Huis > W > Waar Vind Ik De Downloads Op Mijn Mac?

Waar vind ik de downloads op mijn Mac?

Gedownloade onderdelen bekijken

Klik in de app Safari op de Mac op de knop 'Toon downloads' rechtsboven in het Safari-venster. Deze knop wordt niet weergegeven als de lijst met downloads leeg is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Kan harde schijf niet verwijderen Mac?

Probeer de volgende oplossingen als je een schijf niet kunt verwijderen uit de Mac

  • Kies op de Mac Apple-menu > 'Log uit' en log vervolgens weer in. Probeer opnieuw de schijf te verwijderen.
  • Als dat nog steeds niet lukt, kies je Apple-menu > 'Zet uit'. Koppel de schijf los van je computer en start de computer opnieuw op.
Trouwens, kan harde schijf niet wissen mac? Als u Macintosh HD niet ziet in Schijfhulpprogramma

Als uw schijf of volume nog steeds niet wordt weergegeven in Schijfhulpprogramma, of als Schijfhulpprogramma meldt dat het wissen is mislukt, moet de schijf of Mac mogelijk worden gerepareerd. Als u hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met Apple Support.

Dienovereenkomstig, kan cd niet verwijderen uit mac?

Er is geen manier om de CD van de Mac te verwijderen zonder deze in de Finder uit te werpen. Als u de CD om welke reden dan ook moet verwijderen, kunt u de uitwerptoets op uw toetsenbord ingedrukt houden, of u kunt op de knop Uitwerpen in de Finder klikken. Wat is de beste externe harde schijf? Er is niet één "beste" externe harde schijf, omdat de beste schijf voor een bepaalde persoon afhangt van zijn specifieke behoeften en budget. Sommige mensen hebben misschien een grote hoeveelheid opslagruimte nodig, terwijl anderen prioriteit geven aan snelheid of draagbaarheid. Er is een grote verscheidenheid aan externe harde schijven op de markt, dus het is belangrijk om wat onderzoek te doen om de beste optie voor u te vinden.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Welke externe harde schijf moet ik kopen?

De belangrijkste punten waar u op let bij de aankoop van een externe harde schijf zijn het soort (HDD of SSD), het formaat, het aansluittype en de prijs. Daarnaast moet u erop letten voor welk besturingssysteem de externe harde schijf geschikt is. Daarvan, welke harde schijf voor macbook air? Compatibiliteit. Behalve in de MacBook, de MacBook Air en MacBook Pro met Retina-display passen in elke Mac gewone harde schijven. De kans is groot dat er al een normale harde schijf in je Mac zit.

Hoe mailbox kopieren?

Een back-up van uw e-mail maken

  1. Selecteer Bestand > Openen en exporteren > Importeren/exporteren.
  2. Selecteer Exporteren naar bestand en selecteer Volgende.
  3. Selecteer Outlook-gegevensbestand (.
  4. Selecteer de e-mailmap waarvan u een back-up wilt maken en selecteer Volgende.
Hoe zet ik mijn mail op een USB stick? Om je mail op een USB-flashdrive te zetten, moet je eerst het programma Microsoft Outlook opstarten. Klik vervolgens in het menu 'Bestand' op 'Exporteren naar' en 'Bestand exporteren'. Er verschijnt nu een nieuw scherm waarin je kunt kiezen in welk format je het bestand wilt opslaan. Selecteer hier 'Persoonlijke mappen-bestand (.pst)' en klik op 'Volgende'. Er verschijnt nu een lijst met alle mappen in je mailbox. Selecteer hier de mappen die je wilt exporteren en klik op 'Volgende'. Nu kun je kiezen waar je het bestand wilt opslaan. Selecteer de USB-flashdrive en klik op 'OK'. Het exportproces start nu. Wanneer het exporteren is voltooid, kun je het bestand openen op de USB-flashdrive door weer in Outlook 'Bestand' te kiezen en vervolgens 'Openen' en 'Bestand openen'. Selecteer hier het bestand dat je net hebt geëxporteerd en klik op 'Openen'.

Dus, wat is het verschil tussen exfat en fat32?

ExFAT is een bestandssysteem dat is ontwikkeld door Microsoft. Het is bedoeld als een opvolger voor het FAT32-bestandssysteem, dat beperkingen heeft met betrekking tot bestandsgroottes en partitiegroottes. ExFAT is een bestandssysteem dat is ontwikkeld door Microsoft. Het is bedoeld als een opvolger voor het FAT32-bestandssysteem, dat beperkingen heeft met betrekking tot bestandsgroottes en partitiegroottes.

Door Omor Mulberry

Vergelijkbare artikelen

Kan niet kopieren van externe harde schijf? :: Hoe kan ik een bestand downloaden?
Handige links