Huis > W > Wat Betekent Het Bestand?

Wat betekent het bestand?

Een bestand is een stukje informatie opgeslagen op de computer. Een ander woord voor bestand is document. Wanneer het bijvoorbeeld gaat over een Word-document, dan gaat het om een tekstbestand dat te openen en bewerken is in het programma Word.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat betekent niet bestand?

Wat is de betekenis van Bestand zijn (tegen)?

D.i. tegen iemand of iets kunnende standhouden, er tegen opgewassen zijn.
Wat voor soort bestanden zijn er?
De 9 meest voorkomende bestandsformaten
  • JPEG OF JPG. Joint Photographic Experts Group. Het bestandstype jpg, wie kent 'm niet!
  • PDF. Portable Document Format. Pdf van Adobe is een van de meest gebruikte bestandstypen van de wereld.
  • PNG. Portable Network Graphics.
  • GIF. Graphics Interchange Format.

Wat is een databestand?

Gegevensbestanden zijn computerbestanden die gegevens bevatten die door een programma of systeem moeten worden gebruikt. Gegevensbestanden zijn meestal tekstbestanden, maar het kunnen ook binaire bestanden zijn. Dienovereenkomstig, wat is een ander woord voor bestand? Er is geen enkel woord dat dezelfde betekenis heeft als "bestand". Er zijn echter een aantal woorden die een soortgelijke betekenis hebben, waaronder "archief", "map" en "directory".

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een bestand openen?

Een bestand bekijken
  1. Ga naar drive.google.com.
  2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Dubbelklik op een bestand.
  4. Een bestand in de Google Documenten-, Spreadsheet-, Presentaties-, Formulieren- of Tekeningen-indeling wordt geopend met de bijbehorende app.
Wat betekent niet ondersteund bestand?
Dit probleem kan een of meer van de volgende oorzaken hebben: Een of meer bestanden van Windows Media Player ontbreken of zijn beschadigd. U wilt een mediabestand afspelen met een bestandsindeling die niet wordt ondersteund in Windows Media Player. U wilt bijvoorbeeld een VIV-bestand afspelen.

Daarvan, is het de of het bestand?

In de Nederlandse taal gebruiken wij het bestand.
Bovendien, is bestendig tegen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat dit afhangt van een aantal factoren, waaronder het specifieke type weerstand en de stof in kwestie. In het algemeen echter zijn veel stoffen bestand tegen verandering wanneer ze worden blootgesteld aan bepaalde omstandigheden, zoals extreme hitte of koude, hoge druk of bepaalde chemicaliƫn. Deze weerstand kan variƫren afhankelijk van de precieze samenstelling van de stof en de omstandigheden waaraan deze wordt blootgesteld.

Trouwens, wat betekent bestandsformaat?

Er zijn twee soorten bestandsformaten: raster en vector. Rasterbestandsformaten worden meestal gebruikt voor afbeeldingen, zoals JPEG- of TIFF-bestanden. Vectorbestandsformaten worden gebruikt voor grafische bestanden, zoals EPS- of AI-bestanden.

Door Hillari Lempka

Vergelijkbare artikelen

Wat is de extensie van een bestand? :: Wat is het verschil tussen een doel en een doelstelling?
Handige links