Huis > W > Wat Is De Extensie Van Een Bestand?

Wat is de extensie van een bestand?

Een bestandsextensie of kortweg extensie is een toevoeging aan het eind van een bestandsnaam waarmee aangegeven kan worden om wat voor soort bestand het gaat. Een bestandsextensie bestaat uit een of meer letters (vroeger drie) na de laatste punt in de naam.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Mensen vragen ook: wat voor bestandstype is word?

Veel voorkomende bestandsnaamextensies in Windows
ExtensieIndeling
docmMicrosoft Word-document met ingeschakelde macro's
docxMicrosoft Word-document
dotMicrosoft Word-sjabloon vóór Word 2007
dotxMicrosoft Word-sjabloon
Bovendien, wat staat er in een database?
Database gedefinieerd

Een database is een georganiseerde verzameling gestructureerde informatie of data, die doorgaans elektronisch wordt opgeslagen in een computersysteem. Een database wordt meestal beheerd door een databasebeheersysteem (Database Management System, of DBMS).

Wat is een niet relationele database?

Een niet-relationele database is een database die geen gebruik maakt van het relationele model. Het meest voorkomende type niet-relationele database is een documentgeoriënteerde database, die gegevens opslaat in documenten in plaats van in tabellen. Andere typen niet-relationele databases zijn onder meer key-value stores en graph databases. Dienovereenkomstig, hoe kun je het beste data opslaan? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om gegevens op te slaan afhangt van de specifieke gegevens in kwestie en hoe ze zullen worden gebruikt. Enkele algemene tips voor het effectief opslaan van gegevens zijn echter het organiseren van gegevens op een manier die zinvol is voor het specifieke project of de specifieke toepassing, het gebruik van duidelijke en beknopte etikettering om gegevens gemakkelijk te vinden en te begrijpen, en het opslaan van gegevens in een formaat dat compatibel is met de software of het systeem dat zal worden gebruikt om er toegang toe te krijgen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Wat is de betekenis van lucratief?

Lucratief is iets onaantastbaar waar veel geld mee verdient wordt. Zo kan een handel lucratief zijn, maar ook een studie of een aanbod. Synoniemen voor lucratief zijn dan ook 'winstgevend', 'voordelig' en ' lonend'. Het woord lucratief stamt af van het Latijnse woord 'lucrum' dat 'de winst' of 'het voordeel' betekent.
Waarom kan ik een bestand niet openen?
Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.

Men kan zich ook afvragen: hoe bestand openen met ander programma?

De standaardtoepassing wijzigen
  1. Selecteer een bestand van het type waarvoor u de standaardtoepassing wilt wijzigen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een bestand en selecteer Eigenschappen.
  3. Ga naar het Openen met-tabblad.
  4. Selecteer de gewenste toepassing en klik op Instellen als standaard.
Trouwens, waar vind ik het menu bestand? Het menubestand staat meestal in de hoofddirectory van uw website. Als u een Content Management Systeem (CMS) zoals WordPress gebruikt, kan het menubestand zich in uw themamap bevinden.

Vervolgens, hoe kan je een bestandstype veranderen?

Er zijn een paar manieren waarop u een bestandstype kunt wijzigen:
1. Hernoem het bestand en verander de bestandsextensie. Als u bijvoorbeeld een bestand hebt met de naam "test.txt" en u wilt het veranderen in een bestandstype "test.jpg", dan kunt u het bestand gewoon hernoemen naar "test.jpg".
2. Gebruik een bestandsconverter tool. Er zijn veel gratis bestandsconvertietools online beschikbaar, zoals Zamzar (http://www.zamzar.com/). Upload gewoon het bestand dat u wilt converteren, selecteer het gewenste type uitvoerbestand en klik op "Converteren".
3. Bewerk het bestand in een tekstverwerker en verander de bestandsextensie. Deze methode wordt niet aanbevolen omdat het bestand hierdoor beschadigd kan raken.

Door Ruel

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn cellen in je lichaam? :: Wat betekent het bestand?
Handige links