Huis > W > Wat Is Mijn Pppoe Gebruikersnaam En Wachtwoord?

Wat is mijn PPPoE gebruikersnaam en wachtwoord?

je kan je PPPoE wachtwoord opnieuw in stellen via je MyProximus -> Mijn producten -> internet. Zie link hierboven. Let wel op, wanneer je dit doet, ga je dit ook even opnieuw in je bbox moeten zetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom gebruikt KPN PPPoE?

PPPoE wordt gebruikt als een tunnel met authenticatie: ethernet is hier de glasvezeldienst en wat er overheen gaat is PPP wat de uiteindelijke bruikbare data in zich heeft. Het toevoegen van PPPoE in deze situatie is een keuze. Ethernet is een standaard op zichzelf die prima internet kan transporteren.
Je kunt ook vragen welke router kpn glasvezel?
KPN biedt nu de KPN Box 12 aan. Een nieuw generatie modem dat groener, sneller en gebruiksvriendelijker is. Bovendien maakt het modem gebruik van de nieuwste wifi technologie, namelijk Wifi 6. KPN is daarmee het eerste telecombedrijf in Nederland dat Wifi 6 integreert in het eigen modem.

Je kunt ook vragen wat heb je nodig voor kpn tv?

KPN TV is een digitale televisiedienst van het Nederlandse bedrijf KPN. Het biedt meer dan 80 kanalen live televisie, inhoud op aanvraag en een cloud DVR-dienst. Er is geen andere apparatuur nodig dan een internetverbinding en een compatibel apparaat. De dienst is toegankelijk via de KPN TV-app, die beschikbaar is op de meeste smart-tv's, streamingapparaten en mobiele apparaten, of via de website van KPN TV. Een abonnement op KPN TV begint bij €7,50 per maand. Hoe installeer ik KPN iTV? Om KPN iTV te installeren heeft u een compatibele decoder en een actieve internetverbinding nodig. Zodra je die hebt, volg je deze stappen:
1. Ga naar de website van KPN iTV en maak een account aan.
2. Volg de instructies op de website om uw decoder te activeren.
3. Zodra uw decoder is geactiveerd, kunt u naar KPN iTV gaan kijken.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Mensen vragen ook: welke router kan experiabox vervangen?

Wil je meer mogelijkheden zoals, Hotspot functionaliteit, VPN toegang tot je eigen netwerk, ouderlijk toezicht en het prioriteren van apparaten dan is het mogelijk om je ExperiaBox te vervangen door een FRITZ!Box 7590. Je kunt deze huren bij KPN of zelf eenmalig aanschaffen waardoor je stukken voordeliger uit bent.
Vervolgens, welke modem bij glasvezel?
Glasvezel routers
Draytek Vigor 2135acTP-Link Archer AX11000Draytek Vigor 2927ac
866 + 300 Mbps WiFi 4x Gigabit LAN, 1x WAN 2x USB1148 + 2x 4804 Mbps WiFi 8x Gigabit LAN, 1x 2.5 Gbps WAN 2x USB, Beamforming+ technologie300 + 1733 Mbps WiFi 6x Gigabit LAN, 2x WAN 2x USB
Bekijk productBekijk productBekijk product

Welke Fritzbox voor KPN glasvezel?

Welk type FRITZ!Box krijg ik? Als je een glasvezelaansluiting hebt, of VDSL, dan krijg je de FRITZ!Box 7590. Heb je pairbonding (2 VDSL aansluitingen gecombineerd tot 1), dan sturen we de FRITZ!Box 7583.
Hoe werkt tv kijken via KPN? Als u TV kijkt via KPN, maakt u gebruik van hun digitale televisiedienst. Deze dienst maakt gebruik van een set-top box die op uw tv wordt aangesloten. De settopbox decodeert het digitale signaal dat door KPN wordt verzonden. Hierdoor kunt u kijken naar tv-zenders die in uw abonnement zijn opgenomen.

Mensen vragen ook: kan ik zelf kpn aansluiten?

Ja, u kunt KPN zelf aansluiten. Daarvoor moet u zich aanmelden voor een account en vervolgens de instructies volgen voor het aansluiten van uw apparaten.

Door Hallsy Haare

Vergelijkbare artikelen

Welke kabels nodig voor tv KPN? :: Waarom van POP naar IMAP?
Handige links