Huis > W > Waar Vind Ik Itunes Op Mijn Iphone?

Waar vind ik iTunes op mijn iPhone?

Als u de iTunes Store niet ziet in de navigatiekolom, kunt u deze als volgt vinden:
  1. Open de Muziek-app.
  2. In de menubalk kiest u 'Muziek' > 'Voorkeuren'.
  3. Ga naar 'Algemeen' en selecteer 'iTunes Store'.
  4. Klik op 'OK'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, hoe zet je een apparaat in koppelstand?

Stap 1: Een bluetooth-accessoire koppelen
  1. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Tik op Bluetooth. en houd vast.
  3. Tik op Nieuw apparaat koppelen.
  4. Tik op de naam van het bluetooth-apparaat dat je aan je apparaat wilt koppelen.
  5. Volg de instructies op het scherm.
Kan geen verbinding maken met iPad?
Ga in het beginscherm naar 'Instellingen' en tik op 'Algemeen'. Tik op 'Zet over of stel iPad opnieuw in', kies 'Stel opnieuw in' en kies vervolgens voor 'Herstel netwerkinstellingen'. Probeer opnieuw verbinding te maken met het wifi netwerk.

Dienovereenkomstig, kan iphone niet koppelen met ipad?

De iPhone en iPad gebruiken verschillende protocollen voor Bluetooth-koppeling, zodat ze niet aan elkaar kunnen worden gekoppeld via standaard Bluetooth-methoden. Er zijn echter apps beschikbaar waarmee de apparaten via een Bluetooth-verbinding met elkaar kunnen communiceren. Waarom kan ik geen Bluetooth apparaten vinden? Als u problemen hebt met het vinden van Bluetooth-apparaten, zijn er een paar dingen die u kunt controleren. Controleer eerst of Bluetooth op uw computer is ingeschakeld. U vindt de Bluetooth-instellingen meestal in de Systeemvoorkeuren. Als u de Bluetooth-instellingen niet ziet, moet u wellicht de Bluetooth-stuurprogramma's installeren. U kunt deze meestal vinden op de website van de fabrikant van uw computer.
Zodra u hebt gecontroleerd of uw Bluetooth is ingeschakeld, probeert u uw computer opnieuw op te starten. Dit helpt vaak om de Bluetooth-verbinding te resetten en maakt het gemakkelijker om apparaten te vinden. Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan uw computer dichter bij het Bluetooth-apparaat te plaatsen waarmee u verbinding probeert te maken. Als u nog steeds geen geluk hebt, kan er een probleem zijn met het Bluetooth-apparaat zelf.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar zit Bluetooth op iPad?

Ga op een apparaat naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en schakel Bluetooth in.
Dus, kan geen verbinding maken met bluetooth?
Tip 1: test met ander apparaat
  • Schakel bluetooth op je eigen smartphone uit.
  • Pak een andere telefoon met bluetooth.
  • Zet de bluetooth op deze andere telefoon aan.
  • Probeer verbinding te maken met hetzelfde bluetooth apparaat dat niet verbindt met je eigen smartphone.

En nog een vraag, hoe krijg je water uit je oplaadpunt iphone?

Als uw iPhone of Lightning-accessoire nat is
  1. Tik de iPhone voorzichtig tegen uw hand met de Lightning-connector naar onder gericht om overtollige vloeistof te verwijderen.
  2. Laat de iPhone ten minste 30 minuten drogen voor u deze probeert op te laden met een Lightning-kabel of op een Lightning-accessoire aansluit.
Dienovereenkomstig, hoe maak je je oplaadpoort droog? Als uw oplaadpoort nat is, kunt u deze het beste afdrogen met een zachte, pluisvrije doek. Veeg de poort voorzichtig schoon tot hij droog is. Als u toegang hebt tot een bus perslucht, kunt u die gebruiken om het resterende water uit de poort te blazen.

Daarvan, hoe veeg ik mijn iphone schoon?

Er zijn een paar manieren om een iPhone schoon te vegen. Eén manier is om naar Instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen te gaan. Hierdoor wordt alles op het toestel gewist, inclusief alle instellingen, apps en gegevens.
Een andere manier om een iPhone schoon te maken is het gebruik van een tool van derden, zoals iMyFone Umate Pro. Deze software kan worden gebruikt om alle gegevens op het apparaat te wissen, of alleen geselecteerde gegevens en bestanden. Het heeft ook een functie waarmee je verwijderde bestanden kunt wissen, zodat ze niet meer hersteld kunnen worden.

Door Church

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik bestanden van de opstartschijf Mac? :: Welke kleur trekt de aandacht?
Handige links