Huis > H > Hoe Gebruik Je Als Volgt?

Hoe gebruik je als volgt?

NL: Het gaat als volgt. EN: This is how it would work: NL: Het werkt als volgt: EN: Here 's the way it works.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Is dat ok synoniem?

akkoord, all right, best, fijn, gaaf, in orde, knap, mij best, oké, puik, tof, voortreffelijk, wel. prima (tw) : akkoord, best, in orde, mooi, oké
Mensen vragen ook: hoe noem je iemand die goed is in nederlands?
Hoe noem je iemand die goed is in Nederlands? eerlijk, fatsoenlijk, rechtschapen. goed (bn): goedaardig, goedhartig, goedig.

Bovendien, wat is beter dan goed?

Er is geen duidelijk antwoord op deze vraag. Het hangt ervan af wat u met "beter" bedoelt. Als u bedoelt "superieur", dan zijn er veel dingen die als beter dan goed kunnen worden beschouwd, zoals geweldig, uitstekend of uitmuntend. Bedoelt u echter "wenselijker", dan is goed wellicht de beste optie die beschikbaar is. En nog een vraag, wat betekent luidt? Het woord "luid" kan verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt. Wanneer het gebruikt wordt om een geluid te beschrijven, betekent het meestal dat het geluid een hoog volume heeft. Wanneer het gebruikt wordt om de stem van een persoon te beschrijven, betekent het meestal dat die persoon met een luide, krachtige stem spreekt. Wanneer het gebruikt wordt om het gedrag van een persoon te beschrijven, betekent het meestal dat de persoon zich op een luide, onstuimige manier gedraagt.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Dienovereenkomstig, wat betekent in functie van?

In functie van is standaardtaal in het hele taalgebied als het – gewoonlijk in wetenschappelijke contexten – een veranderlijke grootheid weergeeft. In die betekenis is ook als functie van mogelijk. In de volgende figuur is de versnelling uitgetekend in functie van / als functie van de tijd.
Vervolgens, is nivo ook goed?
Hoe schrijf je: Niveau? Niveau wordt geschreven met EAU aan het einde van het woord. Een veel voorkomende fout is dat Niveau afgekort wordt naar NIVO of dat er slechts een enkele O aan het eind van het woord wordt geschreven. Dit komt omdat men vaak een woord wil schrijven zoals met het uitspreekt.

Dienovereenkomstig, is het niveaus of niveau's?

Wat is het meervoud van niveau? Het meervoud van niveau is 'niveaus'.
Wat is een hoog niveau? Een hoog niveau is een lijn of grens die een verandering in hoogte aangeeft.

Dienovereenkomstig, is gelijk als?

Nee, "dienovereenkomstig" betekent niet "is gelijk aan." "Dienovereenkomstig" betekent "gezien het voorgaande", "bijgevolg" of "bijgevolg".

Door Shurlock

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van het woord abstract? :: Wat is een ander woord voor niveau?
Handige links