Huis > W > Waarom Heeft Mijn Simkaart Geen Service?

Waarom heeft mijn simkaart geen service?

Kijk in je simkaartslot of daar een simkaart in zit en of deze wel goed is geplaatst. Check ook meteen of het simkaart-schuifje wel goed gesloten is. Mocht dat niet het geval zijn, haal het schuifje met de simkaart er eerst uit, plaats deze er dan juist in (vaak kan dit maar op één manier) en stop hem terug.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom heb ik geen service in het buitenland?

Het netwerk is in de meeste landen niet zo sterk als het netwerk in Nederland. Het kan dus ook voorkomen dat er maar één provider is op een bepaalde locatie of dat er problemen zijn met het netwerk in het buitenland. Gelukkig heb je de mogelijkheid om een ander netwerk te selecteren.
Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je wifi het niet doet?
Herstart je modem

Het klinkt te simpel, maar vaak is een werkende oplossing gewoon het herstarten van je modem. Wanneer je het apparaat uitschakelt met de knop aan de achterkant, 10 seconden wacht en het modem weer aanzet, maakt hij opnieuw verbinding.

En nog een vraag, waarom wel verbonden maar geen internet?

Er zijn een paar redenen waarom u verbonden kunt zijn met een netwerk maar geen internettoegang hebt. Een mogelijkheid is dat uw apparaat is verbonden met een netwerk dat geen internetverbinding heeft. Dit kan het geval zijn als u probeert verbinding te maken met een openbaar Wi-Fi-netwerk dat geen internetverbinding heeft, of als u probeert verbinding te maken met een VPN-server die geen internetverbinding heeft.
Een andere mogelijkheid is dat je toestel verbonden is met een netwerk dat wel een internetverbinding heeft, maar dat je geen toegang hebt tot het internet vanwege een firewall of een andere beveiligingsinstelling. Dit kan het geval zijn als u verbinding probeert te maken met een bedrijfsnetwerk dat een firewall heeft die internettoegang blokkeert, of als u verbinding probeert te maken met een openbaar Wi-Fi-netwerk dat een firewall heeft die internettoegang blokkeert.
Als u probeert verbinding te maken met een netwerk dat wel een internetverbinding heeft, maar u nog steeds geen toegang krijgt tot het internet, is het mogelijk dat het IP-adres van uw toestel niet correct wordt toegewezen. Dit kan het geval zijn als u probeert te verbinden met een netwerk dat DHCP gebruikt en uw apparaat niet is geconfigureerd om een IP-adres aan te vragen bij de DHCP-server.
Als u na al het bovenstaande nog steeds geen toegang kunt krijgen tot het internet, is er mogelijk een probleem met de netwerkadapter of de stuurprogramma's van uw apparaat. Dit kan het geval zijn als u verbinding probeert te maken met een netwerk dat een ander type netwerkadapter gebruikt dan uw toestel, of als de netwerkadapter van uw toestel niet compatibel is met het netwerk waarmee u verbinding probeert te maken. Wat moet je doen als je wifi steeds wegvalt? Als uw wifi steeds wegvalt, zijn er een paar dingen die u kunt doen om te proberen het probleem op te lossen. Controleer eerst of er andere apparaten in de buurt zijn die storing kunnen veroorzaken, zoals babyfoons of magnetrons. Zo ja, probeer dan uw router naar een andere locatie te verplaatsen. Als dat niet werkt, probeer dan uw router opnieuw op te starten. Als het probleem aanhoudt, moet u wellicht contact opnemen met uw internetprovider.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, waar vind ik de ssid van mijn netwerk?

De SSID vinden: Zoek naar een sticker op je router. Veel routers van internetproviders hebben een sticker op de onder- of zijkant, waar de standaard SSID op vernoemd staat. Dit wordt meestal de SSID of ''Netwerknaam'' genoemd en kan naast een barcode staan.
Wat dit betreft, waar vind ik netwerkinstellingen op iphone?
Als u iOS of iPadOS 14 of lager gebruikt, tikt u op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in' > 'Herstel netwerkinstellingen'. Hierdoor worden niet alleen wifinetwerken en -wachtwoorden opnieuw ingesteld, maar ook mobiele instellingen en eerder gebruikte VPN- en APN-instellingen.

Hoe kan ik het wachtwoord van mijn wifi vinden?

Selecteer in Netwerkcentrum, naast Verbindingen, de naam van uw Wi-Fi-netwerk. Selecteer in Wi-Fi-status de optie Eigenschappen van draadloos netwerk. Selecteer in Eigenschappen van draadloos netwerk het tabblad Beveiliging en selecteer vervolgens het selectievakje Tekens weergeven.
Waarom doet eduroam het niet? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom eduroam niet werkt:
1) Ten eerste, zorg ervoor dat u de juiste gegevens gebruikt - uw gebruikersnaam moet in het formaat "[email protected]" zijn (of wat het formaat van uw specifieke school is), en uw wachtwoord moet het wachtwoord zijn dat u gebruikt om in te loggen op het netwerk van uw school.
2) Als u de juiste gegevens gebruikt en nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat het netwerk van uw school niet compatibel is met eduroam. In dat geval moet u verbinding maken met het netwerk van uw school volgens hun specifieke instructies.
3) Het is ook mogelijk dat er een probleem is met de WiFi-instellingen van je toestel. Zorg ervoor dat je WiFi is ingeschakeld en dat je binnen het bereik van een compatibel netwerk bent. Probeer vervolgens opnieuw verbinding te maken met eduroam.
4) Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met de IT-afdeling van uw school voor hulp.

Trouwens, kan geen verbinding maken met het netwerk?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen verbinding kunt maken met het netwerk. Controleer eerst of uw computer goed is aangesloten op de router of modem. Als alles goed lijkt te zijn aangesloten, probeer dan uw router of modem opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan de router of modem te resetten. Als je nog steeds problemen hebt met de verbinding, kan er een probleem zijn met je internetprovider.

Door Appledorf

Vergelijkbare artikelen

Welke woorden horen bij een opsomming? :: Hoe kan ik mijn netwerkinstellingen updaten?
Handige links