Huis > H > Hoe Iphone Koppelen Aan Windows Pc?

Hoe iPhone koppelen aan Windows pc?

Hiervoor moet u uw iPhone weer aansluiten op uw computer via een USB-kabel. Klik op uw iPhone boven in de navigatiebalk van iTunes. Klik op het tabblad “Overzicht” en vink hier de optie “Synchroniseer met deze iPhone via Wi-Fi” aan. Dat was het al!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, hoe krijg ik bestanden op mijn iphone?

Bestanden en mappen bekijken en wijzigen in Bestanden op de...

  1. Tik op 'Blader' onder in het scherm en tik vervolgens op een onderdeel in het scherm 'Blader'. Als je het scherm 'Blader' niet ziet, tik je nogmaals op 'Blader'.
  2. Tik op een bestand, locatie of map om deze te openen.
Hoe synchroniseer ik mijn iPhone met mijn laptop? Materiaal synchroniseren via wifi
  1. Sluit uw apparaat op uw computer aan met een USB-kabel, open iTunes en selecteer uw apparaat. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet op de computer verschijnt.
  2. Klik links in het iTunes-venster op 'Overzicht'.
  3. Selecteer 'Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi'.
  4. Klik op 'Pas toe'.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik foto's van iphone op pc zetten?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u foto's van uw iPhone naar een pc kunt overbrengen, zijn er een paar manieren om dat te doen. Eén manier is om uw iPhone met een USB-kabel op uw pc aan te sluiten. Zodra hij is aangesloten, zou je PC het toestel moeten herkennen en zou je toegang moeten hebben tot je foto's in de "DCIM" map. Een andere manier om foto's over te zetten is door iCloud te gebruiken. iCloud is een cloudopslagdienst van Apple die u kunt gebruiken om foto's en andere gegevens op te slaan. Om iCloud te gebruiken, moet u het eerst instellen op uw iPhone en vervolgens op uw pc. Zodra het is ingesteld, hebt u toegang tot uw foto's op uw pc door naar de iCloud-website te gaan en in te loggen met uw Apple ID. Bovendien, hoe fotos van iphone naar pc windows 10? Om foto's van je iPhone naar een Windows 10-pc over te zetten, moet je de app Foto's gebruiken.
Sluit eerst je iPhone aan op je pc met een Lightning-kabel. Start vervolgens de app Foto's.
Klik op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek van het venster. Dit opent een nieuw venster met alle foto's en video's op je iPhone.
Selecteer de foto's en video's die je wilt overbrengen naar je pc. Klik vervolgens op de knop Importeren in de rechterbovenhoek van het venster.
Er wordt een nieuw venster geopend met de voortgang van de overdracht. Zodra de overdracht is voltooid, kun je de foto's en video's bekijken in de Foto's app op je PC.

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Vervolgens, hoe synchroniseer ik mijn apple apparaten?

Ga op je computer naar iTunes, selecteer het apparaat in kwestie en klik op Overzicht. Ga naar Opties, zet een vinkje bij Synchroniseer deze [apparaat] via Wi-Fi en bevestig je keuze door op Pad toe of Synchroniseer te drukken. Voortaan kun je vanaf je computer of iOS apparaat de synchronisatie in gang zetten. Kan iPhone niet koppelen met pc? Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt. Als u de waarschuwing 'Vertrouw je deze computer?'

Kan iPhone niet verbinden met pc?

9 oplossingen voor wanneer je iPhone niet herkend wordt door iTunes op je PC of Mac.

  • Wanneer iTnues je iPhone niet herkent probeer met het volgende:
  • Gebruik andere kabel.
  • Oplaadpoort schoonmaken.
  • iTunes upadaten.
  • iPhone opnieuw starten.
  • Toegang aan je pc geven.
  • Gebruik andere usb-poort.
  • Computer herstarten.
Waar vind ik de app mijn bestanden? De app vind je in het menu Start. Als je de app niet in het menu Start ziet, kun je de app zoeken op de pagina Apps.

Hoe kan ik mijn bestanden openen?

Beste,
Om uw bestanden te openen, kunt u de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de locatie waar u de bestanden hebt opgeslagen. Dit kan lokaal op uw computer zijn, of op een netwerkschijf of een externe schijf.
2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt openen.
3. In het menu dat verschijnt, klikt u op "Openen met".
4. In het volgende menu selecteert u de applicatie die u wilt gebruiken om het bestand te openen. Als de applicatie die u wilt gebruiken niet in het menu staat, klikt u op "Andere" om een andere applicatie te selecteren.

Door Kerwin

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een bestand downloaden? :: Waar kan ik mijn Downloads vinden op Windows 10?
Handige links