Huis > W > Wat Wel Synoniem?

Wat wel synoniem?

inderdaad, toegegeven, wel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is synoniem met?

Synoniem zijn met en synoniem zijn met hetzelfde zijn beide correct. Synoniem zijn met is gebruikelijker.

Men kan zich ook afvragen: wat is al dan niet?

Betekenis al dan niet en synoniemen

Enkele voorbeelden: Deze campagne is gericht op singles, koppels en gezinnen, al dan niet met kinderen. Je kan herschrijven als 'gezinnen met of zonder kinderen' of gewoonweg 'gezinnen' aangezien kinderen hier deel van uitmaken, of er nu zijn of niet.
Dienovereenkomstig, is desalniettemin een woord?
desondanks (bw) : afgezien daarvan, dat daargelaten, desalniettemin, evenwel, hoe dan ook, niettemin, nochtans, ondanks alles, ondanks dat, toch. niettemin (bw) : desalniettemin, desniettegenstaande, desondanks, echter, evengoed, evenwel, intussen, nochtans, ondertussen, toch.

Wat is een ander woord voor als?

Het woord "zoals" kan worden vervangen door een aantal andere woorden of zinnen, afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt. Enkele van de meest voorkomende vervangingen van "zoals" zijn "vergelijkbaar met", "op dezelfde manier als", "net als" of "als". Je kunt ook vragen wat betekent wat dan? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat hij op verschillende manieren kan worden uitgelegd. In het algemeen wordt echter gevraagd om opheldering over de betekenis van iets, of om uitleg over hoe iets werkt.

Gerelateerde artikelen

Is een pre synoniem?

Gunst, pre, voorrang, voorkeursbehandeling, voorrang, plus, pre, voordeel.

En nog een vraag, wat is 69?

Negenenzestigen - seksuele variatie waarbij men de positie inneemt van de cijfers van het getal 69, zodat de partners tegelijkertijd cunnilingus en/of fellatio kunnen beoefenen. Vertaling van Fr. soixante-neuf. Ook wel standje 69 of Franse toer genoemd.
En nog een vraag, wat is de betekenis van kk?
Wat betekent k.k. achter de vraagprijs? 'k.k.' betekent dat de woning Kosten Koper wordt aangeboden. Dat betekent dat je naast het genoemnde bedrag, ook de kosten voor de notaris en de overdrachtbelasting moet betalen. Het tegenovergestelde van k.k. is v.o.n. (Vrij op naam).

Dit in overweging nemend, wat is de betekenis van habibi?

(2000) (< Marokkaans) (straattaal) schatje, liefje. Het woord is vooral populair geworden dankzij de succesvolle film Shouf Shouf Habibi ('Kijk, kijk, schatje').
Daarvan, hoe het zij betekenis? Het is moeilijk deze vraag te beantwoorden zonder meer context. Als iets niet klopt, kan het in het algemeen nuttig zijn om het in kleinere stukken op te splitsen en elk stuk afzonderlijk te onderzoeken. Dit kan u helpen het probleem beter te begrijpen en mogelijk een oplossing te vinden. Bovendien kan praten met iemand anders over de kwestie ook nuttig zijn om uw begrip te verduidelijken en een oplossing te vinden.

Wat daar ook van zij?

Ik weet niet helemaal zeker wat u vraagt. Kunt u dat verduidelijken?

Door Nazler

Wat symboliseert licht? :: Hoe dan ook of hoedanook?
Handige links