Huis > H > Hoe Zet Ik Mijn Zoekbalk Terug Iphone?

Hoe zet ik mijn zoekbalk terug iPhone?

Via Safari
  1. Open Safari en surf naar een website naar keuze.
  2. Tik links in de adresbalk op de aA-knop.
  3. Kies nu voor Toon bovenste adresbalk. Het wordt nu gewijzigd.
  4. Toch weer terug? Tik linksboven op de aA-knop en kies Toon onderste tabbladbalk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe krijg je de zoekbalk weer boven iPhone?

In Safari zelf

Open Safari op je iPhone. Zorg dat je een website open hebt staan. Tik links in de adresbalk op de aA-knop. Tik bovenaan op 'Toon bovenste adresbalk'.
Hoe heet de balk onderaan je scherm?
De Taakbalk neemt een centrale plek in bij Windows. Dit is de balk onderin het scherm. Hier staan de Startknop en pictogrammen van programma's.

Waar staat de titelbalk?

De titelbalk staat bovenaan het venster. Deze bevat de naam van het programma en de naam van het huidige document. Dus, waar staat menu in word? Er zijn verschillende manieren om het menu in Word te vinden. Eén manier is te klikken op het tabblad "Bestand" in de linkerbovenhoek van het scherm. Dit opent een menu met een lijst van opties. Een andere manier om het menu te vinden is te klikken op het pijltje rechtsboven in het scherm. Dit opent een keuzemenu met een lijst van opties.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Je kunt ook vragen wat is het lint?

Lint is een strook stof. Er bestaan vele soorten de meest bekende zijn satijnlint en organza lint. Linten worden gebruikt als decoratie- en verpakkingsmateriaal. Ook maakt men er strikken van.
Je kunt ook vragen hoe stel je werkbalken in?
Klik met de rechtermuisknop op het lint en voer een van de volgende handelingen uit:
  1. Als de werkbalk Snelle toegang wordt weergegeven, selecteert u Werkbalk Snelle toegang verbergen.
  2. Als de werkbalk Snelle toegang is verborgen, selecteert u Werkbalk Snelle toegang weergeven.

Wat is Chrome Toolbar?

De toolbar geeft extra mogelijkheden aan de browser. Het programma voegt een zogenaamde "werkbalk" toe aan de browser, met een aantal knoppen voor de extra functies. Het belangrijkste beoogde doel is om het zoeken van informatie op het internet gemakkelijker te maken.
Waar is de werkbalk gebleven? De werkbalk is de verzameling knoppen en menu's bovenaan het venster in de meeste toepassingen. Het bevat meestal belangrijke opdrachten voor het werken met het huidige document, zoals Opslaan, Afdrukken en Ongedaan maken. In sommige toepassingen is de werkbalk standaard verborgen, maar hij kan meestal worden getoond door naar het menu Beeld te gaan en Werkbalk te selecteren.

Je kunt ook vragen waar vind ik het menu extra in excel?

Om het menu extra in Excel te vinden, gaat u naar het tabblad Bestand en klikt u op Opties. Klik in het linkerdeelvenster van het dialoogvenster Excel-opties op Geavanceerd. Scroll naar beneden naar de sectie Weergave en vink het vakje naast Menu-extra's aan. Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan.

Door Folberth Blick

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je de taakbalk onderaan? :: Waar is mijn menubalk?
Handige links