Huis > W > Wat Is Het Tegenovergestelde?

Wat is het tegenovergestelde?

bijv. naamw. precies de andere kant op vb: je zegt nu het tegenovergestelde van gisteren Synoniemen: tegengesteld averechts omgekeerd Tegenstellingen: gelijk gelijk [3] hetzelfde iden...

Lees verder

Vervolgens, wat is een ander woord voor gebreken?

als trefwoord met bijbehorende synoniemen: gebrek (zn): afwijking, defect, fout, handicap, imperfectie, kwaal, manco, mankement, ondeugd, ongemak, onvolkomenheid, onvolmaaktheid, tekortkoming, verkeerdheid, zwakheid.
Wat is het tegenovergestelde van geïmporteerd?
in de lijst met antoniemen (woorden met een tegengestelde betekenis): importeren ≠ exporteren, uitvoeren.

Trouwens, wat is een antoniem voorbeeld?

Een antoniem voorbeeld is een voorbeeld waar het tegenovergestelde waar is. Wat is de betekenis van een antoniem? Een antoniem is een woord dat de tegenovergestelde betekenis heeft van een ander woord. Bijvoorbeeld, het woord "heet" is een antoniem van het woord "koud".

Wat is de betekenis van gebreken?

Onregelmatigheden in het oppervlak of de structuur van iets, waardoor het object wordt verzwakt of mislukt, of waardoor het uiterlijk ervan wordt bedorven.
Wat is tekeer gaan?
tekeergaan - Werkwoord 1. ergatief luidruchtig woeden ♢ De storm is nog enige tijd vreselijk tekeergegaan, maar ging uiteindelijk toch liggen.

Je kunt ook vragen wat is gebrekkig?

Definities die `gebrekkig` bevatten:

gebrekkig = met tekortkomingen vb: ze spreekt gebrekkig Spaans Synoniem: primitief Tegenstellingen: perfect volmaaktwie door ziekte of ouderdom niet meer alles zelf kan vb: mijn oma is erg gebrekkig Synoniem: invalide...
Wat dit betreft, wat is het tegenovergestelde van voormalig? Het tegenovergestelde van eerstgenoemde is laatstgenoemde.

Wat is het tegenovergestelde van flexibiliteit?

Het tegenovergestelde van flexibiliteit is stijfheid. Stijfheid is de eigenschap dat het moeilijk te buigen of te vouwen is. Als iets stijf is, kan het niet gemakkelijk bewegen of van vorm veranderen. Dit is het tegenovergestelde van soepelheid, de eigenschap dat het gemakkelijk kan buigen of vouwen.

Door Rebekkah

Wat is het tegenovergestelde van zuur? :: Wat is mediale rotatie?
Handige links