommige adblockers vooraf geïnstalleerd op bepaalde browsers of apparaten. Safari heeft bijvoorbeeld een ingebouwde adblocker op zowel desktop als mobiel. Dus, wat is een goede adblocker voor safari? Aangenomen dat u vraagt naar een Safari-extensie:
AdBlock is een populaire Safari-extensie die advertenties en andere ongewenste inhoud op webpagina's blokkeert. Het is gratis verkrijgbaar in de App Store.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik reclame uit op mijn Samsung?

Ga naar de instellingen van uw telefoon en tik op Algemeen beheer om marketinginformatie te vinden. Onderaan in het nieuwe venster tikt u Ik ga akkoord met het ontvangen van marketinginformatie.

Wat is de beste adblocker voor iPhone?

Wat ons betreft de beste en meest complete adblocker op de markt: 1Block. De app biedt een alles-in-1 oplossing en blokkeert zowel advertenties, cookies als widgets. Hierdoor wordt je online-ervaring niet alleen beter, maar hoef je ook minder lang te wachten.
En nog een vraag, hoe zet ik reclame uit op mijn samsung?
Marketinginformatie utivinken
  1. Ga naar de Instellingen van je telefoon.
  2. Tik nu op Algemeen beheer.
  3. Zoek nu op Marketinginformatie en tik hierop.
  4. Onderaan in het nieuwe venster haal het vinkje weg bij "ik ga akkoord met ontvangen van marketinginformatie".
  5. Tik nu op OK.

Je kunt ook vragen waarom krijg ik bepaalde reclames te zien?

Google heeft op hulppagina's redenen gepubliceerd waarom mensen bepaalde advertenties te zien krijgen. Daarvoor worden verschillende gegevens van gebruikers verwerkt. Iemand met een Google-account die leeftijd en geslacht heeft ingevuld, krijgt op basis daarvan advertenties te zien die binnen dat profiel passen.
Dit in overweging nemend, hoe zet je adblocker uit firefox? Aangenomen dat u instructies wilt voor het uitschakelen van een adblocker in Firefox:
1. Open Firefox en klik op de drie balken in de rechterbovenhoek van het scherm
2. 2. Klik op Add-ons. Selecteer op het tabblad Add-ons Manager het paneel Extensies of Uiterlijk
4. Zoek de adblocker-extensie die u wilt uitschakelen en klik op de knop Uitschakelen
5. Sluit het tabblad Add-ons Manager

Dus, hoe zet je adblocker uit iphone?

Er is geen algemene manier om adblockers op iPhones uit te schakelen, omdat er veel verschillende adblocker-apps beschikbaar zijn. Elke app heeft zijn eigen instructies voor het uitschakelen ervan. De meeste adblocker-apps kunnen echter worden uitgeschakeld door naar de instellingen van de app te gaan en een schakelaar om te zetten om de blokkeerfunctie uit te schakelen.

Door Kjersti Sakumoto

Vergelijkbare artikelen

Hoe goed is de VPN van Norton? :: Hoe kan ik mijn pc geschikt maken voor Windows 11?
Handige links